Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 months później...

Wiem że dawno Cię nie było, ale może czasem zaglądasz... Chciałam spytać o płytki Vives 1900. Powiedz mi proszę jak one sie sprawują? Chciałam takie sobie ułożyć w korytarzu (w domku więc wejście prosto z zewnątrz) i zastanawiam się jak będą w praktyce sie sprawować. Chodzi mi mianowicie o to, że skoro są to płytki matowe to czy nie osadza się na nich bardzo brud i czy łatwo się je czyści...

Będę wdzięczna za odpowiedź :)

• 1 month później...
Wiem że dawno Cię nie było, ale może czasem zaglądasz... Chciałam spytać o płytki Vives 1900. Powiedz mi proszę jak one sie sprawują? Chciałam takie sobie ułożyć w korytarzu (w domku więc wejście prosto z zewnątrz) i zastanawiam się jak będą w praktyce sie sprawować. Chodzi mi mianowicie o to, że skoro są to płytki matowe to czy nie osadza się na nich bardzo brud i czy łatwo się je czyści...

Będę wdzięczna za odpowiedź :)

Pauliska

Jejkuuuuu .... Nie wiedziałam, że jeszcze ktoś tu zagląda :jawdrop:

Pewnie pytanie już nieaktualne, ale ja z Vivesów 1900 w przedpokoju i holu jestem bardzo zadowolona.

Wbrew pozorom (poza FM) takie podłogi nie są popularne i nie dosyć, że zaskakują i zachwycają co raz to nowych odwiedzających nasz dom, to jeszcze do tego są praktyczne.

Polecam

KLIK

KLIK

:rolleyes:

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...