Siner 10.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 mąż w delegacji a Ty przy kompie ?????Źle z Tobą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A gdzie mam być, na Poznańskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 mam to samo... Też nie spię gdy mojego piecyka nie ma Nie ma go od tygodnia, a Ja się czuję jak samotna matka... porzucona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 wariatka Jesli masz taka potrzebe ? Śmiało! Kabaretki posiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mam prośbę Wkleiłaś dwie rozwalające mnie inspiracje. Mogę zerżnąć i wkleić u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 I przed kompem! Przyganiał kocioł garnkowi Widzisz mi Małżonek zamiennik kupił - kocyk elektryczny. Jest sobie zimą pod prześcieradłem i 10 min. przed spaniem grzeję sobie wyrko. Mam słabe krążenie i sama się nie rozgrzeję a w zimnym wyrku nie umiem zasnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mam prośbę Wkleiłaś dwie rozwalające mnie inspiracje. Mogę zerżnąć i wkleić u siebie ? Rżnij Siner śmiało... A które to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ja też z krążeniowców, ale to chyba przez fajki. Dwa dni temu, było raptem - 2 a Ja z bólem szłam po dziewczyny do szkoły. Było mi tak strasznie zimno, że aż mnie skóra bolała. Zawsze mam chłodne ręce i stopy oraz brzuch, tyłek i cycorki. Kocyka elektrycznego nie posiadam...Może za kilka lat, gdy będę już leciwą staruszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Rżnij Siner śmiało... A które to? zobaczysz zaraz u mnie...musze Cie przeszukać, tyle dziś tego zapodałaś A tak na marginesie. Nieźle się zgrałysmy bo i Ja dziś troche powklejałam. Podobało Ci sie cos z moich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Śmiej się śmiej. Ja też się śmiałam, a od zeszłej zimy nie wiem, co to znaczy leżeć godzinami z zimnymi nogami. Wiem jak to jest jak skóra boli. Niektórym to aż trudno wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 zobaczysz zaraz u mnie...musze Cie przeszukać, tyle dziś tego zapodałaś A tak na marginesie. Nieźle się zgrałysmy bo i Ja dziś troche powklejałam. Podobało Ci sie cos z moich ? Całę mnóstwo. Szczególnie salony i sypialnie, bo kuchnie wolę bardziej "uporządkowane". Ja żeby o takich cudnościach myśleć musiałabym wygrać w totka i nie mówię tu o zakupie i wyposażeniu (bo to oczywista oczywistość), zwyczajnie my z M nie umiemy mieszkać w domu, a M jest zupełnie nietechniczny i niemajsterkowiczowy. Potrzebowalibyśmy mieć fortunę na "ludzi" od utrzymania: dachów, podjazdów, ogrodu, dachu i nie wiem czego tam jeszcze, bo sami nic za groma... I nie ma co się łudzić, że z czasem by się to zmieniło. Sam M o sobie mówi, że wkręci żarówkę tylko w przypadku, gdy dostanie stołek obracany z gwintem w odpowiednia stronę... Wolimy te kasę przeznaczyć na jakieś fajne podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 juz sie narznęłam skoro My tu same to Ci się pochwale moim znaleziskiem.....może będzie PO CO kupić.... Mogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wal śmiało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jestem pewna, że byście się nauczyli. Nie pomyslałas o kotach. Dzieciom ogródek, bardzo by sie przydał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 no to chwilka......Zakochana jestem na maksa. Jest w tym cos urzekającego. wiem, że nie w Twoim stylu ale do moich inspirek i ukochanego przeze mła klimatu OJ TAK !!!szukam...sekundka...zaraz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Koty niewychodzące, a synuś jak wyszedł tak go tygodniami nie widzę... Nie potrzebuję ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 o to to ... http://img07.tablica.pl/images_tablicapl/10623199_1_644x461_sekretarzyk-biurko-styl-kolonialny-warszawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 pokaże Ci o co mi cho.. chwileczka.. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=160124&d=1357248935 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Fajny sekretarzyk, chociaż właściwie to chyba biurko z nadstawką Myślałam, że tT wolisz coś bardziej romantycznego, ale solidnego zarazem, a ten mebelek jest zupełnie prosty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 wiem, że trudno dopatrzec sie podobieństwa, ale:boki te obok blatu sa tak samo wycięteprostotamyślałam o tym jak to moje cudo przerobić.....sprzedają to jako sekretarzyk, ale dla mnie to bardziej biurko. Nie znosze tych dziadowskich rozwiązań sekretarzykowatych. Te wysuwane badyle na których opiera się blacik. Strach sie oprzeć, zawiasy trzeszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts