Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też z krążeniowców, ale to chyba przez fajki.

Dwa dni temu, było raptem - 2 a Ja z bólem szłam po dziewczyny do szkoły. Było mi tak strasznie zimno, że aż mnie skóra bolała. Zawsze mam chłodne ręce i stopy oraz brzuch, tyłek i cycorki.

Kocyka elektrycznego nie posiadam...Może za kilka lat, gdy będę już leciwą staruszką ;)

zobaczysz zaraz u mnie...musze Cie przeszukać, tyle dziś tego zapodałaś :) A tak na marginesie. Nieźle się zgrałysmy bo i Ja dziś troche powklejałam.

Podobało Ci sie cos z moich ?

Całę mnóstwo. Szczególnie salony i sypialnie, bo kuchnie wolę bardziej "uporządkowane".

Ja żeby o takich cudnościach myśleć musiałabym wygrać w totka i nie mówię tu o zakupie i wyposażeniu (bo to oczywista oczywistość), zwyczajnie my z M nie umiemy mieszkać w domu, a M jest zupełnie nietechniczny i niemajsterkowiczowy.

Potrzebowalibyśmy mieć fortunę na "ludzi" od utrzymania: dachów, podjazdów, ogrodu, dachu i nie wiem czego tam jeszcze, bo sami nic za groma...

I nie ma co się łudzić, że z czasem by się to zmieniło.

Sam M o sobie mówi, że wkręci żarówkę tylko w przypadku, gdy dostanie stołek obracany z gwintem w odpowiednia stronę...

Wolimy te kasę przeznaczyć na jakieś fajne podróże ;)

wiem, że trudno dopatrzec sie podobieństwa, ale:

boki te obok blatu sa tak samo wycięte

prostota

myślałam o tym jak to moje cudo przerobić.....

sprzedają to jako sekretarzyk, ale dla mnie to bardziej biurko. Nie znosze tych dziadowskich rozwiązań sekretarzykowatych. Te wysuwane badyle na których opiera się blacik. Strach sie oprzeć, zawiasy trzeszczą.