illusjon 10.01.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 pokaże Ci o co mi cho.. chwileczka.. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=160124&d=1357248935 No ten sekretarzyk to rozumiem, on jest w Twoim stylu, ale ja nie miałabym nic przciwko, żeby takie biurko znalazło sie w mojej bibliotece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 uwielbiam prostotę, daje więcej możliwości aranżacji.Przyjrzyj sie ile na tej inspiracji jest przydasiów.Dasz inne, mniej, ciemne i juz zupełnie inny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 sorki, byłam na fajku, ale taki wygwizdów, że az mi sie broda trzęsła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Siner, musisz pamiętać że nawet jeśli odzywają się dwie osoby to nie znaczy, że 15 innych nie czyta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Piękne jest jak nie wiem co.... Ja też coś takiego planowałam, jednak koniec końców będzie u nas biurko solidne i proste bez nadstawki. Będzie ogromna biblioteka i za dużo już się zrobiło półek w pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mam pomysła..oceń Patrzymy na ten "mój mebel"A gdyby tak:skasowac tę szafeczke z dołu i deski wykorzystać jako fronty szyfladek do tych małych przegródek ?drzwiczki szafeczki wstawić po lewej stronie, tam gdzie ta duża przegródka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Piękne jest jak nie wiem co.... Ja też coś takiego planowałam, jednak koniec końców będzie u nas biurko solidne i proste bez nadstawki. Będzie ogromna biblioteka i za dużo już się zrobiło półek w pokoju... ale co ? yoka, to nieładnie tak podglądac i nie powiedziec heloł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wtedy biurko wbrew pozorom (moim zdaniem) nabrało by lekkości, pod warunkiem, że te małe półeczki miałyby każda oddzielny froncik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kiedy mi się gadać nie chce a czytać to i owszem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 nie lubie przydasiowa.W pomieszczeniu mają być 2 - 3 przedmioty, przykuwające wzrok. Maja sie uzupełniac, podkreślać. Sryliony świeczuszek, piżdzidełek, pudełeczek, zegareczków, szmatek, nitek, kwiatków i lampuniek....oczopląs. Mimo, że tak duzo to nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wtedy biurko wbrew pozorom (moim zdaniem) nabrało by lekkości, pod warunkiem, że te małe półeczki miałyby każda oddzielny froncik. Tylko tak ! Czyli co? Pomysł git czy mam sie iśc utopic i gadam bzdury ? Kiedy mi się gadać nie chce a czytać to i owszem . Przecież tu sie nie gada tylko pisze Ktos tu jest spiczniały, a przeciez jeszcze młoda godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Yokasta, Napisałabyś coś, zabrała głos w dyskusji lub chociaż jako pierwsza oceniła mój watek, a nie cichcem siedzieć i czytać... Może wiśniówki lub grzańca chcesz, będziesz bardziej rozmowna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nie, pomysł przerobienia biurka jest prosty i genialny. Może faktycznie po malej wiśniówce za pomyślność projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam się Wątek boski. Inspiracje cudowne. Gospodyni przeurocza. Piekne mieszkanko się szykuje. Podziwiam. Będę podglądać. Tak dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Siner Ty tak do mnie? Co z Tobą dziecino? Może gospodynię pomyliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ale powiedz szczerze, jak oceniasz ten mebel przed i po ? Potrafisz to sobie wyobrazić? Wystarczająco dobrze to zilustrowałam ? Ja nie pijąca , ale Ty pij. Za zdrówko, za pomyślność, za....wiesz juz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Siner, tak naprawdę od dobrych dwóch godzin powinnam spać tylko późno wstałam i oczy się jeszcze nie kleją . Aniu, wiśniówkę i grzańca ciężarnej proponować . Dobranoc baby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kuźwa ! Sama przed chwila kazałas yokaście ocenić JAKO PIERWSZEJ swój wątek. Nie pamiętam czy Ja go oceniałam, więc chciałam sie zrehabilitować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 śpijcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kurczę Yokasta, Faktycznie, dziecko bym spiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts