Siner 11.01.2013 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 mam jeszcze zajoby na punkcie płytek heksagonalnych i kamienia jak stary bruk. Mam namiar na fantastyczną firme od kamienia. Wybór duży, ceny niezłe i da sie cos jeszcze urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Łał piękne te kafelki Czaplanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 mam jeszcze zajoby na punkcie płytek heksagonalnych i kamienia jak stary bruk. Mam namiar na fantastyczną firme od kamienia. Wybór duży, ceny niezłe i da sie cos jeszcze urwać Uwielbiam kamienne posadzki. ponadczasowe piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.01.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tez chce zobaczyć ! Jak się jej wątek zwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.01.2013 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Uwielbiam kamienne posadzki. ponadczasowe piękno Moje by Ci sie nie spodobały. Wyglądają jak stary, schodzony, szary bruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tez chce zobaczyć ! Jak się jej wątek zwie ? Angielskie śniadanie w Domku przy Bursztynowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Moje by Ci sie nie spodobały. Wyglądają jak stary, schodzony, szary bruk. Mnie się takie rzeczy bardzo podobają (twoje kuchnie też) tylko, ze ja ma szwabską naturę i chociaż kocham u innych zioła suszące się w kuchni, bukiety z traw i kamienne posadzki to ja bym z nimi oszalała Wiesz pewnie o czym mówię. Sa tacy co tak maja jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.01.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Zajrzałam do Czaplanki i widziałam te płytki. Moje podobaja mi sie bardziej bo sa gladziutkie, płaskie. Tamte wyglądaja tak, jakby ktos za duzo szkliwa nałozył i się nie równomiernie rozlało. Taki efekt sprawia wrażenie ciężkości płytki, cos podobnego do kafla piecowego.Sorki, ale tak to widzę.Cena jest jednak dużo korzystniejsza :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Biurka - Sekretarzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.01.2013 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja też byłam zachowawcza. Teraz mam ochotę się zrealizować, poszalec z tym co lubię...co kocham. W doopie mam co powiedzą inni. chcę tak i tak będzie, tylko nie wiem jak to mężowi powiedzieć Nie podziela moich fascynacji złomem zestawionym z kryształami i wyblakłą tapetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.01.2013 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 To twoje znaleziska ? Tez planujecie sekretarzyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nie, niestety u mnie nie będzie nadstawki tylko zwykłe solidne biurko, a to co zapodałam jest obecnie na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aneczka idziemy spać, bo ja jutro do roboty nie wstanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 11.01.2013 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Singer, też zastanawiałam się nad płytkami,Cerkolor, które pokazałaś. Pisałam chyba, do 6 sklepów w Trójmieście, z zapytaniem, czy mają je na stanie do obejrzenia. Niestety albo olali moją wiadomość, albo nie mieli. Mi one bardzo się też podobają, ale bałam się, że będą za malutkie. Wydaje mi się, że one też mogą być mocno błyszczące. Co prawda zdjęcie jest komputerowe, ale widać sporo szkliwa. Ciekawa jestem jak wyglądają w realu - mam nadzieję, że jeśli się na nie zdecydujesz będziesz zadowolona. Co do efektu kafla piecowego i moich cegiełek, mi właśnie na tym zależało - nie chciałam prostych, gładkich. Lubię to co stare, zniszczone:) dobrej nocy WAM Koleżanki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.01.2013 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nie, niestety u mnie nie będzie nadstawki tylko zwykłe solidne biurko, a to co zapodałam jest obecnie na allegro. to sprawdź jakie cuda sa na tablica.pl Jest jeden za 17.500 antyk jakas epoka, której nie znam..nawet nie umiem wymówic Ja tez spadam, a mam jesze tyle roboty.. Pa Aniu, fajnie sie gadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 11.01.2013 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Illu - siedzę i oglądam Twoje inspiracje - już część z nich stała się moimi:) zapisane na kompie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Pa pa dziewczyny Dobranoc... Jak ja jutro / dzisiaj do pracy wstanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.01.2013 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 hej czaplanka Cena Cerkoloru jest kosmiczna. Niby jeden plaster wychodzi tanio, ale jak podliczyłam to mi kopara opadła. Te Twoje nie sa złe, ale chcę czegos jeszcze prostszego, jak te własnie. Te płytki robia tylko na specjalne zamówienie. Dzwoniłam do fabryki i gadałam z handlowcem, bo w sklepach nie maja nawet tego na wystawkach....za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Illu - siedzę i oglądam Twoje inspiracje - już część z nich stała się moimi:) zapisane na kompie:) Zapraszam częściej będzie mi bardzo przyjemnie Cię gościć. Zawsze jest mi bardzo milo jak mogę pomóc Siedźcie i gadajcie, z ciekawością poczytam rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts