Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilutek fajna sypialnia będzie :yes: a może tapeta trochę bardziej nowoczesna? Np romby, ale gładkie.

Venus,

Ja już myślałam, myślę i chyba po położeniu tapety będę myślała czy to ta czy może inna...

I taki kłopot mam tylko z tapetą do sypialni.

Planuję ją na ścianę za łóżkiem (od str. głowy) na pozostałych ścianach zaś farbę.

Zastanawiałam się też czy kłaść ją na całej wysokości, czy do ok. połowy, a poniżej farba oddzielona od tapety listwa?

Podobają mi się raby i pasy, ale co raz bardziej ciągnie mnie do takich "prawdziwych" angielskich - sypialnianych i przytulaśnych.

Poza tym ja w sypialni nie toleruję pewnych kolorów, które np. w innych pokojach mi się podobają.

W sypialni uwielbiam wszelkie odcienie "kremu", fioletu, pudrowego, weneckiego różu...

No nie ukrywam, że gdybym miała 40 sypialni byłby to dla mnie mniejszy problem, niż wybrać z dostępnych tapet 1 konkretną do 1 sypialni...

glupawka.gif stres.gif bezradny.gif

Łohoho Illusjon,

aleś se dała zagwozdkę http://forum.barcis.pl/images/smilies/olaboga.gif tymi tapetami

mi podobają sie najbardziej z pokazanych: TA i TA, ale ogólnie wszystkie sa w jednym stylu, więc cokolwiek wybierzesz, będzie jak na inspiracjach i tak jak sobie wymarzyłaś http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gif