mmajeczkaa 14.01.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ]Agawi, Cóż żeś Ty najlepszego uczyniła... ???!!! TEN SKLEP jest super... Ha ha jak dostałam namiar od Agi na ten sklep to wpadłam jak śliwka w kompot Ja też szukam tapety do sypialni ... tylko jakiej :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ha ha jak dostałam namiar od Agi na ten sklep to wpadłam jak śliwka w kompot Ja też szukam tapety do sypialni ... tylko jakiej :confused: Łączę się w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.01.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A męczcie się razem ze mną Ja też szukam czegoś go gabinetu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.01.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Łączę się w bólu częśc tych tapet widziałam na próbnikach w LM w Arkadii wiec moze tam coś uda ci sie pomacać...może coś zachwyci ..maja duz takich grupych ksiag z próbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.01.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Łączę się w bólu Tyle tysięcy ładnych a tu jedną trzeba wybrać A męczcie się razem ze mną Ja też szukam czegoś go gabinetu:rolleyes: Aguś a Ty w pasy miałaś coś szukać ??? Znalazłaś coś ładnego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Chłop się ze mną rozwiedzie przez ten remont. Mówi, że im dłużej on trwa tym moja decyzyjność spada... W sobotę poszłam do vision express trendy w Arkadii (fakt po raz 7) oglądać okulary (9 weekend z rzędu z przerwą na okres świąteczny). Powiedział, że pójdzie do empiku i mam po niego zadzwonić jak już wybiorę, bo nie chce, żeby mu panie w sklepie współczuły i proponowały entą kawę, bo na serce w końcu zejdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Powiedział, że pójdzie do empiku i mam po niego zadzwonić jak już wybiorę, bo nie chce, żeby mu panie w sklepie współczuły i proponowały entą kawę, bo na serce w końcu zejdzie ... no nie mogę ....http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.01.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Powiedział, że pójdzie do empiku i mam po niego zadzwonić jak już wybiorę, bo nie chce, żeby mu panie w sklepie współczuły i proponowały entą kawę, bo na serce w końcu zejdzie ... :rotfl: Morał z tego taki, że na zakupy musimy chodzić same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No tak, ale ja chcę mu się w tych okularach podobać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.01.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja też mam problem z wyborami, ale trochę z czegoś innego to wynika. Gdy np. kupuję ramkę na zdjęcie, kubek, ręcznik etc. najpierw muszę dokładnie oglądnąć WSZYSTKIE i wtedy dopiero biorę ten, który jest najbardziej prosty, symetryczny, z najwyraźniejszym nadrukiem, czy czego się tam akurat można czepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.01.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No tak, ale ja chcę mu się w tych okularach podobać ... [ATTACH=CONFIG]161075[/ATTACH] Kochana ale jesteś pewna, że On Ci dobrze doradzi ??? Czy raczej będzie to rozmowa na zasadzie: ŻONA: Kochanie jak Ci się w tych podobam... MĄŻ: Bardzo ... Ż: A w Tych ... M: Też bardzo ... Ż: A w Tych ... M: w Tych też ... Ż: No to, które wybrać ... M: Obojętnie Kochanie, przecież we wszystkich wyglądasz ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 M: Obojętnie Kochanie, przecież we wszystkich wyglądasz ładnie Czyt. Bierz byle które i już chodźmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak wybieraliśmy (2 m-ce) glazurę do kuchni, to w sklepie (n-tym) była taka rozmowa: M - mąż J - ja S - sprzedawca M do S: - Ok, to bierzemy tę (ufff) Ja: - Kotek, ale napewno ta jest najładniejsza? S: - Ja pani odpowiem. Niech mi pan powie, który to już sklep z glazurą? M: - Dwa tysiące dziewiąty... S: - Proszę pani, mężowi bardzo się ta glazura podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 S dowcipniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czyt. Bierz byle które i już chodźmy Dokłądnie tak S: - Ja pani odpowiem. Niech mi pan powie, który to już sklep z glazurą? M: - Dwa tysiące dziewiąty... S: - Proszę pani, mężowi bardzo się ta glazura podoba.... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Te są fajne, ale w pokoju ok 15 m2 będzie za ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 hejka Jaka kuchnia ? Jaki spam ? O co tu kaman ? Przeczytałam wszystko i jakos nie ogarniam ? Jesli interesuje Cie moja opinia odnośnie ogólnego wrazenia to...czy nie będzie za ciężko? Ciemne meble, ciemne tapety ( które i tak optycznie zmniejszaja pomieszczenia) .....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No właśnie będzie, ale próbuję się bronić przed tapetami w kwiaty, których nie lubię, ale bardzo mi się podobają... Ogarniasz mnie, bo ja siebie nie bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A kuchnia była i już jej nie ma, bo jakiś cwaniak (zignorowany) wrzucił mi na wątek jakieś straszne zdjęcia kuchni, które robi i dołączył link do strony swojej firmy oraz krótki opis zakresu działalności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.01.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 buhahahahahaha Czy ogarniam ? A czy Ty ogarniesz mnie ? Nie lubie tapet WOGÓLE !!!! a szukam takowych postarzanych Starzejemy sie Aniu..... Może menopauza ? Może schiza ? Kto wie ? Najważniejsze, że to czyn o znikomej szkodliwości dla otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts