illusjon 14.01.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Powrót tapet.... Tapety winylowe w stylu angielskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.01.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Alutek, byłas w Almi Decor ? Tam mają przepastne knigi z próbkami ciekawych tapet i pomacać można.... Zamówić potem przez net, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Hmmm, nie przyszło mi do głowy Pewnie z góry założyłam, że tam drogo To się wybiorę, może będzie można przez internet taniej coś? Pokazałam dzisiaj K te wszystkie "kwiatki", a on na to, że w sypialni to mogę co chcę dać na ścianę, bo tam to i tak się w ciągu dnia nie wchodzi.... Ponoć to zaufanie... Edytowane 15 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Do przedpokoju, od brata. Jak będę mogła zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Rozczuliłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A te mnie rozbroiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nooo nieeee fotele dla kotów:lol2: Chyba sprawię sobie kota ps. Jak tam kwiatki- nie odwidziały Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Agawi, No właśnie wczoraj pokazałam Małżonkowi te wszystkie tapety w "kwiatki", a on na to, że w sypialni to mogę co chcę dać na ścianę, bo tam to i tak się w ciągu dnia nie wchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 w sypialni to mogę co chcę dać na ścianę, bo tam to i tak się w ciągu dnia nie wchodzi....[/size] Szczery chłopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Typowo męskie podejście:rotfl: Ja tam do swojej w ciągu dnia wchodzę (szczególnie weekendy), bo mamy tam dużą garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Tak do bólu, (W sklepie Ja i Mąż) J:- Jakie kontakty?M:- Jakie kontakty?J:- No ja się pytam, jakie kontakty?M:- A do czego?J:- ??? no na ścianę ... gniazdka, pstryczki...M:- A jakie chcesz?J:- BiałeM:- Tu są białe. A ile?J:- Kochanie tu są białe, tam są białe i tam. Może najpierw zobaczymy i porównamy.M:- ale co?J:- no kontakty.M:- Misiek na Boga, kontakt to kontakt, nikt z niego strzelał nie będzie...J:- Kotek, ale one są widoczne na ścianie.M:- ALE SĄ MAŁE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Tiaaaa, skąd ja to znam Kontakty, płytki, baterie. Mój mąż wysiadł w momencie, kiedy rozważałam, który stelaż do wc jest ładniejszy Przestał ze mną chodzić po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 15.01.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mój mąż wysiadł w momencie, kiedy rozważałam, który stelaż do wc jest ładniejszy Przestał ze mną chodzić po sklepach. Oj nie mogę... Dobra jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Facetom po prostu częściej trzeba pokazywać FOCHA http://www.hso.pun.pl/_fora/hso/smilies/[dblpt]foch[dblpt] to może się opamiętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Ja jak wiem, że z czymś sobie M nie poradzi, to mówię, w takiej spokojnej chwili, niby od niechcenia. Kotek, mnie się to czy tamto już śni po nocach. Weź ty pojedź i coś wybierz, tylko, wiesz, żeby pasowało... Edytowane 15 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 tylko, wiesz, żeby pasowało... [ATTACH=CONFIG]161385[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161386[/ATTACH] Słysząc coś takiego mój mąż robi się zielony i blady jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 15.01.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ilu, zasugerowano mi licytacje komornicze mniejsza o mnie, ale rzuciło mi się w oczy słowo antyki...zerknij, może wyhaczysz coś zaje... http://www.licytacje.komornik.pl/Notice/Details/41912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) A czasami jak ma "niby coś załatwić" i próbuje się o to podpytać to jeszcze dorzucam: "Przecież już tyle razy to maglowaliśmy, dajmy już temu spokój, lepiej jakiś film obejrzyjmy..." Potem 2-3 tygodnie absolutna harmonia w domu panuje... Edytowane 15 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ilu, zasugerowano mi licytacje komornicze mniejsza o mnie, ale rzuciło mi się w oczy słowo antyki... zerknij, może wyhaczysz coś zaje... Kochana Siner, ja aż taka antyczna nie jestem. Mam już swój wymarzony komplet i kilka dodatków. Póki co wystarczy. Kasy musi wystarczyć na to "co na stałe" jak mówi M - szafy wnękowe, tapety, lampy. Dodatki będę zbierała do późnej starości. Chociaż mojego telefonu od brata do przedpokoju nikt nie skomentował... Oryginalny, stary i piekny... W domu go obfoce i wrzucę większe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts