narendil 15.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No, ja czekam na rzeczywiste fotki A tak w ogóle to się na Pańcię foszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ilu, zasugerowano mi licytacje komornicze Też, tak jak napisałaś trochę bym się bała, że to po jakimś zbirze. Z drugiej strony, może warto je śledzić. Może trafi się coś akurat dla was. Wiem dylemat etyczny... Z drugiej strony na licytacjach często korzystają osoby w b. dobrej sytuacji materialnej i jest to tylko sposób na pomnażanie przez nich majątku. Sama w tej kwestii musisz podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No, ja czekam na rzeczywiste fotki A tak w ogóle to się na Pańcię foszę. Narendil, Na mnie? Bo ponieważ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Narendil, Na mnie? Bo ponieważ? ... [ATTACH=CONFIG]161432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161433[/ATTACH] Ponieważ bo wkleiłam propozycje zagłówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jezusie Nazareński, już lece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 To może dzisiaj biurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A to ( Jezu, uprzątnij pan to piękne biurko:mad: ) bardzo mi się podoba, pasowałoby do mojej biblioteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Illu, gdzie wygrzebałaś to trzecie czarne biurko? Ja tu wpadam jakby co, ale bardziej żeby się pośmiać niż doradzić, bo na stylu retro czy angielskim nie wiele się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dębowe biurko z kolekcji Montpellier w kolorze Black/Flemmish, wym.: 140 × 60 × 88 cm, ALMI DÉCOR, 4990 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Bardzo Ci dziękuję, dobrze że cenę podałaś zanim nie zdążyłam się jeszcze na niego napalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Bardzo Ci dziękuję, dobrze że cenę podałaś zanim nie zdążyłam się jeszcze na niego napalić No przepraszam Cię bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No przepraszam Cię bardzo... [ATTACH=CONFIG]161468[/ATTACH] Wybaczam i żeby mi to było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A to biurko w garderobie (?!) Oh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wybaczam i żeby mi to było ostatni raz Ostatni raz pisania ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 15.01.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Biurko w garderobie........ no ja planuje coś podobnego, no tylko może nie aż tak stylowego. Właśnie kupiliśmy nowe biurko, które póki co bedzie stać w sypialni, ale plany związane z nim mam wielkie. Co do kwiatków - dla wiekszości facetów są niestrawne, także ciesz się że twój M. podchodzi do nich w taki sposób Kanapy dla katów super! Moje koty większość czasu spędzają na zewnątrz, ale jak bym miała typowego domowego kota, to hmm Illu nie musisz pisać cen i tak większośc najpiękniejszych rzeczy mają kosmiczne ceny, niestety kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 15.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 to nie biurko tylko raczej konsolka lub toaletka Witaj babo Zoja, wreszcie Cię dorwałam! Dziennik ( Twój !!!) zaliczyłam. Pooddychałam świeżym górskim powietrzem, pozazdrościłam chaty i powiem Ci szczerze, że jeszcze nigdy w życiu nie widziałam tak udanej dobudowy, rozbudowy domu. On nawet zyskał na urodzie po dobudowaniu drugiej części. Rzadko chwalę, ale w Twoim przypadku, to pochwała naprawdę zasłużona Rewelacja !!! Śliczny osiołek w tej książeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.01.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Illusjon,no patrz na jaką lampecke do Twoich kwiecistych tapet przypadkiem trafiłam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ostatni raz pisania ceny? Nie... ostatni raz czarne biurko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Illusjon, no patrz na jaką lampecke do Twoich kwiecistych tapet przypadkiem trafiłam:P Vesilka, O ja ...... O matko... Aż mi serce żywiej zabiło, aż się obśliniłam.... Uprzedzaj mnie o Twoich cudnościach najpierw opisowo, żebym mogła się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts