Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ilu, zasugerowano mi licytacje komornicze

Też, tak jak napisałaś trochę bym się bała, że to po jakimś zbirze. Z drugiej strony, może warto je śledzić. Może trafi się coś akurat dla was.

Wiem dylemat etyczny...

Z drugiej strony na licytacjach często korzystają osoby w b. dobrej sytuacji materialnej i jest to tylko sposób na pomnażanie przez nich majątku.

Sama w tej kwestii musisz podjąć decyzję. icon_bezradny.gif

Biurko w garderobie........ no ja planuje coś podobnego, no tylko może nie aż tak stylowego. Właśnie kupiliśmy nowe biurko, które póki co bedzie stać w sypialni, ale plany związane z nim mam wielkie.

Co do kwiatków - dla wiekszości facetów są niestrawne, także ciesz się że twój M. podchodzi do nich w taki sposób :)

Kanapy dla katów super! Moje koty większość czasu spędzają na zewnątrz, ale jak bym miała typowego domowego kota, to hmm :rolleyes:

Illu nie musisz pisać cen i tak większośc najpiękniejszych rzeczy mają kosmiczne ceny, niestety kurde :p

to nie biurko tylko raczej konsolka lub toaletka :sick:

Witaj babo :bye:

Zoja, wreszcie Cię dorwałam! Dziennik ( Twój !!!) zaliczyłam. Pooddychałam świeżym górskim powietrzem, pozazdrościłam chaty i powiem Ci szczerze, że jeszcze nigdy w życiu nie widziałam tak udanej dobudowy, rozbudowy domu. On nawet zyskał na urodzie po dobudowaniu drugiej części.

Rzadko chwalę, ale w Twoim przypadku, to pochwała naprawdę zasłużona :)

Rewelacja !!!

Śliczny osiołek w tej książeczce...