agawi74 16.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Piękna kwiatuchowahttp://i181.photobucket.com/albums/x296/nightingalesings/Smileys/my_msn_emoticons_flower.png lampecka:lol2:Witam się przed południem:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Hej Agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zasłyszane: Jak długo może stać pasztet? Nawet całą dyskotekę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zasłyszane: Jak długo może stać pasztet? Nawet całą dyskotekę? http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lollegs.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zasłyszane: Jak długo może stać pasztet? Nawet całą dyskotekę? Męski, szowinistyczny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A tak może być, jak będę wieczorami siedziała na FM - odchodzę - ode mnie ? - na razie od kompa, ale dałaś mi do myślenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.01.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zasłyszane: Jak długo może stać pasztet? Nawet całą dyskotekę? Stoi i podpiera ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No i jeszcze jeden, bo jak mówi kumpel środa to taka mała sobota... Przy tym się oplułam... Przewodnik oprowadza wycieczkę po muzeum. Stają przed obrazem: - A tu, proszę wycieczki, mamy straszny obraz. Masakra. Ojciec leży na podłodze, głowa oderżnięta, krew się leje - straszno patrzeć. A obok - syn. Szablą przebity. Krew się leje. Straszno patrzeć. A obok - córka. Zgwałcona. Pobita. Nóż w brzuchu. Krew się leje. Straszno patrzeć. A w kącie - matka siedzi. Oczy w słup postawiła. Smutna czegoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 16.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Iluś, na jakim ty etapie teraz jesteś urządzania? Nic się nowego u Was nie kładzie/maluje/montuje/gładzi?czy masz zamowioną kuchnię? Jeśli tak, to gdzie? I jaki kamień na blat? (bo miał być kamień, prawda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Wyanna, U mnie ostatnio się niewiele zmieniło, bo ponieważ: - jestem ludzka i panowie mieli 2 tyg. przerwę świąteczną, - pan glazurnik rozchorował się po świętach na grypę i to tak na amen na 2 tygodnie. To panu właścicielowi firmy, powiedziałam, że ma się chłopina wychorować, bo go na sumieniu mieć nie chcę... Dlatego też dopiero w ten piątek będzie kładziona podłoga w kuchni. W sobotę 26 przywieziona zostanie ponownie podłoga drewniana. W międzyczasie skończą się kłaść gładzie. Zostaną też pociągnięte kable pod kino domowe i zamontowane kontakty (ale muszę je najpierw wybrać, a jak wybieranie wyglądało opisałam we wcześniejszym poście)... Następnie zostaną położone listwy sufitowo- ścienne. Zamontowane grzejniki i inne pierdoleten (wc, wanna itd) w łazienkach. I przyjdzie czas na kładzenie podłogi drewnianej. Malowanie będzie następne. Wiem jakie chcę kolory, ale nie wiem jeszcze gdzie je kupić, żeby to były te ... I to tak na najbliższy okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Iluś, czy masz zamowioną kuchnię? Jeśli tak, to gdzie? I jaki kamień na blat? (bo miał być kamień, prawda?) Wyanna, Mam zamówioną kuchnię w RUST-cie model SYCYLIA. Kamień na blat - granit River White A na szafkę do łazienki - Angola Silver Black . Szafy biblioteczne i szfkę łazienkową oraz do przedpokoju i wieszak a także szafkę RTV na wzór zakupionego "antycznego" kompletu mam zamówione pod Krakowem, ale z tego co wiem jeszcze nie zaczęły się robić. A szafę wnękową do przedpokoju na filmy i płyty CD oraz na wc dla kotów i szafę wnękową do sypialni zmówiłam w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 16.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Pisząc kable pod kino domowe masz na myśli rozstawienie głośników po pomieszczeniu i ukrycie w peszlach, czy jeszcze coś innego? I jeśli to pierwsze, to sami ustawialiście, czy przyszedł jakiś magik za grubą kasę i wyliczył, że pani wiesza tu, tu tu, i tam, tędy, dotąd i xxx PLN się należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Pisząc kable pod kino domowe masz na myśli rozstawienie głośników po pomieszczeniu i ukrycie w peszlach, czy jeszcze coś innego? I jeśli to pierwsze, to sami ustawialiście, czy przyszedł jakiś magik za grubą kasę i wyliczył, że pani wiesza tu, tu tu, i tam, tędy, dotąd i xxx PLN się należy? Wyanna, Sprzęt i ułożenie kabli doradzi nam facet zwany przeze mnie p. Czarek Audio. Powiedział, że sprzęt będzie b. dobry ale cena nie zwali nas z nóg, bo takie sprzęty też są. Poza tym dizajnersko też będzie fajnie się prezentował. Głośnik środkowy, prawy i lewy przedni są w jednym urządzonku i będą stały na półce szafki RTV specjalnie zaprojektowanej przeze mnie pod sprzęt, ale wykonane w technice i na wzór kompletu mebli z 1918 roku Urządzonko jest czarne, długie na 110 cm i wysokie na 12 cm i wypełni ładnie półeczkę i nie będzie rzucało się w oczy. A głośniki (prawy i lewy) tylne to małe białe kostki, które zamocowane na wysokości listew sufitowo - ściennych też będą mało widoczne. Po zawieszeniu, pan ustawi nam długość fal na głośnikach (czy na czym tam...), żeby dźwięk z przednich i tylnych głośników "spotykał się" na kanapie i dawał efekt stereo. Ile za sprzęt i jaki to jeszcze nie wiem bo nie pytałam, bo na razie interesowały mnie wymiary. Małżonek chyba gadał z nim o cenie, bo on od cen jest. Bo nie wiedziałam, czy cena do przełknięcie i czy brać te wymiary. Pan Audio za całą usługę weźmie od nas 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.01.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aniu jak chcesz porady i montażu przez Pana ze zgrabnym tyłkiem to wal do Pana Siner. Przeca on się tym zajmuje.... Przy zakupie sprzetu w jego firmie, montaż masz gratis TO NIE BYŁA REKLAMA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 16.01.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A dałałabyś na prv namiary na pana audio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 przez Pana ze zgrabnym tyłkiem Przy zakupie sprzetu w jego firmie, montaż masz gratis Co ma bardziej zachęcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.01.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 a co Ci w du...szy gra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.01.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A dałałabyś na prv namiary na pana audio? Która Anka jest pytana, bo nas tu, jak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 16.01.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Pana ze zgrabnym tyłkiem Zależy, czy stawka godzinowa, czy ryczałt Która Anka jest pytana, bo nas tu, jak..... Obie:) .... No w sumie Narendil też z tej proweniencji... to obytrzy Edytowane 16 Stycznia 2013 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zależy, czy stawka godzinowa, czy ryczałt Myślałam, że gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts