vesila 19.01.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 O ja nie mogę?! Na początek gratuluje ELYTY forumhttp://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k015.gif naleweczki se polałam i wypiłam z tej okazji:P chętnie potańcowałabym, ale mnie skręca akurat przy znoszeniu jaja;) Natomiast tych wszystkich mebelków to ja ci juz tak bardzo zazdraszam, ze mi wstyd, wszytko fantastycznie przemyślane, dopasowane, piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.01.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Aniu !!!!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Ty już elyta ... może jakiś kabarecik założymy???Pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.01.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) O ja nie mogę?! Na początek gratuluje ELYTY forumhttp://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k015.gif naleweczki se polałam i wypiłam z tej okazji:P chętnie potańcowałabym, ale mnie skręca akurat przy znoszeniu jaja;) Natomiast tych wszystkich mebelków to ja ci juz tak bardzo zazdraszam, ze mi wstyd, wszytko fantastycznie przemyślane, dopasowane, piękne... Oj Vesilko, Bardzo Ci dziękuję, ale ja nic innego ostatnio nie robię tylko myślę, knuję, kombinuję... A tak naprawdę dopracowuję wizję, jaką miałam, gdy pierwszy raz zobaczyłam plan mieszkania u dewelopera - zobaczyłam plan i zobaczyłam to mieszkanie umeblowane. W ciągu 10-15 sekund, wiedziałam jakie ściany przesunę i co gdzie będzie. Teraz tylko szukam rzeczy które tą "wizję" wypełnią. Pewnie sama wiesz ile to trwa. Popełniam podstawowy błąd - wymyślę sobie coś, a potem zakładam, że pojadę do 2-3 sklepów i oczywiście to kupię. Zamiast zrobić rekonesans, zorientować się co gdzie jest, i dopiero dopasowywać to do środka. Póki co, jestem cały czas blisko "wizji"... Edytowane 19 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.01.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Aniu !!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Ty już elyta ... może jakiś kabarecik założymy??? Pozdrawiam serdecznie:bye: Bionda , Dzięki, dzięki..... A kabarecik zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.01.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 miłego dnia Dziękować i miłego wieczorku... Gwiazdesso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.01.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Kuleżanki, Miałam dzisiaj pracowity dzień. Nie dam rady wszystkiego opisać, bo Synuś z dziewczyną zaprosili nas na szamę i pogranie na PS3. Jutro zdam relację. Wrzucę tylko kontakty i przełączniki jakie dzisiaj zamówiłam. Miały mieć zaokrąglone i jak najbardziej płaskie ramki: Kontakty firmy ABB seria BASIC 55 Edytowane 21 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.01.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Niezafugowane jeszcze ściany w kuchni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.01.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Przymiarka podłogi w kuchni - płytka podstawowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.01.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Zaczynają "kłaść się" listwy, na początek w łazience: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Super pstryczki. Zachowam sobie na czas gdy przyjdzie pora na wymianę naszych deweloperskich paskud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.01.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Elyta !!! Brawo koleżanko!!! Jeszcze kilka postów i lider nam się narodzi Anula, Ja w sprawie siły roboczej od listew ? Nasi, nie nasi, drodzy , solidni ? Zadowolona jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Hejka, Illu - śliczne te kafle kuchenne, i pstryczki fajne są No i czekamy na te mebelki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Hej Kobitki, Wpadłam na chwile, bo późno. Wszystko jutro dokładnie opiszę i na pytania odpowiem. Śpieszę jeno donieść, że sprzęt do kuchni został wybrany i oto go prezentuję: Płyta indukcyjna BOSCH PIB675L34E Zmywarka Siemens SN66MO33EU Chłodziarko-zamrażarka Liebherr ICBN 3056 Premium Piekarnik Bosch HBG36T650 Okap wyspowy FRANKE FGL 915 IXS 110.0152.543 Edytowane 21 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 20.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 hej ilutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.01.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Hej kochana, Czytałam Twój watek, bardzo się ciesze i trzymam kciuki, ale jak do lekarza nie pójdziesz po dobroci to za uszy zaciągnę. Teraz Małża na delegacje muszę wyprasować. Odezwę się jutro. Ściskam i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 20.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 I Ty brutusie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 ilusjion idziesz jak burza gratuluję przejścia do ELITY Elyta !!! Brawo koleżanko!!! Jeszcze kilka postów i lider nam się narodzi Atena, Siner, Dziękować, dziękować. Ja wiem, ELYTA to brzmi dumnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Super pstryczki. Zachowam sobie na czas gdy przyjdzie pora na wymianę naszych deweloperskich paskud Hejka, Illu - śliczne te kafle kuchenne, i pstryczki fajne są No i czekamy na te mebelki:rolleyes: Dropek i Natka, Dzięki. Trochę ich się naszukałam, jak opisywałam wcześniej z przejściami z M, bo dla niego kontakt to kontakt. Mnie jednak wydaje się, że takie kontakty zakończone ostro, wyraźnie prostokątne czy kwadratowe bardziej pasują do nowoczesnych wnętrz. Ceny kontaktów typowo retro od Fontini czy Berkera przy tej ilości, którą musiałam kupić są absolutnie nie do przyjęcia. Zresztą przy małej ilości również. To jest totalne nieporozumienie. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.01.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Retro są piękne ale....niewygodne. Akurat w kwestii gniazdek i kontaktów podzielam zdanie Twojego m .Owszem, wybraliśmy możliwie najbardziej płaskie i najmniej rzucające się w oczy. Wyglądają nieźle, czyszczą się dobrze. Chyba o to chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts