Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O ja nie mogę?!:jawdrop:

Na początek gratuluje ELYTY forumhttp://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k015.gif

naleweczki se polałam i wypiłam z tej okazji:P

chętnie potańcowałabym, ale mnie skręca akurat przy znoszeniu jaja;)

Natomiast tych wszystkich mebelków to ja ci juz tak bardzo zazdraszam, ze mi wstyd,

wszytko fantastycznie przemyślane, dopasowane, piękne...:wiggle:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O ja nie mogę?!:jawdrop:

Na początek gratuluje ELYTY forumhttp://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k015.gif

naleweczki se polałam i wypiłam z tej okazji:P

chętnie potańcowałabym, ale mnie skręca akurat przy znoszeniu jaja;)

Natomiast tych wszystkich mebelków to ja ci juz tak bardzo zazdraszam, ze mi wstyd,

wszytko fantastycznie przemyślane, dopasowane, piękne...:wiggle:

Oj Vesilko,

Bardzo Ci dziękuję, ale ja nic innego ostatnio nie robię tylko myślę, knuję, kombinuję...

A tak naprawdę dopracowuję wizję, jaką miałam, gdy pierwszy raz zobaczyłam plan mieszkania u dewelopera - zobaczyłam plan i zobaczyłam to mieszkanie umeblowane.

W ciągu 10-15 sekund, wiedziałam jakie ściany przesunę i co gdzie będzie.

Teraz tylko szukam rzeczy które tą "wizję" wypełnią. :rolleyes:

Pewnie sama wiesz ile to trwa. Popełniam podstawowy błąd - wymyślę sobie coś, a potem zakładam, że pojadę do 2-3 sklepów i oczywiście to kupię. Zamiast zrobić rekonesans, zorientować się co gdzie jest, i dopiero dopasowywać to do środka.

Póki co, jestem cały czas blisko "wizji"... :p

Edytowane przez illusjon

Kuleżanki,

Miałam dzisiaj pracowity dzień.

Nie dam rady wszystkiego opisać, bo Synuś z dziewczyną zaprosili nas na szamę i pogranie na PS3.

Jutro zdam relację.

Wrzucę tylko kontakty i przełączniki jakie dzisiaj zamówiłam. Miały mieć zaokrąglone i jak najbardziej płaskie ramki:

ABB BASIC 55 BIAŁY Z KLAPKĄ.jpgABB BASIC 55 BIAŁY.jpgABB BASIC 55 BIAŁY WYŁĄCZNIK PODWÓJNY.jpg

Kontakty firmy ABB seria BASIC 55

Edytowane przez illusjon

Hej Kobitki,

Wpadłam na chwile, bo późno. Wszystko jutro dokładnie opiszę i na pytania odpowiem.

Śpieszę jeno donieść, że sprzęt do kuchni został wybrany i oto go prezentuję:

Płyta indukcyjna BOSCH PIB675L34E.jpgSiemens SN66MO33EU.jpgLiebherr ICBN 3056 Premium.jpgOkap wyspowy FRANKE FGL 915 IXS 110.0152.543.jpgPiekarnik Bosch HBG36T650.JPG

• Płyta indukcyjna BOSCH PIB675L34E
  • Zmywarka Siemens SN66MO33EU
  • Chłodziarko-zamrażarka Liebherr ICBN 3056 Premium
  • Piekarnik Bosch HBG36T650
  • Okap wyspowy FRANKE FGL 915 IXS 110.0152.543

Edytowane przez illusjon

Super pstryczki. Zachowam sobie na czas gdy przyjdzie pora na wymianę naszych deweloperskich paskud ;)

Hejka,

Illu - śliczne te kafle kuchenne, i pstryczki fajne są:yes:

No i czekamy na te mebelki:rolleyes:

Dropek i Natka,

Dzięki.

Trochę ich się naszukałam, jak opisywałam ;) wcześniej z przejściami z M, bo dla niego kontakt to kontakt. ;)

Mnie jednak wydaje się, że takie kontakty zakończone ostro, wyraźnie prostokątne czy kwadratowe bardziej pasują do nowoczesnych wnętrz.

Ceny kontaktów typowo retro od Fontini czy Berkera przy tej ilości, którą musiałam kupić są absolutnie nie do przyjęcia. Zresztą przy małej ilości również.

To jest totalne nieporozumienie.

Berker 1930.jpgBerker Glasserie.jpgFontini Dimbler (1).jpgFontini Dimbler (2).jpgFontini Venezia Bialy.jpg

Edytowane przez illusjon