illusjon 21.01.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Anula, Ja w sprawie siły roboczej od listew ? Nasi, nie nasi, drodzy , solidni ? Zadowolona jestes ? Siner, Moja ekipa robi wszystko poza podłogami drewnianymi i drzwiami (no i oczywiście meblami). Listwy też kładą oni. Robię z nimi już 4 remont. Czy są tani ? Szczerze powiem, że nie wiem, bo nawet nie mam porównania. Fakt, że koleżanka, której taki sam metraż remontował pan "Stasiu" z synem (przyjechali gdzieś z południa Polski) zapłaciła chyba 30% tego, co mi wypadnie, ale ma do tego co zrobił "Stasiu" poważne zastrzeżenia. W dodatku, ona urządzała w takiej prostej formie mieszkanie, powiedzmy skandynawskiej. Pan "Stasiu" w życiu nie ułożyłby mi mugatów, nie dopasowałby odpowiednio wnęki w szafie w przedpokoju na kocie kuwety i itd. Ta ekipa jest taka, że po otrzymaniu dokładnych wytycznych ja nie musiałabym się na budowie pokazywać. A i tak przed każdą poważniejszą rzeczą, chcą się spotkać i omówić jeszcze raz prace. Co więcej "MYŚLĄ". Nie robią w ciemno tego co mówię, ale rozkminają całą rzecz i mówią mi, gdzie mój plan ma słabe punkty i wspólnie zastanawiamy się co zrobić, żeby osiągnąć jak najlepszy efekt. Dla mnie to bardzo ważne, bo jak coś będzie nie tak, to ja do końca życia w tym mieszkaniu będę to widziała i będzie mnie to wkurzało. Kupuję, więc w ten sposób spokój. Myślę jednak, że też nie jest tak, że są jacyś mega drodzy, bo to spora firma a roboty mają po dach. Ale konkretnie odpowiedzieć Ci czy są drodzy czy nie nie potrafię. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hejka, Illu - śliczne te kafle kuchenne No i czekamy na te mebelki:rolleyes: Natalia, Dzięki, fajnie, że się podobają bo są tak wychodzone, że już miałam ścianę na olejno pomalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Retro są piękne ale....niewygodne. Akurat w kwestii gniazdek i kontaktów podzielam zdanie Twojego m .Owszem, wybraliśmy możliwie najbardziej płaskie i najmniej rzucające się w oczy. Wyglądają nieźle, czyszczą się dobrze. Chyba o to chodzi . Yokasta, Mnie się retro podobają, gdy występują pojedynczo na ścianie, ja mam za dużo pstryczków Wymyśliłam więc sobie takie proste, ale "obłe", a M chciał kupować jakiekolwiek byle białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zabolało mnie serce...Przełączniki piękne !!! Też na nie choruję, ale wiedząc po ile to, znalazłam coś w podobie ale zdecydowanie tańsze. Nie są najgorsze i też nadają retro styl, ale w takim elegantszym wydaniu. http://image.ceneo.pl/data/products/2184984/i-emc-wylacznik-metalowy-podwojny-dzwigniowy-mosiadz-szlifowany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Kobitki, Mam pytanie! Czy któraś z Was widziała na żywo tę lampę? Markslojd Asnen 104852 lampa wisząca Czy te klosze są szklane? Jakie ogólne wrażenie robi ta lampa? Tzw. porządne? EDIT: PYTANIE WCIĄŻ AKTUALNE Edytowane 21 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 a mojego posta olanooooooooooooooo Na żywo widziałam inne Markslojdy. Z daleka ok ale z bliska jakies takie marketowe. Może to kwestia modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 a mojego posta olanooooooooooooooo Na żywo widziałam inne Markslojdy. Z daleka ok ale z bliska jakies takie marketowe. Może to kwestia modelu ? Siner, Ten krzyk to odnośnie pstryczka? No jest retro i na bogato, ale u mnie nijak nie pasowałby. Zresztą ja już zanabyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 JAKI SKLEP Dlaczego wszystko co mi się podoba jest za WIELKĄ WODĄ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Mam pytanie o lampy IDEAL LUX PEGASO Czy ktoś je widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ilutek, to w sumie nie tak daleko i w miarę osiagalne. A co powiesz na to, ze mi podobaja się rzeczy, których nigdzie nie ma i nigdy ich nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.01.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hej Illusjon pstryczki elektryczki, bardzo ładne i praktyczne wybrałaś, dobry wybór nie widziałam tej lampy Markslojd Asnen na żywo, ąle TA z ikei jest też fajna eleganckie te IDEAL LUX PEGASO widzę że wybór oświetleniowy dręczy cie jak mnie, ja już masę sklepów z oświetleniem złaziłam i w tych co byłam, to jakaś masakra, prawie nic z tego co wypatrzyłam w necie nie było w salonach z oświetleniem, porażka.... albo do złych sklepów wchodziłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ilutek, co Ty gadasz, że za górami i lasami ... A tu ? http://www.bajkowelampy.pl/Sklep/Lampa-IDEAL-LUX-Pegaso-SP5,2,0,2290,12986.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ilutek, co Ty gadasz, że za górami i lasami ... A tu ? http://www.bajkowelampy.pl/Sklep/Lampa-IDEAL-LUX-Pegaso-SP5,2,0,2290,12986.htm Siner, Siostro ja wiem, że ciężko tyrać na tylu watkach... Ale ja nie o IDEAL LUX PEGASO pisałam, że za Wielką Wodą, tylko post wyżej wkleiłam linka do sklepu za wielką wodą co tam som lapiszcze, które kcem... A ten IDEAL LUX PEGASO to w necie wyszukałam, wiem że jest i po ile, i na zdjęciu jakiś taki jakby możebny, tylko gdzie go znajść na żywo w Wawie? Wiec pytam, czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, jak te lapiszcze wyglądają na żywca???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Na żywca to nie wiem, ale po Żywcu napewno pięęęęęęęęęęęęęęęęeknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 illu - no właśnie, koniecznie na żywo musisz oglądnąć lampy, te z markslojda raczej słabe, ja akurat nie tę widziałam, ale nie powaliła mnie jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Na żywca to nie wiem, ale po Żywcu napewno pięęęęęęęęęęęęęęęęeknie Ba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 illu - no właśnie, koniecznie na żywo musisz oglądnąć lampy, te z markslojda raczej słabe, ja akurat nie tę widziałam, ale nie powaliła mnie jakość Właśnie tak przez skórę czułam... Oszaleję... Coś na fotce mi się podoba, to albo tego nigdzie zobaczyć nie mogę, albo okazuje się kiepskie na żywo bez żywca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 http://www.ideal-lux.com/en/where_to_buy/dobrelampy/ jest szansa, że na Solidarności przy sądach obejrzysz. a przy okazji się witam :grin: zapowiada się stylowe i przemyślane wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wiwik, Witam Cie u siebie i zapraszam częściej Dzięki za namiar Jeszcze tego kwartału Wawy nie przeorałam w poszukiwaniach ideału... Ale od czego państwo dało wolne soboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 lampy w stylu glamour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts