bogumil 21.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wpadłam się przywitać i uciekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 21 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Powyższe lampy pochodzą z polskich sklepów (a nie tak jak zazwyczaj zza Wielkiej Wody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.01.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 sobota rzecz ważna więc może najlepiej przedzwoń do nich wcześniej, czy mają tę lampę ? aaa, a skąd te lampy z 5,6 i 7 postu? są świetne! większość z nich bez wahania nad stół bym dała, a w sumie gdziekolwiek, bo ładne nieprzyzwoicie. ... ... ups, fakt, lampy wszystkie mamy ale jak wygram w totka, to będzie jak znalazł aha, Twój pomysł na kolorystykę sypialni jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wiwik, Większość rzeczy jakie zamieszczam w wątku mają nazwę i cenę w nazwie zdjęcia. Wystarczy najechać na zdjęcie myszką, żeby wyświetliła się nazwa, albo kliknąć prawym klawiszem myszy "Zapisz grafikę jako" skopiować nazwę i wrzucić w google. Linków do lamp już nie zapisuję, bo zaczynałam się w nich gubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Twój pomysł na kolorystykę sypialni jak dla mnie bomba Wiwik Bardzo dziękuję. Na razie to rozważania. Sypialnia to jedyny wciąż ewoluujący projekt... Drugą sprawą spędzająca mi sen z powiek jest znalezienie lamp zgodnych z moimi wyobrażeniami... Problem nie w tym, że takich nie ma, tylko, że są i odpowiednio kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ilutek, przestane do Ciebie przychodzić !!!Kuźwa, no ile można ?Ile można tak ludzi maltretować ? Kup że wreszcie cos w Leroy Merlin i zamknijmy, jakże bolesny rozdział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ilutek, przestane do Ciebie przychodzić !!! Kuźwa, no ile można ? Ile można tak ludzi maltretować ? Kup że wreszcie cos w Leroy Merlin i zamknijmy, jakże bolesny rozdział... AZ PARSKNELAM NA KOMUTER:rotfl:-DOBRE!!!! WSZYSTKO PIEKNE U CIEBIE I IDE SPRAWDZIC AZZARDO MICTICO-bo tez sie za lampami rozgladam;) A czy ja moge zapytac czy Ty moze kiedys cos zza wielkiej wody zamawialas?Bo ja chcialam piekna tkanine ,ale nie jestem przekonana jak to wyjdzie cenowo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 To SE sprawdzilam.....Jeszce drozsze niz inspirowane SKY GARDEN ktore pokochalam miloscia wielka a cena mnie odstrasza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Gumisia, Nie zza wielkiej wody jeszcze nic nie sprawdziłam, głównie przez mojego M, który patrzy na takie pomysły jak na fanaberie i nie ma przekonania do czegoś, czego wcześniej nie obluka (tu akurat go rozumiem). Na razie sepię się na klamki zza Mniejszej Wody tzn. z UK. Ceny podobnych w Polsce są tak odstraszające, ze postanowiłam podjąć ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.01.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ilutek, przestane do Ciebie przychodzić !!! Kuźwa, no ile można ? Ile można tak ludzi maltretować ? Kup że wreszcie cos w Leroy Merlin i zamknijmy, jakże bolesny rozdział... Kochana, jak se znajde w LM to se kupie. Ale mnie się tam tylko mosiężne podobają, a mosiężnych nie kcem... To co ja kuźwa mam zrobić???!!! Skończy się gołą żarówką w stylu "wczesne rokokoko" nad stylowym stołem w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 i to dopiero bedzie eklektyzm !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Gumisia, Nie zza wielkiej wody jeszcze nic nie sprawdziłam, głównie przez mojego M, który patrzy na takie pomysły jak na fanaberie i nie ma przekonania do czegoś, czego wcześniej nie obluka (tu akurat go rozumiem). Na razie sepię się na klamki zza Mniejszej Wody tzn. z UK. Ceny podobnych w Polsce są tak odstraszające, ze postanowiłam podjąć ryzyko. Ja tam 7 lat mieszkalam-to mi sie dobrze nie kojarzy;)ale jak cos potzrebuje to mi kulezanki przywoza co sie tam jeszce mecza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kochana, jak se znajde w LM to se kupie. Ale mnie się tam tylko mosiężne podobają, a mosiężnych nie kcem... To co ja kuźwa mam zrobić???!!! Skończy się gołą żarówką w stylu "wczesne rokokoko" nad stylowym stołem w salonie... Boze dobrze ze ja moje kable do lamp nad stolem pod karton-gips schowalam bo bym rokokoko miala juz 13 miesiecy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts