Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam 7 lat mieszkalam-to mi sie dobrze nie kojarzy;)ale jak cos potzrebuje to mi kulezanki przywoza co sie tam jeszce mecza:lol2:

Ja w sklepach internetowych kilka fajnych lamp widziałam, ale raz, że boję się czy one będą tak wyglądały jak na zdjęciu, drugie, że się potłuką, a trzecie to co jak się okaże, że to nie to?

Ja w sklepach internetowych kilka fajnych lamp widziałam, ale raz, że boję się czy one będą tak wyglądały jak na zdjęciu, drugie, że się potłuką, a trzecie to co jak się okaże, że to nie to?

No cos TY...Teraz powiem cos co jest trudne do uwierzenia..JA NIE NAWIDZE ZAKUPOW!!!KAZDYCH KTORE WIAZA SIE Z WYJSCIEM DO SKLEPU-a wyposazenie domu,lazienek i reszty przez neta zamowilam:rolleyes:

Jak Ci sie nie spodoba-nie odbierzesz albo zwrocisz-masz 14 dni;)A jak bedzie potluczone musza zabrac ;)NIC CIE TO NIE KOSZTUJE;)

No cos TY...Teraz powiem cos co jest trudne do uwierzenia..JA NIE NAWIDZE ZAKUPOW!!!KAZDYCH KTORE WIAZA SIE Z WYJSCIEM DO SKLEPU-a wyposazenie domu,lazienek i reszty przez neta zamowilam:rolleyes:

Jak Ci sie nie spodoba-nie odbierzesz albo zwrocisz-masz 14 dni;)A jak bedzie potluczone musza zabrac ;)NIC CIE TO NIE KOSZTUJE;)

Gumiska,

No ja też większość rzeczy przez net kupowałam. Całą glazurę, wannę, prysznic, armaturę, ale najpierw je widziałam w sklepie i zamawiałam je w Polsce. Nie mam doświadczenia z USA. jeżeli nie liczyć "Strawberry" :rolleyes:

Wiwik,

Większość rzeczy jakie zamieszczam w wątku mają nazwę i cenę w nazwie zdjęcia.

Wystarczy najechać na zdjęcie myszką, żeby wyświetliła się nazwa, albo kliknąć prawym klawiszem myszy "Zapisz grafikę jako" skopiować nazwę i wrzucić w google.

Linków do lamp już nie zapisuję, bo zaczynałam się w nich gubić.

:oops:

dzięki, czyli muszę wrócić do oglądania forum na kompie, teraz tylko nazwy 'attachment' widzę ;)

Siner ma trochę racji, tyle inspiracji to jak znęcanie się ;)

Ilu ale się u Ciebie dzieje :o

Śliczne pstryczki wybralaś :yes:, nie trafiłam na nie podczas moich poszukiwań :rolleyes:

Temat lamp, wiesz że i dla mnie ciężki :(

Ale będę czujna :yes: bo sama teraz przeczesuję ich setki :p

Spróbuje pomoc za czerwone kosze do śmieci :rotfl:

A te wstawione mebelki koło szafki rtv - to Twoje?....bo piekne Ci one :rolleyes:

Miłego poranka :hug:

Aga,

Ilu ale się u Ciebie dzieje :o

Śliczne pstryczki wybralaś :yes:, nie trafiłam na nie podczas moich poszukiwań :rolleyes:

Dziękować, trochę mi to czasu zajęło, bo w necie źle się kontakty ogląda. Trzeba było sklepy zaliczyć.

Temat lamp, wiesz że i dla mnie ciężki :(

Ale będę czujna :yes: bo sama teraz przeczesuję ich setki :p

Wiem, śledzę z uwagą, że może coś do siebie wyczaję :rolleyes:

Z góry dziękuję, za bycie czujną :yes:

Spróbuje pomoc za czerwone kosze do śmieci :rotfl:

Nie ma o czym mówić :rolleyes:

A te wstawione mebelki koło szafki rtv - to Twoje?....bo piekne Ci one :rolleyes:

Tak, już są moje. Nie mogę się doczekać przeprowadzki. Bo ponieważ póki co stoją w magazynie ;) W między czasie szafka RTV będzie dorobiona.

Miłego poranka :hug:

Dziękuję i wzajemnie. :hug: Powodzenia ze stolarzem spoko.gif