illusjon 22.01.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Kolory mojej sypialni (planowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.01.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ilutku, dużo masz jeszcze tych inspiracji? Oczopląsu u Ciebie dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Narendil, Nie dosyć, że mam sporo, to co dziennie jeszcze przybywają, bo kto tam ciągle oglądał to co już widział? Zresztą pomyślałam, że skoro się nawzajem inspirujemy podglądając to i owo u kuleżanek, to może czasami wpuszczę trochę świeżej krwi... Czasami jeszcze trochę powrzucam, ale będę starała się w takim razie ograniczać. Nie chcę mieć Ciebie na sumieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ank1719510746 22.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witam się pięknie. śledzę wątek już od jakiegoś czasu i choć widocznie nie jestem aż tak rozmowna by zabierać głos, to czytam z bardzo dużą przyjemnością. No i niecierpliwie czekam na efekt końcowy bo pięknie się zapowiada. Oczywiście temat lamp przywołuje mnie do głosu. Skoro tu padł apel Siner o czujność w sprawie "wyrwisufitów" to pozwolę sobie u Ciebie illusjon odpowiedzieć. Szczerze mówiąc sama szukam takiej lampy choć może troszkę bardziej "ucywilizowanej", jedne co znalazłam to coś takiego http://www.wobeline.pl/p/pl/c08a925/lampa+d.html, nie wiem czy jest wystarczająco duża, z pewnością atutem jest jej cena. Widziałam też na żywo lampę, która Ciebie illusjon zainteresowała na wątku admete, tą Ambiance. Kupiłam ją z WOBELINE, niestety przysłano mi skrzywioną. Nie mogę narzekać bo sklep szybciutko przysłał po nią kuriera i pieniądze zwrócił ale obawiam się trochę, że skrzywienie może być jej wadą. Ciężko lampie o takiej rozpiętości przetrwać podróż a każde drobne odchylenie przy jej symetrii jest bardzo widoczne (no w każdym bądź razie mojej się nie udało) ale poza tym lampa jest bardzo ładna. Zdjęcie przekłamuje trochę kolor, wygląda na nim satynowo w rzeczywistości jest srebrna. Mają ją jeszcze sprowadzać coś ok lutego więc ja pewnie jeszcze raz zaryzykuję. ps. pstryczki nie omieszkałam ściągnąć dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Ank@, Bardzo serdecznie Cię witam. Zaglądaj kiedy chcesz i doradzaj, a jak możesz skorzystać z zamieszczanych przeze mnie informacji, to ja się tylko cieszę. Miło mi będzie zawsze Ciebie gościć. Pozwolisz, że podrzucę lampę dalej Fajny sklep Edytowane 22 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Podłość ludzka nie zna granic... To ja tu net przeczesuję, podaję jak na talerzu, tematycznie, lampy takie, siakie, owakie...., kosze na śmieci dla dzieci, czerwone, retro...., tapety, i co tam jeszcze a tu taka wdzięczność? [ATTACH=CONFIG]163507[/ATTACH] Witaj ilusjon, nie fochuj się pliz... Jesteś tak przygotowana i zorientowana we wnętrzarskiej czasoprzestrzeni, ze i ja tu przypełzłam, by się czegoś dowiedzieć... Podpowiesz jakbyco ? Jak zobaczyłam Twoje peruwiańskie tapety, to mi się coś poprzestawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Piękne są prawda? Gdybym miała niewielki nawet 2-izbowy dom z cegły na wsi, to dobudowałabym werandę, pobieliła a w środku albo klimaty prowansalskie albo takie z Ameryki Poł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Piękne są prawda? Gdybym miała niewielki nawet 2-izbowy dom z cegły na wsi, to dobudowałabym werandę, pobieliła a w środku albo klimaty prowansalskie albo takie z Ameryki Poł. Niesamowite... A jak kuchnie w takim południowoamerykańskim stylu wyglądają w takich wnętrzach to nawet nasza długa jesieniozima niestraszna... ale to raczej zobowiązujący styl, prawda? Wymaga zastosowania w całym domu... Tak czy siak - bardzo oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witaj ilusjon, nie fochuj się pliz... Jesteś tak przygotowana i zorientowana we wnętrzarskiej czasoprzestrzeni, ze i ja tu przypełzłam, by się czegoś dowiedzieć... Podpowiesz jakbyco ? Nie fochuję się. To był tylko straszak. A co do moich inspiracji, staram się żeby były interesujące, ale też realne i przystępne. Chociaż z lampami czasami "odlatam".... Nie jestem zbyt biegła w sztuce wnętrzarskiej, ale zawsze chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Niesamowite... A jak kuchnie w takim południowoamerykańskim stylu wyglądają w takich wnętrzach to nawet nasza długa jesieniozima niestraszna... ale to raczej zobowiązujący styl, prawda? Wymaga zastosowania w całym domu... Tak czy siak - bardzo oryginalnie. No raczej nie do zastosowania w jednym pomieszczeniu. Chociaż na zimę chciałoby się mieć w jednym pokoju taki raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie jestem zbyt biegła w sztuce wnętrzarskiej, ale zawsze chętnie pomogę ilu, czekam egoistycznie, aż zgłębisz temat zasłon mam plan, by na moich hektarach okien powiesić ciężkie, aksamitne zasłony a kolorze indygo lub granatu. Mają się opuszczać jak kurtyna w teatrze po zupełnie nie wiem, jak ugryźć temat. Ale na to mam jeszcze trochę czasu... Popodglądam tam i tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A wracając do lamp: znasz http://www.edenilluminazione.org ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts