illusjon 22.01.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ilu, tylko skąd wziąć takie tkaniny? I kto takie coś uszyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 22.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 hejka bami.. Jezli zależy Ci na efekcie, ciężkich, lekko wygniecionych, układających się jak ściana skalna zasłon to polecam satynę usztywnioną. Jest kilka rodzajów Jak to kto uszyje ? Narendilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 O nie.... To nie może być satyna. Żadnych gniotów... Tylko pięknie układający się jedwabny aksamit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 22.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 zdajesz sobie sprawę z tego, że to cholernie ciężkie ....Wszystko sie do niego czepia i zostaje..Kurzy sie jak jasna cholera no i cięzko uprać( w domu już nie upierzesz bo bęben pralki nie wytrzyma takiego ciężaru...) Może cos innego co sie ładnie układa i jest lżejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Bami, Nie znam się na szyciu. Ja zaniosę swoje do krawcowej. A materiałów będę szukała w sklepach, bo to trzeba dotknąć, przez neta się nie da. O dziwo, czasami w małych zapyziałych sklepikach są najfajniejsze tkaniny, takie "nienowoczesne".... Ostatnio podziwiałam piękne zasłony uszyte z podwójnej warstwy tetry, takiej zwykłej jak na pieluszki dla niemowląt. Coś pięknego. Specjalnie pogniecione po praniu, dały super efekt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Bami, Niestety chyba nie znajdę więcej "ciężkich" zasłon, bo to nie moja bajka. Jeżeli jednak jakieś rzuca mi się w oczy, to oczywiście dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A wracając do lamp: znasz http://www.edenilluminazione.org ? Bami, Nie znam tego sklepu. Przeleciałam troszkę po nim jak burza, ale ceny Muszę wygrać w lotto albo się nauczyć kraść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 23.01.2013 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Podglądam i podczytuję Twój wątek z wielką przyjemnością. Ciekawa jestem ciągu dalszego Twoich wyborów. Tak jak Ty uwielbiam styl angielski i bardzo mnie cieszy, że nie jestem w tym odosobniona Będziesz miała bibliotekę moich marzeń Zazdraszczam Ja mam tańszą wersję Twojej a właściwie DIY. A i jeszcze jedna różnica - wybrałam kolor biały. Uwielbiam jak Ty antyki. Wychowałam się w domu pełnym antyków i myślę, że ta miłość do nich chyba będzie wieczna. Uwielbialiśmy nasz stary wielki zegar, do którego rodzice chowali dla nas prezenty pod choinkę. Jak mieliśmy gości to prosili o zatrzymanie zegara, bo tak głośno tykał, że trzeba było uciszyć ponad 2 metrowego gada Ach, błogie lata dzieciństwa Podglądam, kibicuję i obiecuję zabierać głos. Oczywiście jeśli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Gabs, Bardzo Ci dziękuję za te słowa. To bardzo miłe i budujące, wiedzieć, że komuś innemu podobają się nasze wybory, podejmowane czasami z szybszym biciem serca, czy na pewno będzie dobrze, czy to słuszna decyzja? Zapraszam częściej. Liczę na inspirujące podpowiedzi. Wszystkim Koleżankom życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja przez to szukanie lamp się powieszę... O na takiej pięknej lampie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 bami, zajrzyj do Agawi. Ma obłędne zasłony. Nie mam zielonego pojęcia co to, ale wygląda super. Jak to kto uszyje ? Narendilka No żeby tak się naigrywać z koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja przez to szukanie lamp się powieszę... [ATTACH=CONFIG]163999[/ATTACH] O na takiej pięknej lampie... [ATTACH=CONFIG]164000[/ATTACH] Tylko najpierw sprzedaj nerki Bo podejrzewam, że majątek kosztuje : Albo się nie wieszaj. I ekonomiczniej, i sympatyczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Narendilku, Szkoda, że mam tylko 2. Przydałoby mi się ze 2 tuziny nerek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ilutku - piękne te inspirki z zasłonami - szczególnie pudrowy róż na tle szarości. Mi marzą się właśnie takie ciężkie, jedwabne na podszewce - ale pewnie jak bym je zamówiła, to mąż mnie puści z domu z torbami:) Ostatnio przeglądałam jedwab tutaj: http://www.kufer-monia.pl Tanio nie jest:( Przy okazji dopytam, czy wykombinowałaś już jakie karnisze zrobisz pod zasłony, bo z tego co pamiętam opcji było sporo? ps. coś mi się wydaje, że ukradnę od Ciebie włączniki światła:) Bardzo ładne - proste, ale gustowne i stylowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 tak, tak, Agawi to znawczyni w temacie zasłon - dla mnie to temat nie do ogarnięcia, ale ona ma duuuużą wiedzę na ten temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Czaplanko, Ilutku - piękne te inspirki z zasłonami - szczególnie pudrowy róż na tle szarości. Mi marzą się właśnie takie ciężkie, jedwabne na podszewce - ale pewnie jak bym je zamówiła, to mąż mnie puści z domu z torbami:) Ostatnio przeglądałam jedwab tutaj: http://www.kufer-monia.pl Tanio nie jest:( Ja myślę ostatnio o takich cienkich batystowych (w przypadku sypialni) uszytych z 3 warstw. Od strony pokoju lekki pudrowy róż, następnie jasny stalowo szary, a następnie szary (grey). Chciałabym zawiesić je tak, żeby od strony okna widać było wszystkie 3 warstwy. Wymyśliłam takie zasłony w weekend, ale nigdzie nie mogę znaleźć takich inspiracji... Przy okazji dopytam, czy wykombinowałaś już jakie karnisze zrobisz pod zasłony, bo z tego co pamiętam opcji było sporo? Co raz częściej myślę, że do tak tradycyjnego mieszkania powinnam użyć tradycyjnych karniszy skoro układ okien nie pozwala mi na zabudowanie ich listwami. Czasami mniej znaczy lepiej. ps. coś mi się wydaje, że ukradnę od Ciebie włączniki światła:) Bardzo ładne - proste, ale gustowne i stylowe. Nie ma sprawy. Cieszę się, że mogłam pomóc. tak, tak, Agawi to znawczyni w temacie zasłon - dla mnie to temat nie do ogarnięcia, ale ona ma duuuużą wiedzę na ten temat:) O tym to pamiętam nawet obudzona w środku nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Kinkiety nad lustro ... i nie tylko (proszę skopiować nazwę pliku i wrzucić w Google) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts