wiwik 23.01.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wiwik, Biblioteki będą głębokie na 35 cm, a termin realizacji to 6-8 tygodni. dzięki czyli w miarę niedługo szansa na zdjęcia:cool: pytałam o głębokość z niepustej ciekawości, myślę nad naszą a konkretnie nad zrobieniem jej na 20cm. patrząc na pòłki, nawet I 18 cm by wystarczało. Ale głupieję, bo wszędzie jak biblioteczka czy regał, to właśnie ok. 30. I nie łapię, czemu I po co tyle?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Wiwik, Ja w tej krótszej, półotwartej bibliotece, w części gdzie będzie miała szafki będę trzymała segregatory. Ponadto np. albumy są szersze. Wole zrobić standardową szerokość. 17 cm szafy w całości zamykane będę miała w przedpokoju na filmy i płyty CD. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Narendil, Wiesz ja bronie tytułu nadanego mi przez Siner - Jaśnie Oświeconej... [ATTACH=CONFIG]164243[/ATTACH] Tytuł zobowiązuje... Moja droga, przy tej ilości lamp, które wklejasz, nikt Ci nie zagrozi W swoim czasie się chyba do Ciebie zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 23.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 to faktycznie ma sens, albumy mam poza zasięgiem wzroku, to zapomnialam a segregatory pochowane po szafach i garderobie a 7 to nie za mało na cd/dvd? one chyba z 10cm mają, przynajmniej moje edit: miało być 17 cm, nie zajarzyłam, ja to spać iść muszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 dzięki czyli w miarę niedługo szansa na zdjęcia:cool: pytałam o głębokość z niepustej ciekawości, myślę nad naszą a konkretnie nad zrobieniem jej na 20cm. patrząc na pòłki, nawet I 18 cm by wystarczało. Ale głupieję, bo wszędzie jak biblioteczka czy regał, to właśnie ok. 30. I nie łapię, czemu I po co tyle?... Ja mam regały o głębokości 20 cm, szerokość półki to jakieś 18 cm. Dla większości książek jest to wystarczająca. Jednakże, mamy kilka takich półek, gdzie woluminy wystają - szczególnie niektóre komiksy mojego męża. TUTAJ możesz zobaczyć, jak to u mnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Narendil, Zapraszam. Zawsze chętnie pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wpadnijcie do mnie ...mam trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 tak, tak, Agawi to znawczyni w temacie zasłon - dla mnie to temat nie do ogarnięcia, ale ona ma duuuużą wiedzę na ten temat:) agawi od włoskiego stylu? Prawie 600 stron dziennika Spróbuję poszukać o zasłonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Bami, U mnie na którejś stronie jest wklejony sposób Agawi na zasłony w salonie, ale nie pamiętam na której... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 agawi od włoskiego stylu? Prawie 600 stron dziennika Spróbuję poszukać o zasłonach... bami, ale to całkiem niedawno było. Chyba na święta Aga je szyła. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Narendil, Fajna ta Twoja biblioteka i naprawdę duża. Ale faktycznie mogłaby być troszeczkę szarsza, chociażby w środkowej części tak jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Illusjon, szersza część będzie na ścianie między kuchnią a pokojem. Stanie tam krewetkarium i wszystkie głębokie woluminy. Kiedyś Mąż się musi w stolarce wprawić. Bo ja już swoją robotę wykonałam, plany zrobione, wymiary wzięte, materiał wyliczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Illusjon, szersza część będzie na ścianie między kuchnią a pokojem. Stanie tam krewetkarium i wszystkie głębokie woluminy. Kiedyś Mąż się musi w stolarce wprawić. Bo ja już swoją robotę wykonałam, plany zrobione, wymiary wzięte, materiał wyliczony. No i super. Teraz trzeba być miłą dla męża i odpowiednia i z wdziękiem wrednie go motywować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 23.01.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 narendil, dzięki fajnie u Ciebie, no ale to już wiedziałam wcześniej, o tym szczegòle zdjęcia zapomniałam może też zrobię szerszą jedną część, tylko niesymetrycznie :sick:przed środkiem biblioteki musi być miejsce na suszarkę do ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wiwik, Ale czy Ty już zawsze będziesz miała tam suszarkę? Czy tylko jak pranie zrobisz? A ta suszarka nie może stanąć w innym pomieszczeniu? Przecież takie coś stoi przez noc a potem je składasz i chowasz. A biblioteka skoro już ma być niech wygląda klasycznie i elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 O lol, która godzina... Lece kimozować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Przecież takie coś stoi przez noc a potem je składasz i chowasz. Jak ja bym tak chciała U mnie suszarka non stop stoi. Albo za dużo rzeczy piorę, albo strasznie niezorganizowana jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.01.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ilu privek poleciał Aniu ja tez mam cały czas suszarkę rozłożoną I myślę o zakupie drugiej Także spoko -loko - przyjmijmy że to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aniu ja tez mam cały czas suszarkę rozłożoną I myślę o zakupie drugiej Także spoko -loko - przyjmijmy że to norma Aga, polecam taką suszarkę: KLIK Robi za półtorej normalnej, a zajmuje mniej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dziewczyny, moja koleżanka ma jakąś taką i też bardzo sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts