illusjon 24.01.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dziewczynki, Pytanie: Znalazłam lamy na UK sklepach internetowych. Czy któraś sprowadzała już lampę? Czy to dla lampy jest bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.01.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dziewczynki, Pytanie: Znalazłam lamy na UK sklepach internetowych. Czy któraś sprowadzała już lampę? Czy to dla lampy jest bezpieczne? Kochana, ja nic nigdy, ale może podrzucisz link do sklepu? Jestem na etapie wstępnego researchu, ale może razem zamówimy, jak znajdę tam coś dla siebie i mojego portfela. A w sprawie suszarki - nie lepsza elektrosuszarka? Ja pranie wrzucam do niej i wyciągam pachnące, puchate. Całe pranie, które rano jest w koszu, po południu mieszka już w szafie. Kupiliśmy ten sprzęt, bo szlag mnie trafiał na widok suszarki stojącej cały tydzień, od soboty do piątku (bo nie było kiedy się praniem zająć), a w piątek już mi się nie opłacało jej ściągać, bo w sobotę następne pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.01.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mnie znajomy przywiózł w walizce (samolotem) chlebak i ceramiczny pojemnik. Dojechały całe, ale nie wiem jak to jest z kurierami. Ktoś tu z forum ściągał chyba coś z wayfair i wszystko się szczęśliwie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kochana, ja nic nigdy, ale może podrzucisz link do sklepu? Jestem na etapie wstępnego researchu, ale może razem zamówimy, jak znajdę tam coś dla siebie i mojego portfela. Wyanna, Ja znalazłam kilka lamp w kilku sklepach. Wyślę ci je na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mnie znajomy przywiózł w walizce (samolotem) chlebak i ceramiczny pojemnik. Dojechały całe, ale nie wiem jak to jest z kurierami. Ktoś tu z forum ściągał chyba coś z wayfair i wszystko się szczęśliwie skończyło Dropku, Zastanawiam się czy nie taniej niż u nas kupować byłoby tam się wybrać i obkupić się w to co jest potrzebne. Z tym, że ja Londynu nie znam. Z Paryżem, Monachium, Berlinem czy nawet Dreznem czy Lipskiem a nawet Pragą to bym nie miała kłopotu lub jakoś bym sobie poradziła. Ale na Wyspach? Pewnie pojechałbym i wróciła, bo poruszałabym się tylko po ścisłym centrum, a tam ceny pewnie jeszcze lepsze niż u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.01.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Na wyprzedaże pewnie byłoby warto, tylko jak to wszystko potem pomieścić do walizki Co do komunikacji to jeśli się udało w Paryżu, tam też spokojnie dałabyś radę. Wystarczy, że wcześniej zrobisz research co gdzie, a potem po prostu wsiądziesz do metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Z tym, że ja Londynu nie znam. Z Paryżem, Monachium, Berlinem czy nawet Dreznem czy Lipskiem a nawet Pragą to bym nie miała kłopotu lub jakoś bym sobie poradziła Kochana, a czym się różni Londyn od Paryża czy Berlina? Poza językiem, oczywiście. Marudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kochana, a czym się różni Londyn od Paryża czy Berlina? Poza językiem, oczywiście. Marudzisz No tym, że w tamtych miastach byłam już kilka lub kilkanaście razy. Za którymś tam razem przestałam się skupiać na zwiedzaniu i obczaiłam sobie jakieś takie swoje miejsca, co to czasami ich nawet nazwać nie potrafię, ale dojeżdżam tam metrem i buszuję. A London to dla mnie czarna dziura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Narendilku, Napiszesz mi o tym programie graficznym na moim wątku? Jak wrócę do domu to krok za krokiem przejdę sobie podstawowe kroki, a jakby coś to tu się dopytam? Strasznie takie narzędzie jest mi teraz potrzebne. Bardzo chcę sama tworzyć wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Dziewczyny, Jak któraś zna w miarę London niech mi się tu ujawni Jak wrócę do domu to wrzucę orientacyjne rzeczy, które chciałabym kupiś Edytowane 24 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Dziewczęta, Szukam kompletu lamp (dużej i mniejszej) dosalonu. Nad stół i strefę wypoczynkową. Wykończenie: - chrom (różne nabłyszczenie) - nikiel - efekt starego srebra. Te mogły by być ale są złotawe: Edytowane 24 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Te mogły by być a nawet powinny, ale są za drogie - komplet kosztuje ponad 4 800 PLN (może kiedyś), a ja już tak przekroczyłam budżet, że już żadne sposoby na przekonanie męża nie pomogą Edytowane 24 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 No tym, że w tamtych miastach byłam już kilka lub kilkanaście razy. Za którymś tam razem przestałam się skupiać na zwiedzaniu i obczaiłam sobie jakieś takie swoje miejsca, co to czasami ich nawet nazwać nie potrafię, ale dojeżdżam tam metrem i buszuję. A London to dla mnie czarna dziura... Nie ma takiego miasta ! Jest Lądek, Lądek Zdrój Uważam, że te Twoim zdaniem złotawe lampy, sa ok. To białe złoto i zgrywa się z brązem...może jednak ? No i Lądka nie będziesz musiała zwiedzać !!! Tam sami kurdowie i wilki jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.01.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ad lampy, to może coś się uda z tego dobrać - trochę w stylu tych pierwszych z elementami złotawymi, co pokazałaś: stożek trondheim tu nie ma kompletu niestety, ale może takie same dwie? futura edward sofi valencia ad suszarka na ubrania, nie stałaby permanentnie ale powiedzmy 2 dni w tygodniu stoi a trzeba jakoś chodzić. Najwyżej szerszą niesymetryczną część zrobię schowaną za drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wiwik, Za lampy dziękuje i proszę i więcej. A odnośnie suszarki, może zaopatrz się w jedną z tych prezentowanych przeze mnie na poprzedniej stronie, bo zabierają mniej miejsca a więcej prania można na nich powiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.01.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 jesteś czy nie ? Świecisz się ale ruchu nie widać Gdzie inspiracje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.01.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 suszarki mamy solidne, wybrane I kupione przez Ważnego Pana w miarę niedawno I sprawują się dobrze, więc zmiany wolałabym uniknąć. w sumie to sypialnia, w dzień niewiele tu jesteśmy, więc nam suszarki nie przeszkadzają. głòwnie idzie o to, żeby w nocy się nie zabić o nie, jakby stały bliżej ze względu na biblioteczkę; przy 20cm damy rade, przy 30 gorzej choć w sumie to szukam dziury w całym, bo potrzebuję na książki, więc 20cm starczy- ale! chciałabym ze względòw wizualnych jakieś szafki czy szuflady na dole, podobnie jak Ty zamawiałaś, no a takie coś na 20cm to trochę bzdura w lampach jeszcze poszperam, mam parę sklepòw zapisanych z raczej przyjaznymi cenami, może coś znajdę podobniejszego do tych idealnych, ktòre pokazałaś. ale to raczej jutro, tfu, dziś pòźniej dobranoc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Hej Illusjon, ale pędzisz, a jakieś łazienkowe kinkiety i lampy wypatrzyłaś w uk? coś co by mi pasowało? poka co tam wypatyrzyłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Vesilko, Polskie kinkiety zamieściłam TUTAJ Jeśli będziesz zainteresowana którymś to najprościej skopiować nazwę zdjęcia (klikasz prawy klawiszem myszy - zapisz grafikę jako - i kopiujesz nazwę) i wrzucić w Google. W nawach zdjęć podane są też orientacyjne ceny kinkietów. Jeśli znajdę czas w robocie to wrzucę też te z UK, a jak nie to dopiero wieczorem albo w weekend. Ale jak tylko wrzucę to od razu dam Ci znać. Mam teraz trochę roboty bo projektuje garderobę i pomieszczenie gospodarcze. A tak w ogóle to życzę Tobie i wszystkim forumowym Ciotkom miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) jesteś czy nie ? Świecisz się ale ruchu nie widać Gdzie inspiracje ? Oj kochana, bo odpaliłam kompa, ale zobaczyłam jak mnie mój mąż odprowadza smutnym wzrokiem do komputerowni i pomyślałam, że ostatnio "przeginam" z czasem siedzenia wieczorami na forum i że jemu też się trochę mojej uwagi należy. Dlatego pewnie się świeciłam na żółto, chociaż na forum mnie nie było. A co do inspiracji to na poprzedniej stronie zamieściłam 2 konkretne modele lamp, przy czym ten drugi zestaw kocham miłością wielką. Mogę jednak sobie pozwolić tylko na platoniczne uczucie... A TUTAJ, żeby jeszcze bardziej się dobić wrzucę sklep z lampami, które kocham miłością wielką a na które mnie nie stać Edytowane 25 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts