Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fakt sprzedawane są z gołymi żarówkami lub można do nich dokupić coś takiego szklanego jak mają te czarne.

Zanzibar ala cameroon lampa wisząca 5 czarna_666 zl.jpg

Ale tutaj wkleiłam sobie ( tak jak umiałam;) ) te lampy z abażurkami (pierwszymi z brzegu) i moim zdaniem trochę zaczynają wyglądać.

Może to kwestia dobrania ładnych abażurów?.

Co myślicie?

Zanzibar lampa wisząca 3 stal_399 zl_ z abazurami.jpgZanzibar lampa wisząca 3 stal_399 zl_ z abazurami_2.jpgZanzibar lampa wisząca 3 stal_399 zl_ z abazurami_2_czarne.jpgZanzibar lampa wisząca 3 stal_399 zl_ z abazurami_czarne.jpg

Fakt sprzedawane są z gołymi żarówkami lub można do nich dokupić coś takiego szklanego jak mają te czarne.

[ATTACH=CONFIG]164651[/ATTACH]

Ale tutaj wkleiłam sobie ( tak jak umiałam;) ) te lampy z abażurkami (pierwszymi z brzegu) i moim zdaniem trochę zaczynają wyglądać.

Może to kwestia dobrania ładnych abażurów?.

Co myślicie?

[ATTACH=CONFIG]164652[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164654[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164655[/ATTACH]

O tak !!!

Te z czekoladowymi abażurkami do przyjęcia :)

Na ale te co to do nich wyjesz...super !!! Też mój typ :)

Jeszcze mam prośbę o wypowiedzenie się na temat tych lamp:

[ATTACH=CONFIG]164644[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164645[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164646[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164647[/ATTACH]

W sumie bardzo ładne te lampy, ale jak dla mnie za dużo tych ozdobników maja, no i ja zdecydowanie bardziej wolę połysk niż satynę, patynę itp...