Siner 25.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 No i co z tego, że maja tyle błyskotek ? W żyrandolu to fajnie wygląda, w kinkietach i stojącej juz nie, ale mozna to odczepić i dodac do żyrandola. Ten ciemny powiesiłabym nad stołem !! Do tego ciemne zasłony i jakies dodatki ....może ciemne ściany czy nawet jakas tapeta.. Tylko nie kwiatki !!!! Na litość Boską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 25.01.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 wpadam i wypadam z efektami poszukiwań. w porównaniu z lampami idealnymi nie znalazłam żadnej, która miała by tak szlachetną formę. a zwykle jeszcze dowieszają na dole kryształki - co nie każdy lubi.to na szybko, co choć w miarę ...ancus - nie założę się o rękę, że nie ma kompletu, ale na szybko nie znalazłam. artemida tu też potencjalnie problem z kompletem diadema może da się zdjąć część kryształkówantonio amara visingso elipsa pasko oval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ilu, mnie się podobają te nad którymi teraz rozmyślasz. Z jasnymi abażurkami jest ślicznie Oj dziękować za głos. Tylko na Ciebie i Siner mogę widać od 2 dni liczyć... Pan w sklepie powiedział, że podstawa lampy to stal szczotkowana, która wygląda jak stare srebro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Diadema bez kryształków byłaby 100 x ładniejsza Ancus z kolei trochą za skromna, ale bardzo dziękuję, że chcesz mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ilu, a jakby go kupic i pochromolić lub poniklić ??? A a a a ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 występuje w dwóch kolorach http://www.sklepna5.pl/lagunalight/zdjecia/1827/izabelwsp.jpg Siner, Jeżeli będę miała gładką lub bardzo stonowaną tapetę w sypialni to ta lampa całkiem być może, bo sypialnia przynajmniej dla mnie rządzi się trochę własnymi prawami, ale do salonu niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kup jakąś taniochę co by gołe osramy nie straszyły i zacznij zbierac na te śliczności co masz je w sercu na dnie ... Powaga.. Po kiego sie tak dręczyć ???? Dostac nerwicy z powodu lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ilu, a jakby go kupic i pochromolić lub poniklić ??? A a a a ???? Nie pomyślałam... A drogie takie chromowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 25.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Diadema bez kryształków byłaby 100 x ładniejsza Ancus z kolei trochą za skromna, ale bardzo dziękuję, że chcesz mi pomóc :wiggle:lubię lampy oglądać, więc sporo przyjemności po mojej stronie choć to jest frustrujące trochę, jak patrzę na Twój wymarzony komplet i nie bardzo mogę znaleźć godne "ersatze" ... co do chromowania, to może Narendil wie? Ona zdaje się coś dawała do niklowania, czy jakiejś innej operacji metalicznej? aha - po dodaniu abażurków, te kandelabrowe żyrandole ładne się robią, bardzo nawet teraz to już na pewno wypadam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ależ piękne te żyrandole co Sinerka dodała:) Piękne do sypialni!!! Już czuję ten nastrój:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Nie pomyślałam... A drogie takie chromowanie? Cholera wie? A może w jakims warsztacie samochodowym podpytać ? Takim co to tuningi bryk robi ? Oni tam chromuja wydechy, niklują silniki i inne cuda wyczyniają ... Tak tylko głosno myślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 :wiggle:lubię lampy oglądać, więc sporo przyjemności po mojej stronie choć to jest frustrujące trochę, jak patrzę na Twój wymarzony komplet i nie bardzo mogę znaleźć godne "ersatze" ... co do chromowania, to może Narendil wie? Ona zdaje się coś dawała do niklowania, czy jakiejś innej operacji metalicznej? aha - po dodaniu abażurków, te kandelabrowe żyrandole ładne się robią, bardzo nawet teraz to już na pewno wypadam:bye: Ależ piękne te żyrandole co Sinerka dodała:) Piękne do sypialni!!! Już czuję ten nastrój:):) Dzięki Dziewczyny, a Narendilki zapytam Niech zeznaje co i za ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ależ piękne te żyrandole co Sinerka dodała:) Piękne do sypialni!!! Już czuję ten nastrój:):) Tylko, żeby z tego nastroju nastepny spadkobierca sie nie wykluł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Jeśli cos takiego jest możliwe to bym brała to co mi sie podoba kształtem, zdobieniami czy innymi bajerami a chromik sobie sama z tego zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Dobra, to daję co mam w swoich zbiorach lampowych: Lampex Elsa KLIK1KLIK2 Argon NEROKLIK1KLIK2 Honsel Garbo KLIK1KLIK2 Jarocki OlimpiaKLIK1KLIK2 Jarocki SalomeaKLIK1KLIK2 więcej nie mam Edytowane 25 Stycznia 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Vesilia, A tu dla Ciebie sklepy UK: 1 Sklep 2 Sklep 3 Sklep 4 Sklep 5 Sklep 6 Sklep 7 Sklep 8 Sklep 9 Sklep 10 Sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Vesilka, Bardzo dziękuję. Ponaradzam się z M jeszcze. A dla Ciebie mam kilka kinkietów z UK. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Vesilia, A tu dla Ciebie sklepy UK http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g040.gif dziekowaćhttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Prosić, U Ciebie wrzuciłam "kilka" kinkietów z UK, które znalazłam w swoich zbiorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja niklowałam 2 kinkiety, podwójne, stare, pięknie rzeźbione... ok. 200-250złmnie to kosztowało. Ale sprawa nie jest taka prosta, bo nie każdy element nadaje się do galwanizacji. Oni wszystko muszą rozłożyć na części pierwsze, te części muszą pasować do ich matryc... każde odstępstwo to problem i dodatkowa kasa. Do tego liczą sobie za rozłożenie lampy na części i złożenie jej do kupy... a u mnie była chyba jeszcze kwestia zdjęcia lakieru z poprzedniej powłoki. No i powiem szczerze - słaby efekt Średnio zadowolona byłam... kinkiety leżą gdzieś w kartonie;) A zakład bardzo renomowany, wszędzie gdzie pytałam, tam mnie odsyłali:wtf: Ale może przez to, że takie "rzeźbione"te kinkiety to tak wyszło A te Ci się nie podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts