illusjon 25.01.2013 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Magda, ten nawet tak. Mogły być bardziej rozłożysty, ale w sumie jest ok. Mam go zapisanego, jako jedną z opcji. Musiałabym go na żywo zobaczyć. Nie masz wrażenia, że te klosze są trocha za płytkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2013 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 U mnie wisi... jak widać musisz się w końcu do mnie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 a może taki, pościągasz te wisiory....firma Eurostar http://www.eurostar-lamp.pl/images/stories/virtuemart/product/Barocco_6_4e94b7f34ce79.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 http://www.eurostar-lamp.pl/images/stories/virtuemart/product/Coco_5_CHROM_4e957f0a105bb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.01.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Hej Ilu!! A spoglądałaś do tego sklepu? http://www.kutek.com.pl/pl,sanmarinoa,produkty.html#galeria z tego co wiem na życzenie wykonują lampy w chromie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.01.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jeszcze ten sklep ma ciekawą ofertę http://salon.amplex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ilutek, prąd Cię kopnął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 U mnie wisi... jak widać musisz się w końcu do mnie wybrać Magda, Wygląda na to, że się od tego "nie wykręcę", tym bardziej, że przecież jeszcze potrzebuję kinkiety jak choćby ten marjelkowy do przedpokoju i do sypialni na ruchomych ramionach (np. 603 str wątku oznaczony cyfrą 2).... Żyrandol, który wrzuciłaś podoba mi się Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ilutek, prąd Cię kopnął ? Sinerku, Za lampy dziękuję A prąd mnie nie kopnął, tylko w sobotę i niedzielę staramy się wyjść jak najwcześniej z domu, żeby jak najwięcej rzeczy pozałatwiać. Miedzy innymi dlatego, że mojego K prawie całe tygodnie nie ma w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ilu, przepraszam, że pytam, ale co ten Twój K robi ? Komiwojażer ? Kierowca TIR - a ? Gołąb pocztowy ? Szmuglownik ? Wilk morski ? Jaś wędrowniczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Myślę, że wszystkim po trochu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Moja ciekawość nie została zaspokojona !!!Pomyślałaś o tym, że gdy spotkamy sie na kawie, nie będę wiedziała jakich tematów unikać bo on nie lubi, bo przypominaja mu jakies dramatyczne sytuacje w pracy, ma schizy np: Z kierowca TIR - a głupio gadać o hemoroidach....TIR-ówkach...łapówkach dla drogówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Sinerka, Spoko, z moim K można pogadać o wszystkim od napaści Niemiec na Polskę po muzykę Bacha w wykonaniu instrumentalnym skończywszy. O Tirowcach i "leśnych ssakach" również... A także o motoryzacji i gotowaniu, gorącej czekoladzie i kryzysie światowym. Właściwie o wszystkim tylko nie na tematy budowlano-wykończeniowe, bo odeśle Cie do mnie. A z zawodu mój mąż... mój mąż jest "pracownikiem biurowym", który jakoś nie może zasiedzieć się za biurkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Co to za biurowiec co to nie siedzi za biurkiem ???? Dziwne to jakieś. No chyba, że gońcem jest !!! A fajny ten Twój mąż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Mnie się podobie... , ale ja się już przyzwyczaiłam... Żartuję. Jest normalny, pod każdym względem i jest dobrym człowiekiem - tu ponad przeciętną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ilu, przejdź się do admetki...syberia powróciła !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.01.2013 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wiem, ale ponieważ ja IGNORUJĘ, to nie widzę jej komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 27.01.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 możesz zobaczyć 1Ja tez Ją ignoruję ale jak klikniesz ustawienia i pojawi sie lista Twoich subskrybów i znajdziesz wątek admetki i klikniesz na ostatni post..teraz to chyba mój ale możesz też na syberii i zadają ci pytanie..otworzyć czy pokazać post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 27.01.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 masz, nie gimnastykuj się... syberia napisała : co zrobić z tą przestrzenią ? grzać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.01.2013 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No jak ma dom, którego centralnym punktem jest toaleta, w której krzyżują się wszystkie szlaki komunikacyjne (salon, kuchnia, sypialnia, garderoba) to raczej nie ma problemu z przestrzenią... Jak to mówią, wszystkie drogi prowadzą do WC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts