MagdaZZZ 29.01.2013 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jakbym miała robić taki katalog dla "najbardziej chodliwych" towarów, to bym nic innego nie robiła, tylko ten katalog:rotfl: A i tak pytań byłoby mnóstwo Współpracuję z ok. 20-30 dostawcami/producentami... staram się wciąż mieć coś nowego i sie nie powtarzać z towarem... dziś mam, jutro nie mam (no chyba, że wszyscy cha i pytają - to wtedy sprowadzam ponownie). Katalog jest niemożliwością Namiary na producentów nic nie dadzą, bo i tak "zwykły śmiertelnik" nie ma dostępu do katalogów... a zdradzać swoich kontaktów nie mam zamiaru Ale jak wspomniałam - na wszelkie pytania zawsze chętnie odpowiem (tylko czasem nie od razu ) Jak chcesz poznać wymiary konkretnych towarów, to tylko daj znać których... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ilu zostawiam fotki łazienki - jak ci podejdzie kolor to poszperam za numerem - na szybko nie znalazłam :/ Flugger ma fajna opcje teraz - za 10 zł możesz sobie zamówic 3 próbki kolorów i przetestować. Zamawia się przez net, a odbiór w ich salonie - lub odbiór wysyłkowo, ale wtedy chyba 5 zł dopłaty. DASZ ZNAC, TO USUNĘ FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ilu zostawiam fotki łazienki - jak ci podejdzie kolor to poszperam za numerem - na szybko nie znalazłam :/ Flugger ma fajna opcje teraz - za 10 zł możesz sobie zamówic 3 próbki kolorów i przetestować. Zamawia się przez net, a odbiór w ich salonie - lub odbiór wysyłkowo, ale wtedy chyba 5 zł dopłaty. DASZ ZNAC, TO USUNĘ FOTKI Kamilcia, super łazienka! A kolor bomba - czegoś takiego szukam do salonu... Powiedz mi, czy ja dobrze widzę, że masz cokoły na niepłytkowanej ścianie? Czy to te cokoły z vivesa do octogono alaska? Szukam takich, ale z tego co na razie wyszperałam, mogę kupić tylko cały karton. A potrzebuję 5m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 wayanna dzięki cokoły są dokładnie z vivesa Zola Monocolor Rod. Alaska 8x31.6 - bo ja nie mam mugatów, tylko Zola, matowe no ale one i tak pod podłogę pasują, a ona matowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.01.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 wayanna dzięki cokoły są dokładnie z vivesa Zola Monocolor Rod. Alaska 8x31.6 - bo ja nie mam mugatów, tylko Zola, matowe no ale one i tak pod podłogę pasują, a ona matowa. Kamilcia, właśnie o te mi chodzi. Udało ci się je gdzieś kupić na sztuki? Ja się rozglądam i na razie słabo... a nie chcę kupować kartonu, bo będę miała połowę niepotrzebną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 tak, na sztuki - puszczam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ilu zostawiam fotki łazienki - jak ci podejdzie kolor to poszperam za numerem - na szybko nie znalazłam :/ Flugger ma fajna opcje teraz - za 10 zł możesz sobie zamówic 3 próbki kolorów i przetestować. Zamawia się przez net, a odbiór w ich salonie - lub odbiór wysyłkowo, ale wtedy chyba 5 zł dopłaty. DASZ ZNAC, TO USUNĘ FOTKI Kamilcia, Twoja łazienka na moim wątku stała się hitem. Broń Cię ręka boska ją usuwać Szarość prześliczna. Flugger tak? Nie pamiętam numerów tych 2 szarości, które wzięłam w niedzielę. Już są na budowie. Mam nadzieję, że któraś z nich to ta właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.01.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ilu z tym hitem to bym nie wyskakiwała, hah - ale dzięki jak chcesz to poszperam za tym numerem koloru - ale mogę dopiero jutro - wybywam niebawem na zebranie półroczne u starszaka w szkole, a potem na sabat cotygodniowy nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ilu z tym hitem to bym nie wyskakiwała, hah - ale dzięki jak chcesz to poszperam za tym numerem koloru - ale mogę dopiero jutro - wybywam niebawem na zebranie półroczne u starszaka w szkole, a potem na sabat cotygodniowy nasz Kamilcia, mi ten numer będzie potrzebny dopiero w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ilutkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akcesoria łazienkowe : wpisz na allegro dozownik York, znajdzie całą serię, bardzo ładną Na homus.pl poszukaj koniecznie akcesorii Akcesoria Tigera są okropne!! nie jedna już tu na forum była fotorelacja z rdzewiejącymi wieszaczkami i to na papier toaletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ilutkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akcesoria łazienkowe : wpisz na allegro dozownik York, znajdzie całą serię, bardzo ładną Na homus.pl poszukaj koniecznie akcesorii Akcesoria Tigera są okropne!! nie jedna już tu na forum była fotorelacja z rdzewiejącymi wieszaczkami i to na papier toaletowy Dzięki Kochana, O Tigerze już słyszałam i wykreśliłam go z listy. A za Yorkiem popatrzę na allegro, a za podesłanie sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.01.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 venus śliczne te yorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Wyanna mi o Niu Jorkach przypomniała Widziałam na żywo w jakimś centrum...nie pamiętam jakim wydawały się porządne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Na pewno będę miała Yorka W kuchni i łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Na pewno będę miała Yorka W kuchni i łazience O, a materiał poglądowo inspiracyjny będzie? Bo mi jednego brakuje Ja kupowałam w Bed, Bath&Beyond, ale oni chyba tylko stacjonarni są. I w sumie na śmierć zapomniałam, że ta seria to york Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.01.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Na pewno będę miała Yorka W kuchni i łazience weź parkę a "dzieciami" potem handluj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 weź parkę a "dzieciami" potem handluj na forum Tak z hodowli spłać kredyt... Szkoda, że moje sierściuchy nie są rasowe tylko dachowce, bo opanowałabym rynek rasowych zwierząt domowych w Mazowieckiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 29.01.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej hej. Przyszłam się przywitać i ujawnić w końcu;) Mam znowu oficjalną wersje strzelić czy juz nie musze?A te fotki to poważnie:D?Dajcie spokój:) Jak mus to mus i jak reszta wklei to ja też co się bede wyłamywać A wogóle to cudne te Twoje cztery kąty a meble......poprostu bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Illu witam się pourlopowo:bye: Nie dam rady nadrobić wszystkiego, co napaplałyście:p Na czym stanęło Twoją z sypialnią? Bo ja jestem jak najbardziej za połączeniem fioletu z szarością- sama tak mam:lol: Doczytałam o Waszej bibliotece u siebie- u nas chyba będzie jednak tez bez wysunięcia... luby twierdzi, ze pomniejszymy i tak mały pokój ... No jeszcze pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej hej. Przyszłam się przywitać i ujawnić w końcu;) Mam znowu oficjalną wersje strzelić czy juz nie musze?A te fotki to poważnie:D?Dajcie spokój:) Jak mus to mus i jak reszta wklei to ja też co się bede wyłamywać A wogóle to cudne te Twoje cztery kąty a meble......poprostu bajka. Tosiaczku, Nie, u mnie nie musisz się meldować, ale będzie mi bardzo miło jak będziesz się ujawniała w czasie odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts