Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jakbym miała robić taki katalog dla "najbardziej chodliwych" towarów, to bym nic innego nie robiła, tylko ten katalog:rotfl: A i tak pytań byłoby mnóstwo ;)

Współpracuję z ok. 20-30 dostawcami/producentami... staram się wciąż mieć coś nowego i sie nie powtarzać z towarem... dziś mam, jutro nie mam (no chyba, że wszyscy cha i pytają - to wtedy sprowadzam ponownie).

Katalog jest niemożliwością :no:

Namiary na producentów nic nie dadzą, bo i tak "zwykły śmiertelnik" nie ma dostępu do katalogów... a zdradzać swoich kontaktów nie mam zamiaru :p

Ale jak wspomniałam - na wszelkie pytania zawsze chętnie odpowiem :) (tylko czasem nie od razu ;)) Jak chcesz poznać wymiary konkretnych towarów, to tylko daj znać których...

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilu zostawiam fotki łazienki - jak ci podejdzie kolor to poszperam za numerem - na szybko nie znalazłam :/ Flugger ma fajna opcje teraz - za 10 zł możesz sobie zamówic 3 próbki kolorów i przetestować. Zamawia się przez net, a odbiór w ich salonie - lub odbiór wysyłkowo, ale wtedy chyba 5 zł dopłaty.

DASZ ZNAC, TO USUNĘ FOTKI

lazienkagoralustro.jpg

łazienkagorakolor.jpg

Ilu zostawiam fotki łazienki - jak ci podejdzie kolor to poszperam za numerem - na szybko nie znalazłam :/ Flugger ma fajna opcje teraz - za 10 zł możesz sobie zamówic 3 próbki kolorów i przetestować. Zamawia się przez net, a odbiór w ich salonie - lub odbiór wysyłkowo, ale wtedy chyba 5 zł dopłaty.

Kamilcia, super łazienka! A kolor bomba - czegoś takiego szukam do salonu... Powiedz mi, czy ja dobrze widzę, że masz cokoły na niepłytkowanej ścianie? Czy to te cokoły z vivesa do octogono alaska? Szukam takich, ale z tego co na razie wyszperałam, mogę kupić tylko cały karton. A potrzebuję 5m2.

wayanna dzięki :) cokoły są dokładnie z vivesa Zola Monocolor Rod. Alaska 8x31.6 - bo ja nie mam mugatów, tylko Zola, matowe ;) no ale one i tak pod podłogę pasują, a ona matowa.

Kamilcia, właśnie o te mi chodzi. :yes: Udało ci się je gdzieś kupić na sztuki? Ja się rozglądam i na razie słabo... a nie chcę kupować kartonu, bo będę miała połowę niepotrzebną.

Kamilcia,

Twoja łazienka na moim wątku stała się hitem. Broń Cię ręka boska ją usuwać :no:

Szarość prześliczna. Flugger tak?

Nie pamiętam numerów tych 2 szarości, które wzięłam w niedzielę. Już są na budowie. Mam nadzieję, że któraś z nich to ta właśnie.

ilu z tym hitem to bym nie wyskakiwała, hah - ale dzięki ;)

jak chcesz to poszperam za tym numerem koloru - ale mogę dopiero jutro - wybywam niebawem na zebranie półroczne u starszaka w szkole, a potem na sabat cotygodniowy nasz ;)

Kamilcia,

mi ten numer będzie potrzebny dopiero w sobotę.

Ilutkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug: :wiggle:

Akcesoria łazienkowe : wpisz na allegro dozownik York, znajdzie całą serię, bardzo ładną :yes:

Na homus.pl poszukaj koniecznie akcesorii ;)

Akcesoria Tigera są okropne!! nie jedna już tu na forum była fotorelacja z rdzewiejącymi wieszaczkami i to na papier toaletowy :sick:

Ilutkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug: :wiggle:

Akcesoria łazienkowe : wpisz na allegro dozownik York, znajdzie całą serię, bardzo ładną :yes:

Na homus.pl poszukaj koniecznie akcesorii ;)

Akcesoria Tigera są okropne!! nie jedna już tu na forum była fotorelacja z rdzewiejącymi wieszaczkami i to na papier toaletowy :sick:

Dzięki Kochana,

O Tigerze już słyszałam i wykreśliłam go z listy.

A za Yorkiem popatrzę na allegro, a za podesłanie sklepu :hug:

Hej hej.:bye:

Przyszłam się przywitać i ujawnić w końcu;)

Mam znowu oficjalną wersje strzelić czy juz nie musze?A te fotki to poważnie:D?Dajcie spokój:)

Jak mus to mus i jak reszta wklei to ja też co się bede wyłamywać;)

A wogóle to cudne te Twoje cztery kąty a meble......poprostu bajka.

Hej Illu

witam się pourlopowo:bye:

Nie dam rady nadrobić wszystkiego, co napaplałyście:p

Na czym stanęło Twoją z sypialnią? Bo ja jestem jak najbardziej za połączeniem fioletu z szarością- sama tak mam:lol::lol2:

Doczytałam o Waszej bibliotece u siebie- u nas chyba będzie jednak tez bez wysunięcia...:confused: luby twierdzi, ze pomniejszymy i tak mały pokój ...

No jeszcze pomyślę:rolleyes:

Hej hej.:bye:

Przyszłam się przywitać i ujawnić w końcu;)

Mam znowu oficjalną wersje strzelić czy juz nie musze?A te fotki to poważnie:D?Dajcie spokój:)

Jak mus to mus i jak reszta wklei to ja też co się bede wyłamywać;)

A wogóle to cudne te Twoje cztery kąty a meble......poprostu bajka.

Tosiaczku,

Nie, u mnie nie musisz się meldować, ale będzie mi bardzo miło jak będziesz się ujawniała w czasie odwiedzin :p