Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorka,

W takim razie w weekend będę go oswajała. A gdzie koleżanka była jak jej nie było?

Koleżanka cały czas czuwa :) I podziwia mądrość życiową Gospodyni, nie tylko w kwestiach budowlanych.

A że na dużo wcześniejszym etapie, to tylko cmoka podziwiając inspiracje, bo sama za dużo mądrego nie ma chwilowo w tej kwestii do powiedzenia.

Ale o imprezce słyszała i się szykuje :)

oo, to nie ma co kota denerwować. Haroldzik, ten mniejszy, tez niby miał gdzieś wszystkich innych, bo sam jest dla siebie najwazniejszy, ale nagle wyłysiał na piętach ;-) i miejscami juz mu siersc nie odrosła. Teraz oficjalnie potrafia na siebie nasyczeć, ale spia wtulone w siebie.

pozdrawiam wszystkich i lece, bo tyle musze zrobic, a jutro lece na Kielce.

miłej nocy

to Tośka też love. To niestety jakaś choroba, trudno się opanować czasami i w jakiejś Grecji czy innej Chorwacji napadam na obce koty. Gadam do nich, chociaż chyba słabo rozumieją polski:lol:

Też tak mam, wyglądam jak jakaś nawiedzona wariatka goniąca za kotami... Ale nie mogę się opanować :p

Mayday,

A takie coś nie byłoby rozwiązaniem?

[ATTACH=CONFIG]165930[/ATTACH]

Własnie byłoby, gdyby to sie do szafki zmiesciło, ja lubie miec pochowane. U fryzjera, gdzies na wyjezdzie mieli taki super stoliczek pomocniczek i wtedy mi sie zamarzył, bo nie był plastikowym kubikiem z szufladami. No bardzo był elegantny, ale nie moge nawet czegos podobnego namierzyc. Otwierał sie od góry, jakbyś rozsuwała blat, tam dostep do wszystkiego, ale nie obszerny, szyfladki ze dwie pod spodem. ale jak zamknąć to bardzo ładny mebel.

teraz jeszcze raz papapa

Koleżanka cały czas czuwa :) I podziwia mądrość życiową Gospodyni, nie tylko w kwestiach budowlanych.

A że na dużo wcześniejszym etapie, to tylko cmoka podziwiając inspiracje, bo sama za dużo mądrego nie ma chwilowo w tej kwestii do powiedzenia.

Ale o imprezce słyszała i się szykuje :)

Bardzo ładnie glaszcze.gif

Proszę pamiętać - Impreza tutaj w piątek o 22:00 [dblpt]list[dblpt].gif

Jeszcze kilka razy do piątko zamieszczę zaproszenia :rolleyes:

oo, to nie ma co kota denerwować. Haroldzik, ten mniejszy, tez niby miał gdzieś wszystkich innych, bo sam jest dla siebie najwazniejszy, ale nagle wyłysiał na piętach ;-) i miejscami juz mu siersc nie odrosła. Teraz oficjalnie potrafia na siebie nasyczeć, ale spia wtulone w siebie.

pozdrawiam wszystkich i lece, bo tyle musze zrobic, a jutro lece na Kielce.

miłej nocy

Mayday,

Dobrej nocy :bye:

Nie zapomnij spakować scyzoryka [ATTACH=CONFIG]165948[/ATTACH]

Mayday,

A takie coś nie byłoby rozwiązaniem?

[ATTACH=CONFIG]165930[/ATTACH]

ja na te sprzęty okołofryzjerskie mam wydzieloną szufladę. i po prostu wszystko tam wrzucam. Wersja mojego m. Ja twierdzę, że to poukładane jest. Jakbym miała rano tak szczotkę taką czy siaką, grzebień, klamry, suszarkę czy inną prostownicę do tych przegródek:sick: tak, wiem, że to zajmuje 15 sekund:rotfl:

hmmm...

jak osiwieje ( od tych lamp) to też se machnę blondi:P

póki co nie mogę, za ciemne włosy mam, za jednym razem sie nie da, a pasemka i balejaż są :sick:

pół dorosłego życia chciałam być blondynką (mentalnie jestem blisko :p ) Więc zazdroszczę!

pewnie jest świetnie, a ta wersja Twoja- chyba też do charaktru pasuje ;)

Nigdy nie ma się tego czego się chce.

Ja z moimi gabarytami mogłabym być Włoszką tylko te włosy i karnacja :no:

Za ciemne, grube włosy, najlepiej z lokami to ja nie wiem co bym dała...

Nigdy nie ma się tego czego się chce.

Ja z moimi gabarytami mogłabym być Włoszką tylko te włosy i karnacja :no:

Za ciemne, grube włosy, najlepiej z lokami to ja nie wiem co bym dała...

ale oczywiście. ja mam kręcone, to prostuję. Niby są długie i wiem, że takie muszą być (z moimi gabarytami...), ale chętnie bym przez chwilę miała takie krótkie, jak na zdjęciach.

o cyckach była mowa w innym wątku :p mamy, to byśmy chętnie trochę oddały. Itd, itp....

Kochana, a co ty sie tak chwalisz na fm imprezką, toż tu sie pól forum zbiegnie i będzie podglądać:p

przyjdę z wami popićhttp://www.cosgan.de/images/midi/musik/b010.gif

Bo u mnie w piątek będzie impreza pod nieoficjalnym tytułem "Prawie ostateczne zamkniecie karnawału" harmonia.gif

A niech się zlatują, przynajmniej ludzi poznam :rolleyes:

th_0girl_witch.gif[dblpt]row1[dblpt].gif0ulan.gifflying.gif