angy 30.01.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Więc witam się i ja:p I również, zupełnie na sucho i bez wazeliny;), podziwiam Gospodynię za mądrość, trafianie w samo sedno sprawy i cięty jęzor:wiggle:To lubię Podczytuję od początku, ale wyjść z szafy jakoś nie miałam śmiałości:rolleyes: Generalnie nie moje klimaty stylistyczne-wolę bardziej nowocześnie, co nie zmienia faktu, że baaardzo przyjemnie patrzy się Twoje wykańczanie:lol2: Jeśli pozwolisz to zostanę, ba! może nawet czasem coś wtrącę i może razem rozkminimy ten Home 3D:rolleyes: Miłego dnia:) Ps. Kota nie mam, tudzież innego zwierza, ale lubię I oczywiście wpraszam się na piątkową imprezę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.01.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja mam założony folder "Remont i plany" oraz drugi "Inspiracje i porady". Ja informatyk posiadam czerwony zeszyt Tak próbowałam go zainstalować u mnie na kompie, ale miałam odmowę i nie mogę jej obejść . Muszę umówić się z synem, żeby do mnie wpadł i sprawdził dlaczego Ale co dokładnie się dzieje? Którą wersję instalowałaś? Jaki masz system operacyjny? Ale dobrze, że lekcja pierwsza w toku Proszę pamiętać - Impreza tutaj w piątek o 22:00 A ja będę w pracy Może uda mi się choć na chwilkę zajrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ill to fakt.. już pół forum huczy o imprezce.. może te zdjęcia odłożymy, bądź na privy.. Aga ma racje.. nie wiadomo kto i w jakim celu wpadnie.... Fryzurka super..Sama się nad taka zastanawiam.. ale mąż chyba by mnie wykwaterował, choć już i tak mam krótkie. taką ma Kożuchowska i Joanna Racewicz. choć Racewicz bardziej mi się podoba. Miałam termin umówiony do fryzjera na 8.01 ale musiałam odwołać przez ta rwę... tak czy siak za bardzo zaniedbana jestem i trzeba na bóstwo się zrobić.. ale na razie nie dałabym rady do fryzjera dotrzeć i wysiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Cześć Kobietom Budowniczym! Więc witam się i ja:p I również, zupełnie na sucho i bez wazeliny;), podziwiam Gospodynię za mądrość, trafianie w samo sedno sprawy i cięty jęzor:wiggle:To lubię Podczytuję od początku, ale wyjść z szafy jakoś nie miałam śmiałości:rolleyes: Generalnie nie moje klimaty stylistyczne-wolę bardziej nowocześnie, co nie zmienia faktu, że baaardzo przyjemnie patrzy się Twoje wykańczanie:lol2: Jeśli pozwolisz to zostanę, ba! może nawet czasem coś wtrącę i może razem rozkminimy ten Home 3D:rolleyes: Miłego dnia:) Ps. Kota nie mam, tudzież innego zwierza, ale lubię I oczywiście wpraszam się na piątkową imprezę! Angy, Zapraszam w serdecznie, podobny gust czy preferencje budowlane nie są tutaj przepustką, a odmienność jest mile widziana. Ja informatyk posiadam czerwony zeszyt Ale co dokładnie się dzieje? Którą wersję instalowałaś? Jaki masz system operacyjny? Ale dobrze, że lekcja pierwsza w toku Cześć Anulek, Ja nie wiem jaka to wersja, nie jestem biegła w programach. W komputerze potrafię zrobić sporo, ale na czym (program) pracuję i inne tego typu sprawy to już dla mnie czarna dziura i Młody jakie rzeczy ogarnia... A ja będę w pracy Może uda mi się choć na chwilkę zajrzeć? Koniecznie musisz, chociażby na chwilkę Ill to fakt.. już pół forum huczy o imprezce.. może te zdjęcia odłożymy, bądź na privy.. Aga ma racje.. nie wiadomo kto i w jakim celu wpadnie.... Arnika, Masz rację. Impreza odbędzie się zatem, z fotkami czy bez. Tematy niezobowiązujące ot taki babiniec, o tym co lubimy robić, jak wypoczywać, jakie filmy kochamy i do jakich książek wracamy. I o tym jak to jest Być Kobietą I o wszystkich innych ważnych i nieważnych sprawach świata tego.. Fryzurka super... Bardzo dziękuję - 30 sekund roboty rano Sama się nad taka zastanawiam.. ale mąż chyba by mnie wykwaterował, choć już i tak mam krótkie. taką ma Kożuchowska i Joanna Racewicz. choć Racewicz bardziej mi się podoba. O Racewicz wizualnie mi się podoba - fryzurka jak i cała kobieta Miałam termin umówiony do fryzjera na 8.01 ale musiałam odwołać przez ta rwę... tak czy siak za bardzo zaniedbana jestem i trzeba na bóstwo się zrobić.. ale na razie nie dałabym rady do fryzjera dotrzeć i wysiedzieć... Biedna jesteś. Ja miałam 2 razy atak korzonków (po 2-3 tygodnie), takie, że nie mogłam chodzić czy pochylić się nad umywalka. Też wtedy mi włosy odrosły, odrosty się pokazały. Wiem jakie to okropne uczucie, być chorą, obolałą a do tego czuć się zaniedbaną. Mam nadzieję, że szybko powrócisz do zdrowia, a w nowej fryzurce będziesz wyglądała tak, ze mąż oczu od Ciebie oderwać nie będzie mógł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.01.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 ilu puściłam pw z kolorami farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 30.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Angy, Zapraszam w serdecznie, podobny gust czy preferencje budowlane nie są tutaj przepustką, a odmienność jest mile widziana. Ok:wiggle:, więc ajm in;) ilu puściłam pw z kolorami farb Kamilciu a czy ja też mogłabym o tego priwa poprosić? Rozumiem, że się rozchodzi o te piękne szarości w łazience? Byłabym wdzięczna za numerki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 ilu puściłam pw z kolorami farb Kamila, Bardzo dziękuję, że pamiętałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 30.01.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 ilu puściłam pw z kolorami farb Kamilcia, podzielisz się i ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 30.01.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ilutku - no to teraz avatarka musisz zmienić, skoro nowa fryzurka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ilutku - no to teraz avatarka musisz zmienić, skoro nowa fryzurka:) Kochana Czaplanko, Podobno avatarka lepiej nie zmieniać, jak się już Kuleżanki do jednego przyzwyczają. Chociaż, ja bym go może i zmieniła (bo to zdjęcie chyba ma 3 lata), ale najpierw muszę chyba sama sobie zrobić takie zdjęcie na którym do człowieka będę podobna. Moje chłopaki robią mi tylko takie zdjęcia do albumu rodzinnego "głęboko schowanego"... A to jak wstanę po drzemce, a to jak szukam resztek obiadku językiem i mam policzek wielki jak przy mega śwince, a to jak coś rysuję z takim zaangażowaniem, że aż język wystawiam... No same na konkurs national geographic... Chyba muszę sobie sama strzelić tzw. fotkę z reki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jestem... Ill to nie tak z tymi autystykami.. Oni przyzwyczajają sie do miejsca, porządku, rytuału, robią rózne rzezczy na które Ty czy ja byśmy nie zwróciły uwagi.. Ascetyczny dom.. mmmmm niekoniecznie...Chaos.. absolutnie nie.. Mam koleżankę i dom ma bardzo kolorowy i pstrokaty, nawet bardzo, jej syn to głęboki autyzm... Nie wiemy (ja nie wiem) jakimi dzieciakami są Ani dzieciaki, jaki to autyzm.. może wysoko funkcjonujący, a tylko będzie wycofany w nowych miejscach, czy jest agresja, czy sami sobie radzą, czy chodzą, czy mówią, .. wiele by można mówić...Venus chrześnik nie mówi.. a też jest kosmitą... Ja mam syna ma Zespół Aspergera i to też jest kosmita, tyle tylko że po nim na"oko" nie widać nic.. Schody zaczynają się gdy coś jest nie tak.. gdy są zmiany.., gdy np nie uzgodnię z nim, nie zapowiem , uprzedzę o wizycie lekarskiej, itd.. Kiedyś na turnusie rehabilitacyjnym zmieniła nam miejsce kelnerka i kazała nie wiedzieć dlaczego przy innym stoliku.. tak szalał na swoim fotelu, że prawie zrzuciłby faceta siedzącego plecami za nim.. Musiałam to wytrzymać i powiedziałam, że to nie jest zależne od nas, ale od dziś TU siedzimy.. Innym razem taki 14latek szarpie mnie i wyzywa na środku Castoramy, ze ja mam mu kupić jego szlifierkę kątową... Tak cudne dziecko.. innym razem diabeł którego woda święcona się nie ima.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Arnika Ja wiem, ze autyzm ma wiele twarzy a ja na nim się nie znam. Słyszałam tylko kilkakrotnie, że otoczenie ma znaczenie. Dlatego dopytałam się o to dzisiaj i co do jednej sposoby wszystkie to potwierdziły. Podały mi te same powody, dla których bodźce powinny być "celowe i przemyślne". Oczywiście, mogłam trafić na 5 osób u których akurat ten system się sprawdza. W internecie jednak piszą to samo powołując się na opracowanie medyczne. I tyle, ale okazało się, że aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.01.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej Ilutku...faktycznie impra się szykuje na 102!!!!!!! http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif Muszę wam powiedzieć, że parę lat temu miałam dziecko w grupie z Zespołem Aspergera i autystyka........bardzo ciężka praca z takimi "kosmitkami"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja się tego tylko mogę domyślać, po kilku wizytach u koleżanki Boguś, Emotka się nie udała ... Pewnie to przez ten deszcz za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No i widzisz????????!!!!Masz rację...przez ten deszcz....i wiatr za oknem:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A do tego coś mi się tnie i zacina komputer.....przez deszcz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A do tego coś mi się tnie i zacina komputer.....przez deszcz :) Pewnie internet zardzewiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.01.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Spróbowałby.......na czym bym klikała tu przez całe dnie....Kurde, mój mężulek chce mnie na odwyk posłać...źle się dzieje:) Idę zrobić kawusię i trochę skupić uwagę na nim, bo jeszcze gotów mnie wysłać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ha, Miałam zapisany taki sklep, pewnie go znacie, ale ja chyba dokładnie się z nim jeszcze nie zapoznałam, bo dla mnie to odkrycie No i oczywiście znalazłam tyle ładnych rzeczy... Szczególnie piękne są pojemniki "na wszystko" do kuchni - TUTAJ Myślę, że jak trochę złapiemy oddech po największych wydatkach, to może niektórych rzeczy nie będę oglądała tylko przez szybkę. Pytanie tylko kiedy to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 30.01.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 witam się dziś,wykończy mnie ta robota, dopiero mam chwilę wolnego. Wpadłam tu i do wiadomego wątku, a tam zonk:sick: sklep znany, owszem, i chyba "niestety". Bo tyle tam cudeniek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts