bionda 30.01.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam wszystkie Panie! Ilu wybacz bo nie doczytałam a jestem ciekawa , jak tam Twoja podłoga?Ta drewniana , kładzie się? Widzę ,że dyskusja się przeniosła do Ciebie , no bo gdzie Nie chcę ,żeby to wyszło na obgadywanie innych za ich plecami ale muszę Wam napisać ,że pomimo tego,że się nie angażowałam w wątek Ani to po tym jak zobaczyłam dzisiejsze zamknięcie to poczułam się dziwnie.A jak bym się czuła gdybym angażowała się mocniej tak jak wiele innych osób?Szkoda.Po prostu. Żałuję również ,że nie wiedziałam o FM 4 lata temu gdy remontowałam dom a własciwie adaptowałam stary zakład stolarski na mieszkanie .Teraz gdy czytam wątki dziewczyn to zdaję sobie sprawę ile baboli strzeliłam i w jakim chaosie przez to mieszkam . Ilu ,czytam Twój wątek teraz od początku porządnie i nie mogę wyjsć z podziwu jak można pięknie się urządzić , ja po prostu jechałam do sanimexu i kupowałam co tam mieli .U mnie wdomu jeszcze cos tam byłoby do zrobienia ale już mi się nie chce.Kupilismy działkę 2800 m i trzeba cos wybudowac , chciałabym z kims podyskutować o projekcie , poznać zdanie osób ,które zaimponowały mi swoimi wnętrzami np.Ciebie ale wiem ,że wątek zakłada się po to ,żeby omawiać na nim swoje wnętrza a nie cudze a ponieważ ta budowa u mnie to temat na przyszły rok to musiałabym założyc drugi marzennik ale ponieważ pierwowzór niedoscigniony to dam sobie spokój . No nic , na razie będę podziwiała Twoje piękne mieszkanie i pozdrawiam serdecznie.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 30.01.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) To i ja się przywitam oficjalnie po raz pierwszy skoro Illusjon przygarnia bezdomnych. I skąd ja znam "window-shopping" Mój mąż jak idziemy na zakupy zwsze mówi: "Kochanie możesz oglądać wszystko, a nawet dotykać i przymierzać" Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 30.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Widzę ,że dyskusja się przeniosła do Ciebie , no bo gdzie Nie chcę ,żeby to wyszło na obgadywanie innych za ich plecami ale muszę Wam napisać ,że pomimo tego,że się nie angażowałam w wątek Ani to po tym jak zobaczyłam dzisiejsze zamknięcie to poczułam się dziwnie.A jak bym się czuła gdybym angażowała się mocniej tak jak wiele innych osób? Szkoda.Po prostu. To prawda, szkoda, bo Ania to przesympatyczna osoba i miło było pogadać w jej wątku. Ilu ,czytam Twój wątek teraz od początku porządnie i nie mogę wyjsć z podziwu jak można pięknie się urządzić , ja po prostu jechałam do sanimexu i kupowałam co tam mieli .U mnie wdomu jeszcze cos tam byłoby do zrobienia ale już mi się nie chce.Kupilismy działkę 2800 m i trzeba cos wybudowac , chciałabym z kims podyskutować o projekcie , poznać zdanie osób ,które zaimponowały mi swoimi wnętrzami np.Ciebie ale wiem ,że wątek zakłada się po to ,żeby omawiać na nim swoje wnętrza a nie cudze a ponieważ ta budowa u mnie to temat na przyszły rok to musiałabym założyc drugi marzennik ale ponieważ pierwowzór niedoscigniony to dam sobie spokój. Mam podobnie, nie miałam pojęcia, że można tak sobie wszystko poukładać w głowie, a potem to przenieść do wnętrz. Jestem pełna podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 30.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Illusjon ma tu istne schronisko;). Twoje mieszkanie jest faktycznie większe od naszej chałupki-bo to zaledwie 104 metry plus piwnica. Dlatego też nie udzielałam się zbytnio w temacie domu dla Ani. Bo jak dla mnie to tam już była mowa o wielkich rezydencjach. Ja z tych co to mają 3 stówki ( w większości na kredyt) kombinują jakby się miło wybudować. Szkoda wątku, ale co zrobić- nie nasze podwórko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam wszystkie Panie! Witam Bionda, i bardzo się cieszę że postanowiłaś do mnie zajrzeć. Ilu wybacz bo nie doczytałam a jestem ciekawa , jak tam Twoja podłoga? Ta drewniana , kładzie się? Podłoga leżakuje i tak będzie sobie leżała i chłonęła atmosferę "domu" jeszcze ok 2 tyg. Widzę ,że dyskusja się przeniosła do Ciebie , no bo gdzie Nie chcę ,żeby to wyszło na obgadywanie innych za ich plecami ale muszę Wam napisać ,że pomimo tego,że się nie angażowałam w wątek Ani to po tym jak zobaczyłam dzisiejsze zamknięcie to poczułam się dziwnie.A jak bym się czuła gdybym angażowała się mocniej tak jak wiele innych osób? Szkoda. Po prostu. Tak to prawda. Szkoda. Żałuję również, że nie wiedziałam o FM 4 lata temu gdy remontowałam dom a własciwie adaptowałam stary zakład stolarski na mieszkanie. Teraz gdy czytam wątki dziewczyn to zdaję sobie sprawę ile baboli strzeliłam i w jakim chaosie przez to mieszkam . Daj mi 3 do 4 tygodni od przeprowadzki a swoje babole też zobaczę Ilu ,czytam Twój wątek teraz od początku porządnie i nie mogę wyjsć z podziwu jak można pięknie się urządzić , ja po prostu jechałam do sanimexu i kupowałam co tam mieli .U mnie wdomu jeszcze cos tam byłoby do zrobienia ale już mi się nie chce. Kupilismy działkę 2800 m i trzeba cos wybudowac , chciałabym z kims podyskutować o projekcie, poznać zdanie osób ,które zaimponowały mi swoimi wnętrzami np. Ciebie ale wiem, że wątek zakłada się po to ,żeby omawiać na nim swoje wnętrza a nie cudze. Słuchaj, tu tyle fajnych dziewczyn zagląda i to takich z prawdziwym doświadczeniem, że na pewno nie odmówią i tobie pomocy. Póki nie zdobędziesz się na założenie własnego wątku to pytaj u mnie o to co Cię dręczy... Potem najwyżej wszystkie światłe rady przerzucimy do Ciebie No nic , na razie będę podziwiała Twoje piękne mieszkanie i pozdrawiam serdecznie. Asia Asia, póki co to wszystko plany, a jak będzie to się okaże. Jeżeli chcesz pooglądać naprawdę piękne wnętrza to zajrzyj do Admete, Venuski, Czaplanki, MagdyZZZ, Narendilka, Agawi, Mugatki, Dropka, Karolka59, Vesilki, Wyanny, ZojaArt (kolejność wpisywania przypadkowa) i pewnie setek innych dziewczyn, które znam słabiej lub jeszcze do nich nie trafiłam Chociaż większość z nas korzysta z podobnych rozwiązań, to dom każdej Forumki jest niepowtarzalny. Ja ma zasadę pytać o radę, słuchać, wychwytywać błędy w planie, weryfikować lub zmienić jeżeli to zasadne, ale nie dać się chwilowym zachwytom zepchnąć z raz wytyczonego toru. A zachwycam się przecież kilkanaście razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Illusjon ma tu istne schronisko;). Twoje mieszkanie jest faktycznie większe od naszej chałupki-bo to zaledwie 104 metry plus piwnica. Dlatego też nie udzielałam się zbytnio w temacie domu dla Ani. Bo jak dla mnie to tam już była mowa o wielkich rezydencjach. Ja z tych co to mają 3 stówki ( w większości na kredyt) kombinują jakby się miło wybudować. Szkoda wątku, ale co zrobić- nie nasze podwórko... Kachna, Jestem Pomorzanką wychowaną na Wielkopolsce a więc tak trochę germańska jestem - stąd to dążenie do poukładania i planowanie srylion dni naprzód wszystkiego a potem weryfikowanie srylion jeden razy (bo w rodzinie Mamy trafiali się Niemce) z niewielką domieszką krwi Chorwackiej (to z rodziny Tatusia) stąd pewnie temperament... Ja zdaję sobie sprawę, że lepiej mieć większe niż mniejsze, ładniejsze od ładnego. Ale wolę kierować się zasadami, że lepszy ciasny, ale własny i mierz siły na zamiary. Jeżeli w tym domu mieścicie się, jest wam w nim dobrze, jest waszym kątem na ziemi to najważniejsze. Mnie duże metraże poza przestrzenią kojarzą się też ze sprzątaniem.. Zapraszam i czuj się tu swobodnie. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja zdaję sobie sprawę, że lepiej mieć większe niż mniejsze, ładniejsze od ładnego. Ale wolę kierować się zasadami, że lepszy ciasny, ale własny i mierz siły na zamiary. Święta prawda Hej Illu Trochę mnie nie było, i ile zaległości mam u Ciebie No nic idę poczytać co tam wymyśliłaś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Święta prawda Hej Illu Trochę mnie nie było, i ile zaległości mam u Ciebie No nic idę poczytać co tam wymyśliłaś ciekawego Majeczka, Serdecznie Cię witam Kochana Maju, tutaj wszystkie dziewczyny wykańczają a ja tylko planuję - Wielki Planista się znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Miałam zapisany taki sklep, pewnie go znacie, ale ja chyba dokładnie się z nim jeszcze nie zapoznałam, bo dla mnie to odkrycie No i oczywiście znalazłam tyle ładnych rzeczy... Zła, Illusjon, zła. Przypomniała mi o tym sklepie tak trochę germańska jestem - stąd to dążenie do poukładania i planowanie srylion dni naprzód wszystkiego a potem weryfikowanie srylion jeden razy (bo w rodzinie Mamy trafiali się Niemce) Ja słowiańska ślachcianka z dziada pradziada. a zauważam u siebie silne ciągoty germańskie. Hmm, to ja chyba swoje drzewo genealogiczne powinnam prześledzić Może jest coś, co rodzice przede mną ukryli Ja powinnam na południu EU mieszkać... Od dawna powtarzam, że w moim przypadku bocian się zagapił i za daleko na północ poleciał. Ciapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kurcze, miałam dzisiaj po pracy tapety jechać oglądać i macać, ale ja dziś bez samochodu, a w Warszawie leje jakby to marzec był. Ja powinnam na południu EU mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Majeczka, Serdecznie Cię witam Kochana Maju, tutaj wszystkie dziewczyny wykańczają a ja tylko planuję - Wielki Planista się znalazł... Illu wiesz dobrze, że i planistą trzeba być, żeby później móc się urządzać Ja też lubię planować, rozkminiać wszystko na części pierwsze ... Gdzie i jakie tapety czmychasz zobaczyć ... do sypialni ??? U nas też leje ... brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.01.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Maja kazała mi się zbierać i ....nad morze...a sama się rozsiadła u Ilu i czyta....ładnie to tak koleżankę w Karolka robić ??? (nie żebym coś miała do Karolki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Zła, Illusjon, zła. Przypomniała mi o tym sklepie No sorii Ja słowiańska ślachcianka z dziada pradziada. a zauważam u siebie silne ciągoty germańskie. Hmm, to ja chyba swoje drzewo genealogiczne powinnam prześledzić Może jest coś, co rodzice przede mną ukryli Od dawna powtarzam, że w moim przypadku bocian się zagapił i za daleko na północ poleciał. Ciapa Masz urwij mu ten pusty łebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.01.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Niech mi ktoś wytłumaczy, jakim cudem zacytowałam post z późniejszej niż mój godziny? Czary Chyba, że Ilutek coś u siebie miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Maja kazała mi się zbierać i ....nad morze...a sama się rozsiadła u Ilu i czyta....ładnie to tak koleżankę w Karolka robić ??? (nie żebym coś miała do Karolki:)) Oj nie gniewaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Niech mi ktoś wytłumaczy, jakim cudem zacytowałam post z późniejszej niż mój godziny? Czary Chyba, że Ilutek coś u siebie miesza Nie ustawienia komputera albo wewnętrzne FM, ja tak mam od początku mojego tu istnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Muszę uciekać. Odezwę się z domu a Wy tu siedźcie i gadajcie sobie dziewuszki do woli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.01.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Maja kazała mi się zbierać i ....nad morze...a sama się rozsiadła u Ilu i czyta....ładnie to tak koleżankę w Karolka robić ??? (nie żebym coś miała do Karolki:)) Kochana ja czytam czekając na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FORelements.blox.pl 30.01.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Mieszkanie jest przestronne i wysokie, co pozwala potraktować je trochę jak mały domek. Oprócz stylu angielskiego, mógłby tu pasować także gustawiański.Styl angielski Laury Ashley: http://forelements.blox.pl/2012/07/Nie-bedzie-kabaretu-bedzie-chor-czyli-co-Laura.htmlStyl gustawiański: http://forelements.blox.pl/2012/06/No-coz-ze-ze-Szwecji-czyli-o-niezwyklym-uroku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Heyka Illu, mam coś dla Ciebie:wiggle: http://talk.cil.ca/wp-content/uploads/2012/09/grey-purple-bedroom-love-home.jpg http://media-cache0.pinterest.com/upload/32440059786954237_sHxCcfPF_c.jpg http://media-cache0.pinterest.com/upload/436215913877031436_M4Fv0AwN_c.jpg http://4.bp.blogspot.com/-vdm4Psgntng/TWNf2M8GvmI/AAAAAAAAACw/e5ONv0nwugw/s1600/patternedwall.jpg http://media-cache-lt0.pinterest.com/550/08/a9/27/08a927f27815514d86fc2862cddaea97.jpg http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/75576099967023659_ZvJt0Jwv_c.jpg http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/230739180879118286_9d9ohp6n_c.jpg http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/187180928232160282_RVRXCEfp_c.jpg http://media-cache-ec2.pinterest.com/550/8b/59/6c/8b596cf099fd13bb0edaff4462fc95fb.jpg Dobra uciekam, bo mnie zlinczujesz Daj znać, jeśli mam usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts