Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Opcja autokorekty w komputerze mocno rozleniwia ;).

Oj tak, Barbi, bardzo... Ale bez niej już nie raz poległabym...

Ostatnio zastanawiałam się dobrą chwilę, jak się pisze "energomontaż". No bo przecież "monter-montarz", nieprawdaż? ;).

O tak, ja potrafię wymienić wszystko na wszystko.. A potem mam na monitorze wyraz podkreślony... wężykiem... :lol2:

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilu!

Posyłam trochę słońca ze sląska , piękny marzec dzisiaj.

I jestem na Ciebie zła:P:P

Mieszkam sobie spokojnie w swoim nowoczesnym wnętrzu , dumna jak paw , ugruntowana w swoim przekonaniu,że już nigdy w życiu żadnych wywijasów w mieszkaniu a tu co?

Oglądam Twój wątek , oglądam pięęękne sypialnie i mi się zachciało:wtf:fioletowej sypialni , zachwycam się bezowymi wnętrzami , chyba muszę do mytki zajrzeć dla równowagi;)

A może macie fajne miejsce gdzie można by kupić taką fioletową kapę??????????:p

Bo jak czuję wiosnę to mnie rusza i tak myslę o tej mojej sypialni:confused:i może cos bym zmieniła:confused:

A co do gniazdka w blacie to jesli możesz jeszcze z niego zrezygnować to ja bym Ci tak radziła , sama mam takie i jestem zła , bo jestem zwolenniczką pustych blatów , nie cierpię kabli i teraz zonk , bo chciał,nie chciał podgrzewacz do butelek na razie stoi na blacie , kable się wiją wokół (bo ja mam takie wyciągane gniazdko do góry) a jak już podgrzewacz zniknie to jednak chcę na blacie mieć ekspress , miałam zabudowany , kawa fuj i jeszcze ciągle się psuł , ciągle w serwisie a w meblach dziura, no i postanowilismy,że kupimy ekspress co robi dobrą kawę a nie tylko ładnie wygląda i gdybym miała 1 gniazdko w scianoe to nie byłoby go widać a tak to postawię ekspress i gniazdko będzie widoczne i kabel na wieki wieków też uffff

Dobrego dzionka życzę

o mamo -te turkusy piękne !! mam świra turkusowego ! nawet sobie regał-biblioteczke ze starej szafy na turkusowo walnełam ;) i poprzednią sypialnię mjałam turkusowo-bezowo-białą. i teraz tez tak planuję - bardzo dobrze czuję sie w tym połączeniu. choć też przewija mi si ę pomysł koloru navy zamiast turkusu, albo szaro-niebieskiego

Kamilcia,

Ja jestem z tych szaro - fioletowo - pudrowych, ale te turkusy i błękity są zachwycające. Aż dziwne, że ich nigdy pod uwagę nie brałam ;)

:bye:

Jezu jakie cudne turkusowe sypialnie:rolleyes:

Drugą od góry mam w swoich inspiracjach od daaawna, bo planowałam podobną u siebie... Ostatnio zaczynam mięknąć, bo co będzie jak mi się za parę lat odwidzi turkusowe łóżko?? Łatwiej zmienić chyba jednak dodatki:rolleyes:

Poza tym-chyba nie tak hop siup można dostać ładny turkus obiciowy...

Czwartek już dzisiaj:wiggle:

Angy,

Strasznie podobają mi się łózka z tapicerowanymi. Mąż jednak roztoczył przede mną obraz roztoczy jakie mogą żyć w takim zagłówku i mi przeszło. Nie do końca zgadzam się z nim, ale obraz był bardzo sugestywny... ;) I tak to właśnie jest, niby nie zabiera głosu, na niczym się nie zna, nie wie, ale jak mu coś nie pasuje to potrafi znaleźć argumenty... :p

Trochę nawet byłam na niego zła, bo gdybym żyła w nieświadomości to miałabym ładne łóżko w sypialni. ;)

Teraz jednak myślę, że może dobrze się stało, bo mając drewniane łózko, mogę dowolnie zmieniać kolory lub dodatki w sypialni. :rolleyes:

Przynajmniej taki plus, skoro nie mogę mieć pięknego łoża... ;)

Ilu!

Posyłam trochę słońca ze sląska , piękny marzec dzisiaj.

Chyba powoli do Warszawy dociera, bo przestało padać - dziękować :wiggle:

I jestem na Ciebie zła:P:P

Mła? :lol2:

Mieszkam sobie spokojnie w swoim nowoczesnym wnętrzu , dumna jak paw , ugruntowana w swoim przekonaniu,że już nigdy w życiu żadnych wywijasów w mieszkaniu a tu co?

Oglądam Twój wątek , oglądam pięęękne sypialnie i mi się zachciało :wtf: fioletowej sypialni , zachwycam się bezowymi wnętrzami , chyba muszę do mytki zajrzeć dla równowagi;)

Ale ostatnio to nie moje wina :no: Te śliczności to mi Agawi podarowała :wiggle:

Agawi :hug:

I proszę na nią się nie złościć :no:

A może macie fajne miejsce gdzie można by kupić taką fioletową kapę??????????:p

Bo jak czuję wiosnę to mnie rusza i tak myslę o tej mojej sypialni:confused:i może cos bym zmieniła:confused:

Nie mam żadnych kapowych namiarów, ale coś czuję, że kolejny folder trzeba będzie założyć :o

A co do gniazdka w blacie to jesli możesz jeszcze z niego zrezygnować to ja bym Ci tak radziła , sama mam takie i jestem zła , bo jestem zwolenniczką pustych blatów , nie cierpię kabli i teraz zonk , bo chciał,nie chciał podgrzewacz do butelek na razie stoi na blacie , kable się wiją wokół (bo ja mam takie wyciągane gniazdko do góry) a jak już podgrzewacz zniknie to jednak chcę na blacie mieć ekspress , miałam zabudowany , kawa fuj i jeszcze ciągle się psuł , ciągle w serwisie a w meblach dziura, no i postanowilismy,że kupimy ekspress co robi dobrą kawę a nie tylko ładnie wygląda i gdybym miała 1 gniazdko w scianoe to nie byłoby go widać a tak to postawię ekspress i gniazdko będzie widoczne i kabel na wieki wieków też uffff

U nas miało być najpierw to wyciągane pionowe, a potem to które pokazałam. Ale będą zwykłe w ścianie tej od półwyspu i pod meblami. :p

Dobrego dzionka życzę

Dziękuję i wzajemnie :bye:

Edytowane przez illusjon

:bye:

Jezu jakie cudne turkusowe sypialnie:rolleyes:

Drugą od góry mam w swoich inspiracjach od daaawna, bo planowałam podobną u siebie... Ostatnio zaczynam mięknąć, bo co będzie jak mi się za parę lat odwidzi turkusowe łóżko?? Łatwiej zmienić chyba jednak dodatki:rolleyes:

Poza tym-chyba nie tak hop siup można dostać ładny turkus obiciowy...

Czwartek już dzisiaj:wiggle:

Angy, czuję sie, jakbyś mi weszła do głowy i napisała dokładnie to co myślę. Łącznie z posiadaniem drugiej od góry w swoich zbiorach :D

Ilu a masz jakies namiary na sklep z takimi pięknymi dodatka mi do sypialni?

Gdzie będziesz kupować do swojej?

To może się podepnę , bo jak napisała Nareldinka cosbym kupiła tylko nie wiem co i za co:rolleyes:

Bionda;

Ja póki co mam zarezerwowane łóżko i stoliki nocne.

Łóżko_MADERA.jpgszafka.jpg

Wciąż się nie mogę zdecydować na tapetę, a od niej wszystko będzie zależało - lampa, dodatki, kapa.

Jeżeli wybiorę jasne jednolite ściany to będę mogła poszaleć z kolorami dodatków

Jeżeli jednak poniesie mnie i zdecyduję się na jakieś kwiaty lub pasy na ścianach to już dodatki będą skromniutkie a zwłaszcza kapa, bo ma dużą powierzchnię...

Wiec muszę najpierw ogarnąć się ze ścianami, a tu jak na złość, wszystko mi się podoba i zamiast podjąć decyzję to ja dyszę z zachwytu do monitora... ;)

Przepiękne inspirację sypialniane

ale w realu bardzo ciężko znaleźć ładne dodatki

Iie ja sie naszukałam miętowej pościeli:o

Ładne te mebleki

a co tapicerowanego wezgłowia zawsze można zrobić ze skóry lub eco skóry

tak jak ja i raz na jakiś czas przetrzeć szmatką

problem roztoczy i innych żyjątek;)mamy z głowy

No mogę odetchnąć z ulgą... [ATTACH=CONFIG]166404[/ATTACH]

Operacja "dorabiania" kontaktów w kuchni zakończyła się ogromnym sukcesem ... [ATTACH=CONFIG]166405[/ATTACH]

To gites[ATTACH=CONFIG]166405[/ATTACH]

Angy,

Strasznie podobają mi się łózka z tapicerowanymi. Mąż jednak roztoczył przede mną obraz roztoczy jakie mogą żyć w takim zagłówku i mi przeszło. Nie do końca zgadzam się z nim, ale obraz był bardzo sugestywny... ;) I tak to właśnie jest, niby nie zabiera głosu, na niczym się nie zna, nie wie, ale jak mu coś nie pasuje to potrafi znaleźć argumenty... :p

Trochę nawet byłam na niego zła, bo gdybym żyła w nieświadomości to miałabym ładne łóżko w sypialni. ;)

Teraz jednak myślę, że może dobrze się stało, bo mając drewniane łózko, mogę dowolnie zmieniać kolory lub dodatki w sypialni. :rolleyes:

Przynajmniej taki plus, skoro nie mogę mieć pięknego łoża... ;)

Eeee tam, teraz mam drewniane i pomimo tych żyjątek (które przecież sa strasznie malutkie i bać się ich nie trzeba:no:) będe miała na bank tapicerowany zagłówek:lol2::lol2:

To mówiłam Ja, Jarząbek;)

Angy, czuję sie, jakbyś mi weszła do głowy i napisała dokładnie to co myślę. Łącznie z posiadaniem drugiej od góry w swoich zbiorach :D

Ale jaja:lol2:

Ale i co? Do czego się skłaniasz? Czy tak jak ja okrakiem stoisz nad tą sypialnią?:lol2:

A zapomniałam-Illu bardzo ładne te mebelki.

Podobają mi sie te szafki nocne.. a mają w ten deseń komody i pod TV.. i czy jest to orzech.. do salonu czegoś będę potrzebowała...

Arnika,

Niestety, mieli jeszcze komody i szafy. Taką komodę chciałam nawet kupić do sypialni, żeby postawić ją na wprost łózka.

Łóżko_madera_zestaw.jpg

Okazało się jednak, że wycofano je z produkcji już 2 lata temu, Szafy zresztą też.

Acha, to nie jest orzech, tylko czereśnia :) :rolleyes: