illusjon 31.01.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Opcja autokorekty w komputerze mocno rozleniwia . Oj tak, Barbi, bardzo... Ale bez niej już nie raz poległabym... Ostatnio zastanawiałam się dobrą chwilę, jak się pisze "energomontaż". No bo przecież "monter-montarz", nieprawdaż? . O tak, ja potrafię wymienić wszystko na wszystko.. A potem mam na monitorze wyraz podkreślony... wężykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A masz te kocurki tutaj Dziękować, już ją sobie na allegro wrzuciłam do obserwowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jak mi się spodobała pościel z 8 zdjęcia.. łąaaał.... Sypialnie boskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Inspiracje 5,7,8 i 13... A pościel na 8 fotce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No mogę odetchnąć z ulgą... Operacja "dorabiania" kontaktów w kuchni zakończyła się ogromnym sukcesem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ilu! Posyłam trochę słońca ze sląska , piękny marzec dzisiaj. I jestem na Ciebie zła:P:P Mieszkam sobie spokojnie w swoim nowoczesnym wnętrzu , dumna jak paw , ugruntowana w swoim przekonaniu,że już nigdy w życiu żadnych wywijasów w mieszkaniu a tu co? Oglądam Twój wątek , oglądam pięęękne sypialnie i mi się zachciało:wtf:fioletowej sypialni , zachwycam się bezowymi wnętrzami , chyba muszę do mytki zajrzeć dla równowagi;) A może macie fajne miejsce gdzie można by kupić taką fioletową kapę?????????? Bo jak czuję wiosnę to mnie rusza i tak myslę o tej mojej sypialni:confused:i może cos bym zmieniła:confused: A co do gniazdka w blacie to jesli możesz jeszcze z niego zrezygnować to ja bym Ci tak radziła , sama mam takie i jestem zła , bo jestem zwolenniczką pustych blatów , nie cierpię kabli i teraz zonk , bo chciał,nie chciał podgrzewacz do butelek na razie stoi na blacie , kable się wiją wokół (bo ja mam takie wyciągane gniazdko do góry) a jak już podgrzewacz zniknie to jednak chcę na blacie mieć ekspress , miałam zabudowany , kawa fuj i jeszcze ciągle się psuł , ciągle w serwisie a w meblach dziura, no i postanowilismy,że kupimy ekspress co robi dobrą kawę a nie tylko ładnie wygląda i gdybym miała 1 gniazdko w scianoe to nie byłoby go widać a tak to postawię ekspress i gniazdko będzie widoczne i kabel na wieki wieków też uffff Dobrego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.01.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No mogę odetchnąć z ulgą... [ATTACH=CONFIG]166404[/ATTACH] Operacja "dorabiania" kontaktów w kuchni zakończyła się ogromnym sukcesem ... [ATTACH=CONFIG]166405[/ATTACH] uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No mogę odetchnąć z ulgą... [ATTACH=CONFIG]166404[/ATTACH] Operacja "dorabiania" kontaktów w kuchni zakończyła się ogromnym sukcesem ... [ATTACH=CONFIG]166405[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 o mamo -te turkusy piękne !! mam świra turkusowego ! nawet sobie regał-biblioteczke ze starej szafy na turkusowo walnełam i poprzednią sypialnię mjałam turkusowo-bezowo-białą. i teraz tez tak planuję - bardzo dobrze czuję sie w tym połączeniu. choć też przewija mi si ę pomysł koloru navy zamiast turkusu, albo szaro-niebieskiego Kamilcia, Ja jestem z tych szaro - fioletowo - pudrowych, ale te turkusy i błękity są zachwycające. Aż dziwne, że ich nigdy pod uwagę nie brałam Jezu jakie cudne turkusowe sypialnie:rolleyes: Drugą od góry mam w swoich inspiracjach od daaawna, bo planowałam podobną u siebie... Ostatnio zaczynam mięknąć, bo co będzie jak mi się za parę lat odwidzi turkusowe łóżko?? Łatwiej zmienić chyba jednak dodatki:rolleyes: Poza tym-chyba nie tak hop siup można dostać ładny turkus obiciowy... Czwartek już dzisiaj:wiggle: Angy, Strasznie podobają mi się łózka z tapicerowanymi. Mąż jednak roztoczył przede mną obraz roztoczy jakie mogą żyć w takim zagłówku i mi przeszło. Nie do końca zgadzam się z nim, ale obraz był bardzo sugestywny... I tak to właśnie jest, niby nie zabiera głosu, na niczym się nie zna, nie wie, ale jak mu coś nie pasuje to potrafi znaleźć argumenty... Trochę nawet byłam na niego zła, bo gdybym żyła w nieświadomości to miałabym ładne łóżko w sypialni. Teraz jednak myślę, że może dobrze się stało, bo mając drewniane łózko, mogę dowolnie zmieniać kolory lub dodatki w sypialni. Przynajmniej taki plus, skoro nie mogę mieć pięknego łoża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ilu a masz jakies namiary na sklep z takimi pięknymi dodatka mi do sypialni? Gdzie będziesz kupować do swojej? To może się podepnę , bo jak napisała Nareldinka cosbym kupiła tylko nie wiem co i za co:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Ilu! Posyłam trochę słońca ze sląska , piękny marzec dzisiaj. Chyba powoli do Warszawy dociera, bo przestało padać - dziękować I jestem na Ciebie zła:P:P Mła? Mieszkam sobie spokojnie w swoim nowoczesnym wnętrzu , dumna jak paw , ugruntowana w swoim przekonaniu,że już nigdy w życiu żadnych wywijasów w mieszkaniu a tu co? Oglądam Twój wątek , oglądam pięęękne sypialnie i mi się zachciało fioletowej sypialni , zachwycam się bezowymi wnętrzami , chyba muszę do mytki zajrzeć dla równowagi;) Ale ostatnio to nie moje wina Te śliczności to mi Agawi podarowała Agawi I proszę na nią się nie złościć A może macie fajne miejsce gdzie można by kupić taką fioletową kapę?????????? Bo jak czuję wiosnę to mnie rusza i tak myslę o tej mojej sypialni:confused:i może cos bym zmieniła:confused: Nie mam żadnych kapowych namiarów, ale coś czuję, że kolejny folder trzeba będzie założyć A co do gniazdka w blacie to jesli możesz jeszcze z niego zrezygnować to ja bym Ci tak radziła , sama mam takie i jestem zła , bo jestem zwolenniczką pustych blatów , nie cierpię kabli i teraz zonk , bo chciał,nie chciał podgrzewacz do butelek na razie stoi na blacie , kable się wiją wokół (bo ja mam takie wyciągane gniazdko do góry) a jak już podgrzewacz zniknie to jednak chcę na blacie mieć ekspress , miałam zabudowany , kawa fuj i jeszcze ciągle się psuł , ciągle w serwisie a w meblach dziura, no i postanowilismy,że kupimy ekspress co robi dobrą kawę a nie tylko ładnie wygląda i gdybym miała 1 gniazdko w scianoe to nie byłoby go widać a tak to postawię ekspress i gniazdko będzie widoczne i kabel na wieki wieków też uffff U nas miało być najpierw to wyciągane pionowe, a potem to które pokazałam. Ale będą zwykłe w ścianie tej od półwyspu i pod meblami. Dobrego dzionka życzę Dziękuję i wzajemnie Edytowane 31 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 31.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jezu jakie cudne turkusowe sypialnie:rolleyes: Drugą od góry mam w swoich inspiracjach od daaawna, bo planowałam podobną u siebie... Ostatnio zaczynam mięknąć, bo co będzie jak mi się za parę lat odwidzi turkusowe łóżko?? Łatwiej zmienić chyba jednak dodatki:rolleyes: Poza tym-chyba nie tak hop siup można dostać ładny turkus obiciowy... Czwartek już dzisiaj:wiggle: Angy, czuję sie, jakbyś mi weszła do głowy i napisała dokładnie to co myślę. Łącznie z posiadaniem drugiej od góry w swoich zbiorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ilu a masz jakies namiary na sklep z takimi pięknymi dodatka mi do sypialni? Gdzie będziesz kupować do swojej? To może się podepnę , bo jak napisała Nareldinka cosbym kupiła tylko nie wiem co i za co:rolleyes: Bionda; Ja póki co mam zarezerwowane łóżko i stoliki nocne. Wciąż się nie mogę zdecydować na tapetę, a od niej wszystko będzie zależało - lampa, dodatki, kapa. Jeżeli wybiorę jasne jednolite ściany to będę mogła poszaleć z kolorami dodatków Jeżeli jednak poniesie mnie i zdecyduję się na jakieś kwiaty lub pasy na ścianach to już dodatki będą skromniutkie a zwłaszcza kapa, bo ma dużą powierzchnię... Wiec muszę najpierw ogarnąć się ze ścianami, a tu jak na złość, wszystko mi się podoba i zamiast podjąć decyzję to ja dyszę z zachwytu do monitora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Obiektywnie piekne te meble tylko czemu przy tej szafce uchwyt taki kuchenny:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Obiektywnie piekne te meble tylko czemu przy tej szafce uchwyt taki kuchenny:confused: Bionda, Nie wiem To są meble gotowe, a nie na zmówienie Trzeba będzie go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No mogę odetchnąć z ulgą... Operacja "dorabiania" kontaktów w kuchni zakończyła się ogromnym sukcesem ... [ATTACH=CONFIG]166405[/ATTACH] uff Ivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Podobają mi sie te szafki nocne.. a mają w ten deseń komody i pod TV.. i czy jest to orzech.. do salonu czegoś będę potrzebowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Przepiękne inspirację sypialnianeale w realu bardzo ciężko znaleźć ładne dodatkiIie ja sie naszukałam miętowej pościeli:o Ładne te meblekia co tapicerowanego wezgłowia zawsze można zrobić ze skóry lub eco skóry tak jak ja i raz na jakiś czas przetrzeć szmatką problem roztoczy i innych żyjątek;)mamy z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 31.01.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No mogę odetchnąć z ulgą... [ATTACH=CONFIG]166404[/ATTACH] Operacja "dorabiania" kontaktów w kuchni zakończyła się ogromnym sukcesem ... [ATTACH=CONFIG]166405[/ATTACH] To gites[ATTACH=CONFIG]166405[/ATTACH] Angy, Strasznie podobają mi się łózka z tapicerowanymi. Mąż jednak roztoczył przede mną obraz roztoczy jakie mogą żyć w takim zagłówku i mi przeszło. Nie do końca zgadzam się z nim, ale obraz był bardzo sugestywny... I tak to właśnie jest, niby nie zabiera głosu, na niczym się nie zna, nie wie, ale jak mu coś nie pasuje to potrafi znaleźć argumenty... Trochę nawet byłam na niego zła, bo gdybym żyła w nieświadomości to miałabym ładne łóżko w sypialni. Teraz jednak myślę, że może dobrze się stało, bo mając drewniane łózko, mogę dowolnie zmieniać kolory lub dodatki w sypialni. Przynajmniej taki plus, skoro nie mogę mieć pięknego łoża... Eeee tam, teraz mam drewniane i pomimo tych żyjątek (które przecież sa strasznie malutkie i bać się ich nie trzeba:no:) będe miała na bank tapicerowany zagłówek:lol2: To mówiłam Ja, Jarząbek;) Angy, czuję sie, jakbyś mi weszła do głowy i napisała dokładnie to co myślę. Łącznie z posiadaniem drugiej od góry w swoich zbiorach Ale jaja:lol2: Ale i co? Do czego się skłaniasz? Czy tak jak ja okrakiem stoisz nad tą sypialnią? A zapomniałam-Illu bardzo ładne te mebelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Podobają mi sie te szafki nocne.. a mają w ten deseń komody i pod TV.. i czy jest to orzech.. do salonu czegoś będę potrzebowała... Arnika, Niestety, mieli jeszcze komody i szafy. Taką komodę chciałam nawet kupić do sypialni, żeby postawić ją na wprost łózka. Okazało się jednak, że wycofano je z produkcji już 2 lata temu, Szafy zresztą też. Acha, to nie jest orzech, tylko czereśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts