illusjon 31.01.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Przepiękne inspirację sypialniane ale w realu bardzo ciężko znaleźć ładne dodatki Iie ja sie naszukałam miętowej pościeli:o Ładne te mebleki a co tapicerowanego wezgłowia zawsze można zrobić ze skóry lub eco skóry tak jak ja i raz na jakiś czas przetrzeć szmatką problem roztoczy i innych żyjątek;)mamy z głowy Witam, witam Co sprowadziło w moje skromne progi Z łóżkiem sprawa zamknięta. Mąż zakończył "projekt", i gdyby miał go na powrót otworzyć, słuchać, albo jeszcze gorzej oglądać moje propozycje to chyba wolałby nie mieć sypialni. Jak projekt jest zamknięty to nie ma już odwołania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) To gites Angy, Też mi ulżyło... Eeee tam, teraz mam drewniane i pomimo tych żyjątek (które przecież sa strasznie malutkie i bać się ich nie trzeba:no:) będe miała na bank tapicerowany zagłówek:lol2: To mówiłam Ja, Jarząbek;) Mój Jarząbek ugiął się pod naciskiem siły... Czy tak jak ja okrakiem stoisz nad tą sypialnią? To może być interesujący widok A zapomniałam-Illu bardzo ładne te mebelki. Bardzo dziękuję Edytowane 31 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Piękne sypialniane inspiracje się przewijają U mnie to temat jeszcze bardzo odległy więc podpatruję - ale mam jak Ty w inspiracjach tak różne sypilanie że nie wiem co ostatecznie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam, witam Co sprowadziło w moje skromne progi Z łóżkiem sprawa zamknięta. Mąż zakończył "projekt", i gdyby miał go na powrót otworzyć, słuchać, albo jeszcze gorzej oglądać moje propozycje to chyba wolałby nie mieć sypialni. [ATTACH=CONFIG]166463[/ATTACH] Jak projekt jest zamknięty to nie ma już odwołania... A to mnie tu jeszcze nie było?http://forum.barcis.pl/images/smilies/gafa.gif Myślałam że się witałam http://forum.barcis.pl/images/smilies/gafa.gif to jeszcze raz oficjalnie skoro projekt już klepnięty to nie ma co się nad nim rozwodzić tylko dopasować całą resztę co by stworzyła fajną i spójną całość ja zaczęłam od wyboru tapety a potem poszło jak z płatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A to mnie tu jeszcze nie było?http://forum.barcis.pl/images/smilies/gafa.gif Myślałam że się witałam http://forum.barcis.pl/images/smilies/gafa.gif to jeszcze raz oficjalnie Karolek, to Ty już u mnie byłaś? Zapamiętałabym ... skoro projekt już klepnięty to nie ma co się nad nim rozwodzić tylko dopasować całą resztę co by stworzyła fajną i spójną całość Taki jest plan ja zaczęłam od wyboru tapety a potem poszło jak z płatka Dokładnie, czyli przydaje się podczytywanie wpisów bardziej doświadczonych koleżanek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Karolek, to Ty już u mnie byłaś? [ATTACH=CONFIG]166468[/ATTACH] Zapamiętałabym ... [ATTACH=CONFIG]166468[/ATTACH] ... kurdę juz zgupiałam sama nie wiem:confused: gdzie ja łażę Jakieś 2 lata temu zaczęłam walczyć z sypialnią wówczas wymyśliłam sobie kolor turkusowy ewentualnie miętowy fiolet miałam przez ostatnie 5 lat w bloku i chciałam czegoś innego;) godziny spędziłam na poszukiwaniu tapety w ubzduranym kolorze jak już znalazłam to cena wyrwała mnie z butów obniżyłam pułap odpuściłam kolor i coś wynalazłam potem poszło już gładko Także z mojej mięty została tylko pościel i dwa mini świeczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 kurdę juz zgupiałam sama nie wiem:confused: gdzie ja łażę Jakieś 2 lata temu zaczęłam walczyć z sypialnią wówczas wymyśliłam sobie kolor turkusowy ewentualnie miętowy fiolet miałam przez ostatnie 5 lat w bloku i chciałam czegoś innego;) godziny spędziłam na poszukiwaniu tapety w ubzduranym kolorze jak już znalazłam to cena wyrwała mnie z butów obniżyłam pułap odpuściłam kolor i coś wynalazłam potem poszło już gładko Także z mojej mięty została tylko pościel i dwa mini świeczniki Karolek, A myślałam, że tylko ja jestem jakąś porzuconą córką Rothschilda, bo wszystko co mi się spodoba wydziera dziurę w kieszeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A ja będę miała tapicerowany zagłówek Tylko, że jako to DYI zawsze będzie można tkaninę odczepić i uprać. I ani słowa o roztoczach, bo jeszcze mój mąż podsłucha. Chociaż i tak nie ma nic do gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Karolek, A myślałam, że tylko ja jestem jakąś porzuconą córką Rothschilda, bo wszystko co mi się spodoba wydziera dziurę w kieszeni... Nie ty jedna Ale z perspektywy czasu jestem bardzo zadowolona ze udało mi się znaleźć mnóstwo zamienników bo kasy i tak dawno przybrało a jak bym kupowało to co mi się podobało w pierwszej wersji to nie wiem czy dalibyśmy rade kiedy kolwiek sie wprowadzić dobrze ze m trzymał rękę na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A ja będę miała tapicerowany zagłówek Tylko, że jako to DYI zawsze będzie można tkaninę odczepić i uprać. No wiem, ale jak się Pan uprze... Nie daje głosu na temat mieszkania tygodniami i jak tak nagle się odezwał... to mnie zaskoczył I ani słowa o roztoczach, bo jeszcze mój mąż podsłucha. Chociaż i tak nie ma nic do gadania. Ania, ja widziałam to zdjęcie, gdy Twojemu M nie chciało się malować listew, a wyglądał jakby o niczym innym nie marzył, więc Ci wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ten dzień zaczął się dla mnie tak, że myślałam że zawału dostanę. Wygląda jednak na to, że zakończy się trochę lepiej. Najpierw za duża szafka w łazience - (niestety panowie zmierzyli kibelek) - kolizja z miską wc. Potem za mało kontaktów w kuchni - rozwiązane. Dzisiaj dostanę projekt szaf do holu i sypialni, to wrzucę je na FM. Zostaną mi też dostarczone wymiary szafy w holu, więc będę mogła w sobotę sprawdzić, czy mogą zostać zwisy, czy zamieniam je na kinkiety. Dowieziono też dzisiaj kontakty i Pan elektryk może je montować. Wygląda na to Koleżanki, ze wreszcie remont złapał właściwe tempo.... Będę dzisiaj kombinowała z szafką łazienkową i usiadłam już do projektu garderoby i pom. gospodarczego. Ponieważ te mebelki sama planuję to chętnie wieczorkiem poznałabym Wasze zdanie. Ciekawa też jestem waszej opinii o szafach wnękowych. Do sypialni mam 2 jej opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Będę dzisiaj kombinowała z szafką łazienkową i usiadłam już do projektu garderoby i pom. gospodarczego. Ponieważ te mebelki sama planuję to chętnie wieczorkiem poznałabym Wasze zdanie. Ciekawa też jestem waszej opinii o szafach wnękowych. Do sypialni mam 2 jej opcje. Dawaj ,dawaj:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 31.01.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Iluś, czy ty nie masz może u siebie vivesów octogono? Właśnie się okazało, że brakuje nam jednej płytki, a póki co, tam, gdzie pytaliśmy się, możemy kupić tylko na pełne opakowania:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Iluś, czy ty nie masz może u siebie vivesów octogono? Właśnie się okazało, że brakuje nam jednej płytki, a póki co, tam, gdzie pytaliśmy się, możemy kupić tylko na pełne opakowania:bash::bash: Wya, Z tego co widziałam ostatnio to zostało mi trochę Vives - Monocolor - Octagono Alaska [31,6x31,6] i jeszcze więcej Vives - Monocolor - Alaska [31,6x31,6]. Nawet się zastanawiałam, co zrobić z nadmiarem. Wiadomo kilka płytek trzeba sobie zostawić, ale nie kilka opakowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 31.01.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Wya, Z tego co widziałam ostatnio to zostało mi trochę Vives - Monocolor - Octagono Alaska [31,6x31,6] i jeszcze więcej Vives - Monocolor - Alaska [31,6x31,6]. Nawet się zastanawiałam, co zrobić z nadmiarem. Wiadomo kilka płytek trzeba sobie zostawić, ale nie kilka opakowań A nie odsprzedałabyś ze dwóch płytek? :D:wink: Bo w sumie kupować karton po to, żeby sobie leżał to mi się nie widzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Kobieto ja mam ci odsprzedać 2 płytki? W życiu... Wsiądź jutro w autko. Podam ci na priva adres, jedź na moją budowę i weź sobie płytki i już... Wyanna, Ty masz chyba do mnie na budowę blisko, bo to na Żoliborzu. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 31.01.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 super, że udało się wyłapać te trzy potencjalne 'zonki' ! "bynajmniej" jako synonim "przynajmniej" też niezmiennie mnie irytuje. Ale co do znajomości języków, to dwie obserwacje 1.90% ludzi zawyża znajomość w CV - a potem się dziwią, że część rozmowy ma być w obcym języku. Przynajmniej panod skali 1-15 był na tyle uczciwy, że zamieścił skalę. Większość po prostu napisałaby 5 2. dodanie j.polskiego do wymagań często jest niezbędne. Np. miewamy aplikacje od studentów/absolwentów z zagranicy którzy polski znają minimalnie, ale sądzą, że angielski wystarczy w codziennej pracy. Jakiś doświadczony menedżer-obcokrajowiec mógłby przyjąć takie samo założenie w przypadku tej oferty, o której pisała Joliska. ps dzięki za odpowiedź wczoraj, ładna szafka będzie, nawet jeśli zmniejszona coby szuflady otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam się w stylu angielskim :)bo raczej nie retro:rolleyes: Podziwiam i czekam na finał, który jak prorokuję - zbliża się wielkimi krokami. Chciałam powiedzieć, że ja też jestem z tych porzuconych córek Rothschilda Na szczęście są promocje i wyprzedaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Koleżanki, Pokaże teraz projekt szafy na filmy i płyty CD, która będzie zamontowana w holu. Głębokość szafy 17,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 31.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Hej Ilusion- podobno przygarniasz porzucone przez Sinar? szafa na filmy bardzo mi sie podoba Mnie też marzy sie miejsce w domu gdzie wszystko razem bym trzymała. ja bym tam jeszcze miała półki na albumy ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts