wyanna 31.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Kobieto ja mam ci odsprzedać 2 płytki? W życiu... Wsiądź jutro w autko. Podam ci na priva adres, jedź na moją budowę i weź sobie płytki i już... Wyanna, Ty masz chyba do mnie na budowę blisko, bo to na Żoliborzu. Jeju, złota dziewczyna... ale aż mi głupio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ill czy w szafie ta dziura to może kuweta dla kotów????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Hej Ilusion- podobno przygarniasz porzucone przez Sinar? szafa na filmy bardzo mi sie podoba Mnie też marzy sie miejsce w domu gdzie wszystko razem bym trzymała. ja bym tam jeszcze miała półki na albumy ze zdjęciami Kasia TS, Bardzo mi miło Ciebie powitać Ja będę jeszcze miała regały biblioteczne, to tam będę trzymała albumy... na najwyższej półce Moje Chłopaki robią mi takie kompromitujące zdjęcia, ze powinnam je trzymać w sejfie... Jeżeli odpowiada Ci to, że zawsze możesz tu wejść i pogadać, nie tylko o tym co ja tu tworze, ale tak po prostu i będziesz się dobrze mnie czuła to ja tylko mogę Ciebie serdecznie zaprosić Jutro o 22:00 robimy sobie tutaj babiniec - czyli rozmowy o wszystkim a nawet o męskich sprawach np. remontach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jeju, złota dziewczyna... ale aż mi głupio.... Jak ja bym była złota to nie miałabym kredytu, a może by jeszcze na remont starczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ill czy w szafie ta dziura to może kuweta dla kotów????? Tak, to sławna kuweta dla kotów mojego projektu a oto wrota do szczęścia kota (rym mi wyszedł ) A ten kot wygląda jak wypisz - wymaluj moja Ziuta. Jak pokazałam to zdjęcie M, to myślał, ze fotochłopa opanowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 31.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ilu fajna ta szafa . Po bokach szafy pilastry 10cm ?A nad szafkami listwa gzymsowa ? Jeśli to kuwety - to super pomysł Fronty będą białe ? Nie doczytałam, może pisałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A teraz Kochane 2 opcje szafy-bieliźniarki do sypialni. Zależało mi, żeby mieć dużo szuflad 10 - 12 na drobną bieliznę swoja i M. Mnie bardziej podoba się ta z sześcioma szufladami. Będą one podzielone w środku na pół. Na prawo od szafy nie ma ściany ani wnęki, tylko wyjście z sypialni. Wersja 1: Wersja 2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ilu ,powiedz proszę z czego fronty tej szafy:confused: sodek zapewne z płyty laminowanej:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 zdecydowanie wersja 1 wresja 2 jakaś taka za bogata w szuflady:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Im więcej szuflad tym lepiej:) Wy tu gadu gadu a do jutrzejszej imprezy się szykować.....potem będzie, że jedna z drugą fotki nie ma bo nie zdążyła, albo zapomniała....szukać, przygotować się!!!!! Dobrze prawię Ilutku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ilu fajna ta szafa . Po bokach szafy pilastry 10cm ?A nad szafkami listwa gzymsowa ? Jeśli to kuwety - to super pomysł Fronty będą białe ? Nie doczytałam, może pisałaś ? Asia, Tak, wszystko się zgadza, tak jak napisałaś. Fronty będą nawiązywały do drzwi i listwy przypodłogowej (ta szafa w sypialni dokładnie tak samo): Moje listwy będą miały tą prostą, dolną część wyższą o jakieś 4 cm, żeby była przeciwwagą dla tej bardziej ozdobnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Zdecydowanie z 6 szufladami:wiggle:A gdzie będą szafy z wieszakami , po drugiej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Im więcej szuflad tym lepiej:) Wy tu gadu gadu a do jutrzejszej imprezy się szykować.....potem będzie, że jedna z drugą fotki nie ma bo nie zdążyła, albo zapomniała....szukać, przygotować się!!!!! Dobrze prawię Ilutku??? Ja to myślałam, że tu taki słaby dzisiaj ruch, bo wszystkie pod suszarka u fryzjera siedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ilu ,powiedz proszę z czego fronty tej szafy:confused: sodek zapewne z płyty laminowanej:confused: środek ofkors:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Wersja z 6cioma szufladami, tylko tyle, że ja bym je pociągnęła do dołu.. chyba by wyszło wówczas 8 szuflad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Zdecydowanie z 6 szufladami:wiggle: A gdzie będą szafy z wieszakami , po drugiej stronie? Bionda, Garderoba będzie przy wejściu i tam będą same wieszaki , (na 2 ścianach zamocowane nawet na 3 wysokościach, bo mieszkanie ma 3 m h) A przy sypialni będzie takie nie wiadomo co - pomieszczenie na odkurzacz, mały podręczny młotek, zapasy chemii itp. Ale wydzielę też zamykaną część odzieżową na "okrycia wierzchnie, inne niż nosi się aktualnie". Zaraz opiszę ten zamysł, bo to pomysł sprzed 2 godzin. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 środek ofkors:rolleyes: Jezu, zabij mnie, nie wiem. W sobotę widzę się z babeczką, to dostanę pełną specyfikację. A te duże szuflady ( 6 ) będą w środku przedzielone na pół, więc wyjdzie dokładnie tyle samo co na 2 wizualce, ale chyba z zewnątrz prezentuje się taka szafa lepiej...Mimo swoich wymiarów wydaje się lżejszą.. Tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Wersja z 6cioma szufladami, tylko tyle, że ja bym je pociągnęła do dołu.. chyba by wyszło wówczas 8 szuflad. Arnika, szuflady zaczynają się na wysokości moich bioder, a kończą na wysokości trochę poniżej ramion, więc ani za nisko (można na dole wygospodarować fajne szafki) ani za wysoko (nie muszę stawać na palce, żeby wyjąć majtki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 zdecydowanie wersja 1 wresja 2 jakaś taka za bogata w szuflady:sick: Ivy, Też mi się tak wydawało, jak tylko zobaczyłam projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 31.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 miałam proponować wersję pośrednią, czyli w środkowym lub górnym rzędzie cztery szuflady, ale jak w środku są podzielone, to na pewno wersja nr 1. najwyższe szuflady mam właśnie lekko poniżej ramion I nie jest to super wygodne. Daję radę, ale ergonomiczne toto nie jest, więc rzucam pod rozwagę lekkie obniżenie. Chyba że wszystkie najwyższe oddasz Mężowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts