Kamilcia 31.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 mój głos - wersja nr 1 - i w tym wypadku sprawdza się sławne - mniej znaczy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Najwyższe szuflady mam właśnie lekko poniżej ramion I nie jest to super wygodne. Daję radę, ale ergonomiczne toto nie jest, więc rzucam pod rozwagę lekkie obniżenie. Chyba że wszystkie najwyższe oddasz Mężowi? Wiwik, To jest pomysł, w końcu dla niego to będzie pikuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 mój głos - wersja nr 1 - i w tym wypadku sprawdza się sławne - mniej znaczy lepiej Kamilcia, Bardzo dziękuje za zabranie głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A teraz pomysł na małą zamykaną część odzieżową w pomieszczeniu umownie nazywanym gospodarczym na "okrycia wierzchnie, inne niż nosi się aktualnie" Ponieważ, przy takiej zabudowie tworzy się zawsze trudno dostępny kąt, wymyśliłam sobie stworzyć tam malutką trudno dostępną szafę na "okrycia wierzchnie, inne niż nosi się aktualnie" z drążkami zawieszonymi na 2 wysokościach. Tak naprawdę w tej szafie zmalałyby się tak jak wspomniałam okrycia wierzchnie....itd oraz wszystkie długie, wyjściowe, sylwestrowe i weselne kiecki - czyli takie rzeczy po które sięga się 1 -2 razy w roku albo gdy zmienia się pora roku). I taki własnie zrodził mi się pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.01.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aniu życzę dobrej nocy , jutro popatrzę jeszcze na szafy ale napisz z czego te fronty:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 31.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 pomysł na "okrycia wierzchnie, które..." wydaje się świetny, powinno być nawet w miarę wygodnie, jedna tylko wątpliwość - długość. Sukienki zwykle można dobrze na pół złożyć i powiesić, ale płaszcze już nie bardzo. Starczy Ci wysokości na dwa drążki, żeby się nie gniotły te dłuższe ciuchy, czy nie masz takich ciuchów, że trzeba by się tym aspektem przejmować?(to znów autopsja- mojemu płaszczowi zimowemu brakuje 20cm lebensraumu od dołu, co mnie o tyle wkurza, że nie pomyślałam o tym.Materiał na szczęście nie gniecie się, ale mogło być różnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aniu życzę dobrej nocy , jutro popatrzę jeszcze na szafy ale napisz z czego te fronty:goodnight: Bionda, Dobrej nocki i do jutra. A o frontach będę mogła książki pisać , ale dopiero w sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 pomysł na "okrycia wierzchnie, które..." wydaje się świetny, powinno być nawet w miarę wygodnie, jedna tylko wątpliwość - długość. Sukienki zwykle można dobrze na pół złożyć i powiesić, ale płaszcze już nie bardzo. Starczy Ci wysokości na dwa drążki, żeby się nie gniotły te dłuższe ciuchy, czy nie masz takich ciuchów, że trzeba by się tym aspektem przejmować? (to znów autopsja- mojemu płaszczowi zimowemu brakuje 20cm lebensraumu od dołu, co mnie o tyle wkurza, że nie pomyślałam o tym.Materiał na szczęście nie gniecie się, ale mogło być różnie) Wiwik, W tej trudno dostępnej szafie otwieranej 2 razy do roku będą drążki na 2 wysokościach, a wysokość mieszkania jest 3 m. Spokojnie wiec wszystkie rzeczy powinny się zmieścić - na jeden drążek pójdą płaszcze i kiecki długie, na drugi kurtki i kiecki trochę krótsze i już. W garderobie na 2 ścianach planuję potrójne drążki, bo większość naszych rzeczy jest krótka, tzn. koszule, T-shirty, swetry, spódnice, garnitury i żakiety itp. Natomiast na ścianie przy wejściu do garderoby planuję podwójne drążki na sukienki do pracy oraz "okrycia wierzchnie noszone aktualnie". Wydaje mi się, że powinno wszystko grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 31.01.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 chyba racja, że powinno być ok to już nie sieję defetyzmu I lecę spać Hurra już prawie piątek, tylko czy uda mi się na imprezę dotrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Wiwik, Szybko śpij, szybko pracuj, wracaj do domu nie przekraczając prędkości a zdążysz... Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.01.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Illu miszczuu.. wszystko bedzie cudnie zgrane, dopasowane, ja uwielbiam dom Darcy za tą monotonię, i widze ze u ciebie tez zapowiada sie cudoooooo.... w szafie w sypialni daj 6 szuflad - łaniej wygląda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Illu miszczuu.. wszystko bedzie cudnie zgrane, dopasowane, ja uwielbiam dom Darcy za tą monotonię, i widze ze u ciebie tez zapowiada sie cudoooooo.... w szafie w sypialni daj 6 szuflad - łaniej wygląda:D Dzięki Vesi, za opinię. Fajnie, że Twoja i innych Dziewczyn opinie potwierdzają moje pierwsze odczucia. Lepiej mi z tym Vesi, A co myślisz o małej zamykanej części odzieżowej w pomieszczeniu umownie nazywanym gospodarczym na "okrycia wierzchnie, inne niż nosi się aktualnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Uciekam spać. Dobranoc Nocnym Markom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Illu droga jestem, ale padam i jutro wszystko skomentuję, ok?Kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bath/smileys-bath-911653.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Illu droga jestem, ale padam i jutro wszystko skomentuję, ok? Kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/bath/smileys-bath-911653.gif Agavi kochana, jestem bardzo ciekawa Twojej opinii. Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.02.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Vesi, A co myślisz o małej zamykanej części odzieżowej w pomieszczeniu umownie nazywanym gospodarczym na "okrycia wierzchnie, inne niż nosi się aktualnie" dzień doberek illlusjon http://www.picgifs.com/graphics/g/good-morning/graphics-good-morning-473785.jpg O matko miszczu pyta mnie o zdanie ??:o urosłam chyba parę cm ja myślę, że to bardzo dobry pomysł, jeśli nie masz miejsca na te ciuszki gdzie indziej, jeśli miałabyś miejsce na długi płaszcz i sukienki w garderobie i szafie to nie rozdzielałabym ubrań wiszących po różnych kątach mieszkania, ale to ja;) bo lubię mieć wszystkie swoje szmatki w zasięgu wzroku gdy otwieram szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 01.02.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 To może być interesujący widok To fakt:lol2: Ilutek (mogę tak?) więc tak: wszystkie szafy się mnie podobają I w sypialni koniecznie z sześcioma szufladami, bo inaczej to się robi szuflandia;) I zazdroszczę tyle miejsca do przechowywania:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Dzień dobry wszystkim Paniom (i Panom, chociaż jeszcze nie spotkałam... ) Edytowane 1 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.02.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dzień dobry Pani:p:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) dzień doberek illlusjon O matko miszczu pyta mnie o zdanie ??:o urosłam chyba parę cm Vesi, Proszę Cię nie żartuj sobie z biednego Ilutka i nie nazywaj mnie miszczem, bo normalnie ze wstydu zakopię się pod ziemię… Byłaś jedną z pierwszych osób, po Darcy i Mugatce, u których zachwyciłam się vivesami na podłodze i ścianach. A jak się Vesi wydaje, gdzie zobaczyłam w vicvesowej łazience meble z Ikei Hemnes... i będę miała takie same w małej łazience (tylko mniej bo łazienka malutka) Jak widać każdy miszcz ma swojego MISZCZA ... ja myślę, że to bardzo dobry pomysł, jeśli nie masz miejsca na te ciuszki gdzie indziej, jeśli miałabyś miejsce na długi płaszcz i sukienki w garderobie i szafie to nie rozdzielałabym ubrań wiszących po różnych kątach mieszkania, ale to ja;) bo lubię mieć wszystkie swoje szmatki w zasięgu wzroku gdy otwieram szafę A co tej wydzielonej części szafy – tam będą naprawdę rzeczy, o których przypominam sobie przed wyjściami (sylwester, ślub) wyciągam je z szafy a potem i tak kupuję coś nowego. Wolę mieć więcej miejsca w garderobie na rzeczy „codzienne”. Edytowane 1 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts