illusjon 01.02.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Hej Agawi, Czekam jeszcze na przesłanie wymiarów. Bardziej zależy mi nawet na otrzymaniu wymiarów szafy w przedpokoju, bo chcę sprawdzić, czy drzwi szafy nie będą zahaczały o zwisy, ale wnęka na szafę-bieliźniarkę ma szer. 193 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Maja witam, Tyle do nadrobienia, bo ta chwila chyba była długa... No z jednej strony patrząc, byłam tutaj w środę, więc ta chwila niebyła tak długo ... A z drugiej strony patrząc, faktycznie była długa ... Obawiam się, ze jeżeli zrobisz tylko 6 szuflad, to wyjdą Ci szufladziska- ciężkie po załadowaniu:sick: wizualnie lepiej wygląda 6 szt, ale praktyczniej zdecydowanie będzie mieć ich 12:rolleyes: Myślę dokładnie tak samo Chociaż Illu pisała, że po otwarciu będzie szuflad 12 ( tak ??? ) Czyli jedna będzie dzielona na 2 w środku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No tak, musisz precyzyjnie wymierzyć szafę do przedpokoju, bo inaczej będzie klops...Wracając do bieliźniarki, to tak myślałam, że szafa ma blisko 2 metry i wyjdą Ci wielgaśne szufladziska:no:Mim zdaniem stanowczo za duże jak na bieliznę.Jeżeli koniecznie chcesz tylko 6 szt, to pomyśl może chociaż Illu o wewnętrznej przegródce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No tak, musisz precyzyjnie wymierzyć szafę do przedpokoju, bo inaczej będzie klops... Wracając do bieliźniarki, to tak myślałam, że szafa ma blisko 2 metry i wyjdą Ci wielgaśne szufladziska:no: Mim zdaniem stanowczo za duże jak na bieliznę.Jeżeli koniecznie chcesz tylko 6 szt, to pomyśl może chociaż Illu o wewnętrznej przegródce;) Agavi, Tak, tak, ja już pisałam, że te szuflady będą miały przegródki w środku. Tylko 6 byłoby dla nas za mało, a w takich dużych szufladach byłby zawsze bałagan. Agavi, Oglądałam sobie jeszcze raz te sypialnie, które mi wrzuciłaś. I zobaczyłam zasłony uszyte tak jak ja bym chciała. Jesteś złota dziewczyna. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Chociaż Illu pisała, że po otwarciu będzie szuflad 12 ( tak ??? ) Czyli jedna będzie dzielona na 2 w środku ??? Majeczka, Dokładnie, w takich dużych byłby ciągle groch z kapustą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Majeczka, Dokładnie, w takich dużych byłby ciągle groch z kapustą Święte słowa ... o ile wizualnie są dużo ładniejsze, o tyle utrzymać w nich porządek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Agavi, Tak, tak, ja już pisałam, że te szuflady będą miały przegródki w środku. Aaaa to super- sorki, ale w tym moim ciągłym pośpiechu chyba nie doczytałam... Agavi Oglądałam sobie jeszcze raz te sypialnie, które mi wrzuciłaś. I zobaczyłam zasłony uszyte tak jak ja bym chciała. Jesteś złota dziewczyna. Bardzo dziękuję Nie ma za co kochana:hug: W sumie te zasłony bardzo przypominają moje - taśma minimalnie inna, ale też wysoka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 W sumie te zasłony bardzo przypominają moje - taśma minimalnie inna, ale też wysoka:wiggle: Agavi, Myślisz, że jak to zdjęcie pokażę krawcowej albo w pasmanterii, to będą wiedzieli jakie taśmy wszyć? A może Ty wiesz jak taka taśma nazywa się profesjonalnie? PS Jejku, jak fajnie znaleźć coś tak dokładnie pokazane, czego się tak długo szukało. Faktycznie, że wyglądają jak Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 W sumie te zasłony bardzo przypominają moje - taśma minimalnie inna, ale też wysoka:wiggle: Też tak pomyślałam, że całkiem podobne do moich no i do Twoich też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Agavi, Myślisz, że jak to zdjęcie pokażę krawcowej albo w pasmanterii, to będą wiedzieli jakie taśmy wszyć? A może Ty wiesz jak taka taśma nazywa się profesjonalnie? PS Jejku, jak fajnie znaleźć coś tak dokładnie pokazane, czego się tak długo szukało. Faktycznie, że wyglądają jak Twoje Illu, ja szyłam u krawcowej,która współpracuje wyłącznie z eurofiranami i przesłała mi zdjęcia wszystkich dostępnych taśm marszczących. Doświadczona krawcowa powinna wiedzieć, ale różnie to bywa. jeżeli szukasz krawcowej to z całego serca polecam Ci moją- szycie jest co prawda na odległość, bo babka mieszka w Cieszynie, ale jest mega profesjonalna. Ja szyłam już u niej zasłony na cały dół, w sypialni i narzutę na łóżko oraz zasłony dla mojej mamy. Wszystko wyszło idealnie:rolleyes: Jak będziesz zainteresowana, to daj znać, a prześlę Ci kontakt. Też tak pomyślałam, że całkiem podobne do moich no i do Twoich też Ja Ci dam- do twoich też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aaaa moja taśma nazywała się ołówkowa;)Zaraz odszukam te fotki z taśmami, które dostałam od krawcowej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Agavi, Będę pamiętała. Zobaczę tu na miejscu czy któraś koleżanka mi jakiejś krawcowej nie poleci. Wiem, że jedna dziewczyna ode mnie z pracy szyła z eurofiranami. Ciekawa jestem jak to wychodzi cenowo? Jak ceny wyrwą mnie z butów, to wtedy pozostanie mi faktycznie szycie na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Illu taśmy dla Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wiem, że jedna dziewczyna ode mnie z pracy szyła z eurofiranami. Ciekawa jestem jak to wychodzi cenowo? DROGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Agavi, Będę pamiętała. Zobaczę tu na miejscu czy któraś koleżanka mi jakiejś krawcowej nie poleci. Wiem, że jedna dziewczyna ode mnie z pracy szyła z eurofiranami. Ciekawa jestem jak to wychodzi cenowo? Jak ceny wyrwą mnie z butów, to wtedy pozostanie mi faktycznie szycie na odległość. [ATTACH=CONFIG]166780[/ATTACH] Od razu Ci powiem Illu, ze w Euro za usługę to wyrwie Cię z butów chyba- przynajmniej w porównaniu z normalną krawcową. Ta moja krawcowa ma swoją firmę i tylko współpracuje z jedyną hurtownią Eurofiran w Cieszynie. Ceny ma znacznie lepsze na usługę. W takim razie szukaj, a jak nic nie znajdziesz, to się przypomnij;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Illu taśmy dla Ciebie;) Agavi, Serdeczne dzięki Już sobie wrzuciłam do folderu "okna" DROGO Majeczka, Jaką ja mam intuicję. Tak właśnie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jaką ja mam intuicję. Tak właśnie myślałam Niestety szycie u nich to średnia przyjemność I choć moja krawcowa nie do końca była kumata to i tak cieszę się, że nie szyłam w e... Na pewno znajdziesz jakąś krawcową na miejscu, pytanie tylko ile biorą u Was za szycie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 01.02.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przepraszam,że się wtrącę ale ja właśnie szyję w Eurofiranach Może nie wszędzie ale u nas w L. jest teraz szycie zasłon darmowe w ramach zakupu materiału . Szycie rolet już płatne . Może w W. nie ma takiej promocji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Niestety szycie u nich to średnia przyjemność I choć moja krawcowa nie do końca była kumata to i tak cieszę się, że nie szyłam w e... Na pewno znajdziesz jakąś krawcową na miejscu, pytanie tylko ile biorą u Was za szycie ??? Maja, No właśnie nie mam bladego pojęcia. Ja teraz w mieszkaniu nie mam w ogóle zasłon, tylko w sypialni, żeby było przytulniej mam firanki, które "uszyła" mi mam koleżanki. Muszę wywiad przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Może nie wszędzie ale u nas w L. jest teraz szycie zasłon darmowe w ramach zakupu materiału . Joasiu, chyba żartujesz sobie? Na serio?:jawdrop::jawdrop: W Wawie byłyby tłumy jak ta lala:lol2: Illlu nie ma za co za taśmy- krawcowej już szukaj bo z tym się schodzi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts