illusjon 01.02.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przepraszam,że się wtrącę ale ja właśnie szyję w Eurofiranach Może nie wszędzie ale u nas w L. jest teraz szycie zasłon darmowe w ramach zakupu materiału . Szycie rolet już płatne . Może w W. nie ma takiej promocji ? Asia, a Ty z Łodzi jesteś? Jeżeli to to L jest, to ta promocja nie jest tak daleko. Nie wiesz przypadkiem kiedy kończy się ta promocja? Dobrze wiedzieć, zadzwonię do salonu w W-wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jak zrobili promocję, to tylko dlatego, ze nikt nie chciał u nich szyć:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przepraszam,że się wtrącę ale ja właśnie szyję w Eurofiranach Może nie wszędzie ale u nas w L. jest teraz szycie zasłon darmowe w ramach zakupu materiału . Naprawdę No rzesz Aga czemu My żeśmy się na to nie załapały A właściwie to może i dobrze, że się nie załapałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 01.02.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aga nie strasz mnie to nowy salon może mają też nowe krawcowe Myślałam o tym zamówiłam na razie jedną zasłonę do przymiarki potem domówię resztę jak będzie dobrze. Kobietki były zorientowane i doradzały widać ,że miały doświadczenie Jestem z Lublina u nas na wschodzie może popytu takiego nie ma jak w stolicy dlatego ta promocja Miała być do końca stycznia ale jest przedłużona Muszę pracować ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aga nie strasz mnie to nowy salon może mają też nowe krawcowe Myślałam o tym zamówiłam na razie jedną zasłonę do przymiarki potem domówię resztę jak będzie dobrze. Kobietki były zorientowane i doradzały widać ,że miały doświadczenie Joasia, Trzymam kciuki za sukces Jestem z Lublina u nas na wschodzie może popytu takiego nie ma jak w stolicy dlatego ta promocja Miała być do końca stycznia ale jest przedłużona No tak, życie w W, ma plusy dodatnie i plusy ujemne... Muszę pracować ...... Jak mus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Naprawdę No rzesz Aga czemu My żeśmy się na to nie załapały A właściwie to może i dobrze, że się nie załapałyśmy Ja tam Maju nie żałuję- dostałam spore zniżki u swojej krawcowej. Mamy piękne zasłony i z tego się cieszmy:wiggle: Aga nie strasz mnie to nowy salon może mają też nowe krawcowe Joasiu, to masz szczęście, bo oficjalnie to nic o tym nie wiadomo- nie jest to ogólnopolska promocja:no: Szyj szybko wszystko, a uda Ci się zaoszczędzić. tylko sprawdź jeszcze ceny materiałów, czy aby nie podskoczyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja tam Maju nie żałuję- dostałam spore zniżki u swojej krawcowej. Mamy piękne zasłony i z tego się cieszmy:wiggle: Ja też dostałam zniżkę ... akurat się na promocję świąteczną załapałam I też nie żałuję Mimo, że dziewczyna nie za bardzo wiedziała co i jak , ale dzięki mnie się nauczyła Z drugiej strony może niema się jej co dziwić, bo przecież nikt inny tutaj takich zasłon nie szyje, to skąd dziewczyna miała umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mimo, że dziewczyna nie za bardzo wiedziała co i jak , ale dzięki mnie się nauczyła Z drugiej strony może niema się jej co dziwić, bo przecież nikt inny tutaj takich zasłon nie szyje, to skąd dziewczyna miała umieć Majeczka Ty przynajmniej umiałaś krawcowej wytłumaczyć co i jak. Moja jak z fotki nie pojmie, to ja ładne zasłony będę miała. Na całym forum takich nie znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Majeczka Ty przynajmniej umiałaś krawcowej wytłumaczyć co i jak. Moja jak z fotki nie pojmie, to ja ładne zasłony będę miała. Na całym forum takich nie znajdziesz... Dasz radę wytłumaczyć co i jak, naprawdę Ja o zasłonach na takiej taśmie miałam zerowe pojęcie, Aga mi wytłumaczyła i dziewczynie tak wszystko wytłumaczyłam, zobrazowałam, że dziewczę się na mnie wielkimi oczami patrzyło :o Ale jak uszyła, zmarszczyła to sama powiedziała, że pięknie wyglądają Powinna mi za naukę zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Powinna mi za naukę zapłacić Albo nie wziąć za szycie, jak w eurofiranach teraz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Na całym forum takich nie znajdziesz... Będziesz miała oryginalne przynajmniej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Z tą nauką to jest tak jak mi jeden znajomy mówił (nie wiem czy to jego przypadek czy kawał) Policjant zatrzymuje faceta za przekroczenie, tłumaczy co nie tak itd. Zwykła procedura. Facet się pyta: - I co teraz będzie? Policjant: - Pouczenie i 200 zł - Panie władzo, póki co za naukę się jeszcze u nas nie płaci... Policjant: - za naukę nie, ale za korepetycje już tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Illu dobre:rotfl: Miłego weekendu http://www.pic4ever.com/images/bliss.gifhttp://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Illu dobre:rotfl: Miłego weekendu http://www.pic4ever.com/images/bliss.gifhttp://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif Agawi Wzajemnie, udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Uciekam na trochę. Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 01.02.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A mnie wczoraj nie było,bo awaria internetu była :popcorn:lało,wiało i się zerwało :popcorn:i jestem forumoholikiem ;)bo czegoś mi brakowało,snułam się po domu i ciągle myślałam żeby choć na chwilkę wejść na forum i poczytać :wiggle:uff internet jest i zaraz jaka ulga,w sprawie szaf nic nie doradzę,bo mi ogólnie to wszystko się podoba,jakoś nie jestem wymagająca co do mebli,ciuchów itd meble w domu mam nowe,ale zwykłe nic specjalnego,nawet nie meble tylko same komody,a co do kolorów.....powoli wprowadzam fiolet do domu i sypialnia będzie w fioleciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ilutku w sprawie szaf nie doradzę bo mam 2 garderoby jedna zaraz przy drzwiach wejściowych a druga przy sypialni wraz ze zsypem -rewelacyjne rozwiązanie jest oki choć przez moment miałam obawy czy starczy mi miejscówek ale w trakcie przeprowadzki połowę szmatek wypierniczyłam wiec teraz mam luz muszę niebawem uzupełnić tę lukę Jedyne co to zrób dużo szuflad:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 I ja to mówiłam....uwielbiam szuflady, dla mnie najlepsze rozwiązanie....ale to wg potrzeb i gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A mnie wczoraj nie było,bo awaria internetu była :popcorn:lało,wiało i się zerwało :popcorn:i jestem forumoholikiem ;)bo czegoś mi brakowało,snułam się po domu i ciągle myślałam żeby choć na chwilkę wejść na forum i poczytać :wiggle:uff internet jest i zaraz jaka ulga, Nazwa, Ja chyba powoli zaczynam zapadać na tę chorobę. Teraz i tak długo wytrzymałam, bo musiałam coś z pracy skończyć. A bałam się, że jak odpalę forum to już umarł w butach... w sprawie szaf nic nie doradzę,bo mi ogólnie to wszystko się podoba,jakoś nie jestem wymagająca co do mebli,ciuchów itd meble w domu mam nowe,ale zwykłe nic specjalnego,nawet nie meble tylko same komody,a co do kolorów.....powoli wprowadzam fiolet do domu i sypialnia będzie w fioleciku Bardzo lubię fiolety. Gdzieś czytałam że fiolety w sypialni służą odprężeniu i wyciszeniu... ilutku w sprawie szaf nie doradzę bo mam 2 garderoby jedna zaraz przy drzwiach wejściowych a druga przy sypialni wraz ze zsypem -rewelacyjne rozwiązanie jest oki choć przez moment miałam obawy czy starczy mi miejscówek ale w trakcie przeprowadzki połowę szmatek wypierniczyłam wiec teraz mam luz muszę niebawem uzupełnić tę lukę Jedyne co to zrób dużo szuflad:yes: Karolku, Tego "zazdroszczę" wszystkim posiadaczom domów. Rzadko które mieszkanie daje takie możliwości. Ja nie lubię półek, ale wieszaki i szuflady jak najbardziej I ja to mówiłam....uwielbiam szuflady, dla mnie najlepsze rozwiązanie....ale to wg potrzeb i gustu:) Boguś, Zgadzam się. U nas jeszcze wieszaki się sprawdzają. Oprócz jeansów i bielizny wszystko wieszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Cześć wszystkim Koleżankom wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts