yokasta 01.02.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Gudosia odmachuję spod Wrocławia . I dziękuję pozostałym za miłe słowa i ogólnie - fajnie Was widzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A to mój synuś i jeszcze ja i taki żart a ile syn ma lat? żartuję, mój M obok dolewa mi wina, to głupoty piszę I gdzie Ty masz rozmiar 42??? ekstra laska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 zdążyłam:confused: muszę po czaić co tam powrzucałyście to dawaj swoje fotki w nowych ciuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.02.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 I moje dzisiejsze zdjecie (sama se musiałam zrobić ) i w dodatku w biegu do pracy jeszcze w mokrych włosach... NO ale co tam.. (robienie sobie samemu zdjęć jest ) Aniu, ty nadal piękna kobieta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.02.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ivy juz cie widziałam, może u karolki? piękności tak, byłam obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No...w tej nowej kiecce:) Karola...Karola....Karola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Trzeba to opić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Noo ja też sie zastanawiam gdzie ten 42?????? Fajne z was kaski.. przynajmniej jak teraz wpadniemy np do ikei to będziemy sie za sobą rozglądać ;) Yoka super brzusio, pogłaskaj go ode mnie.. Ja się już nie będę rozglądać za brzusiem.. .. ale na synową to kiedyś popatrzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A to mój synuś i jeszcze ja i taki żart a ile syn ma lat? żartuję, mój M obok dolewa mi wina, to głupoty piszę I gdzie Ty masz rozmiar 42??? ekstra laska!!! Synuś w tym roku skończy 24, a ja jak będę piła tyle wiśniówki to wyjdę poza 42... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 godusia aaaleeee włosy cuuudo, w ogóle śliczną masz twarz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przy takich laskach to ja wysiadam w przedbiegach nie będe się wygłupiać zresztą Wy mnie już widziałyście z milion razy VesiBeatka,YokastaIlutekivyArnikana resztę się nie załapałam:no:piękności z Wasi wcale nie przesadzam A gospodyni to istny kameleoni cholernie podobna do mojej ulubionej cioteczki:wiggle: Ilutku zdecydowanie lepiej ci w długich włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ilu młoda mama - fajnie - dziecko odchowane, a Ty masz na wszystko czas - i siłę jak mój bedzie mieć 24 - ten młodszy - to ja nie powiem ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Idę połknąć leki i się odmeldowuję, bo zanim dojdę do sypialni to już będę chodzić o ścianie;) I po co pić, jak jedna tabletka załatwia sprawę.. Chociaż wolałabym ruszyć zapasy wina, winiaku, nalewek wszelakich... mmm jak mi się chce, a nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Arniczko, dzięki . Niewiele piszę bo jestem po kanałowym nie będę Wam psuc szampańskiego nastroju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka nie marudź, nie kokietuj - fotke dawaj ! a moja facjata tam jeszcze wisi - tylko taka mała niepozorna - zaraz zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja nie o wieku, ale o rozmiarze mówiłam. A na 44 nie wyglądasz Ja już też 40 - w grudniu stuknęła Dziękuję, ale się czuję, w ciągu ostatniego 1,5 roku przeskoczyłam z 38 na 42 czekam na odmianę, bo u mnie ostatnio tak waga lata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Niewiele piszę bo jestem po kanałowym nie będę Wam psuc szampańskiego nastroju . miałam w pierwszej ciązy kanałówkę - masakra, bo to wiadomo, ze obostrzenia co do rodzaju znieczulenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 oo jeszcze widzę Godusie i Kamilkę miło Was poznać ekstra laseczki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 yokasiu...współczuję....bidulko:) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ale ty prześlicznie wyglądasz w blond i długich, serio! pięęęęęknie Bardzo dziękuję, to bardzo miłe. Ale dzisiaj tu są same piękne kobiety i konkurencja jest ostra, a ja tej lasce Bogusi dałam lekką ręką koronę... Szkoda że o motorze i tym skórzanym wdzianku nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts