vesila 01.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kamilcia, rozmarzona sympatyczna...cieszę sie że mogłam Cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Vesila dziękuję.... oo jeszcze widzę Godusie i Kamilkę miło Was poznać ekstra laseczki:wiggle: bo teraz najlepsze chyba nie umiem usuwać zdjęć pomocy!!! edytowałam i wykasowałam, ale jakby dalej...są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No konkurencja spora....zrzekam się tej korony...bo nie wiem jak ty obdzielisz tyle pięknych , ślicznych dziewczyn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kamilcia, rozmarzona sympatyczna...cieszę sie że mogłam Cię zobaczyć cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ha, no raczej ze mnie żadna oaza.... nerwus bardziej fotka z podrózy do Paryża - na 10-lecie slubu - w lipcu było 17 st ! masakra - musiałam sobie sweter kupic ! Kamilcia Ty już masz 10-letni staż małżeński? Ja myślałam, ze ty coś takw wieku mojego syna jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kamilcia Ty już masz 10-letni staż małżeński? Ja myślałam, ze ty coś takw wieku mojego syna jesteś... nawet 12 nam stuknie 1 wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Chyba wystarczy? Edytowane 1 Lutego 2013 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Iluś widze ze kobieta zmienna jest A co tam, raz się żyje a włosy rzecz nabyta Przefarbowałam się na czarno, żeby wyglądać na kobietę z temperamentem, - jak powiedziałam to mężowi, to myślał, że się przesłyszał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tosiaczku usmiechac chyba nie śmiac - przesympatyczna buzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Boże...już mi się wszystkie pomyliłyście....chyba za dużo nalewki było....:) Przecież nie będę pisać o każdej z osobna...bo wszystkie jesteście młode i piękne dziewczyny, miło bylo was poznać. Niektóre widziałam u Karolki już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka nastolatko Ty no ! takie duże dzieci miec i tak wyglądać ! dobrze widze, że robią Ci się dołeczki od uśmiechania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka, Ty LASENCJO w kompleksy przy tobie każda wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 01.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Vesila dziękuję.... bo teraz najlepsze chyba nie umiem usuwać zdjęć pomocy!!! edytowałam i wykasowałam, ale jakby dalej...są Trzeba kliknąć "zaawansowana edycja" i niżej "zarządzaj załącznikami" i tam usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ilu - ja tam na wiekszości zdjec wychodze jak idź stąd -więc nie narzekaj - ty masz mase super fotek Kochana co ty mówisz? To, że ja jestem postrzelona to nie trzeba dowodów na zdjęciach, a ty masz piękną, subtelna twarz o spokojnych, poważnych oczach. Cała twoja buzia budzi zaufanie... Co ty mówisz? O mnie własna matka mówi, ze dziewczynkę urodziła, ale nie wie czy kiedykolwiek spoważnieję i kobieta ze mnie wyrośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka, Ty LASENCJO w kompleksy przy tobie każda wpadnie nie grzesz - na równi jesteście z Karolką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aniu, ty nadal piękna kobieta jesteś Vesi, bardzo dziękuję. Fajna laska z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 01.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Noooo cudne dziewczyny,wszystkie bez wyjątku :jawdrop:tez nie nadążam ogladam,czytam i fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 01.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Co za wieczór, jaka uczta dla oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kochana co ty mówisz? To, że ja jestem postrzelona to nie trzeba dowodów na zdjęciach, a ty masz piękną, subtelna twarz o spokojnych, poważnych oczach. Cała twoja buzia budzi zaufanie... Co ty mówisz? O mnie własna matka mówi, ze dziewczynkę urodziła, ale nie wie czy kiedykolwiek spoważnieję i kobieta ze mnie wyrośnie... bardzo Ci dziękuję moja droga ale ja pokazałam JEDNO zdjęcie - na nim wygladam ok w ogóle z tego wyjazdu to mam sporo fotek ok - najwięcej z całego mojego dorosłego życia chyba, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts