karolek59 01.02.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka nastolatko Ty no ! takie duże dzieci miec i tak wyglądać ! dobrze widze, że robią Ci się dołeczki od uśmiechania? odezwała się przecież ty masz buźkę jak aniołek a z tymi dołeczkami too nawet nie wiem;) Karolka, Ty LASENCJO w kompleksy przy tobie każda wpadnie ta ta rata i powiedziała to ta co wygląda na 15 lat :jawdrop:z figurą Rubikowej:wiggle: Trzeba kliknąć "zaawansowana edycja" i niżej "zarządzaj załącznikami" i tam usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przy takich laskach to ja wysiadam w przedbiegach nie będe się wygłupiać zresztą Wy mnie już widziałyście z milion razy Vesi Beatka, Yokasta Ilutek ivy Arnika na resztę się nie załapałam:no: piękności z Was i wcale nie przesadzam A gospodyni to istny kameleon i cholernie podobna do mojej ulubionej cioteczki:wiggle: Ilutku zdecydowanie lepiej ci w długich włosach Karolka, Bardzo dziękuję za komplementy, bardzo chciałabym, żeby chociaż w części były zasłużone Ale ja Ciebie Kochana jeszcze nigdy nie widziałam... A ta dzisiejsza fryzura to była w mokrych włosach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.02.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 i powiedziała to ta co wygląda na 15 lat :jawdrop:z figurą Rubikowej:wiggle: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka, Bardzo dziękuję za komplementy, bardzo chciałabym, żeby chociaż w części były zasłużone Ale ja Ciebie Kochana jeszcze nigdy nie widziałam... A ta dzisiejsza fryzura to była w mokrych włosach... przeca wrzuciłam foty i już zdążyłam usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Idę połknąć leki i się odmeldowuję, bo zanim dojdę do sypialni to już będę chodzić o ścianie;) Arniczko, dzięki . Niewiele piszę bo jestem po kanałowym nie będę Wam psuc szampańskiego nastroju . Arnika I Yokasta, Biedy Wy moje, strasznie wam współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka...laska jak 150!!!!!! Chociaż już cię widziałam, to jest mi miło znowu oglądać cię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tosiaczku miło cię poznać mam wrażenie jakbym cię skądś znała:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 przeca wrzuciłam foty i już zdążyłam usunąć :cry::cry: nieee widziałammmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.02.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 miło was poznać i zobaczyć buźki same fajne laseczki tutaj zmykam spac bo drineczek usypia papap:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 01.02.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 bardzo Ci dziękuję moja droga ale ja pokazałam JEDNO zdjęcie - na nim wygladam ok w ogóle z tego wyjazdu to mam sporo fotek ok - najwięcej z całego mojego dorosłego życia chyba, haha Mam tak samo, nie cierpię swoich zdjęć, może ze 100 jedno wybiorę, które nadaje się do pokazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a miały być rozmowy o tym co lubimy, co czytamy i oglądamy i inne takie tam babskie pierdolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka...laska jak 150!!!!!! Chociaż już cię widziałam, to jest mi miło znowu oglądać cię:) mnie też miło cię znowu zobaczyć :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a miały być rozmowy o tym co lubimy, co czytamy i oglądamy i inne takie tam babskie pierdolki E tam wszystkie podjarane fotami modelek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mam tak samo, nie cierpię swoich zdjęć, może ze 100 jedno wybiorę, które nadaje się do pokazania. ooo - jedna, co mnie rozumie ! dobrze, że chociaz dzieciakom moim fajne fotki umiem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 mnie też miło cię znowu zobaczyć :hug: Siedze tu teraz grzecznie i czekam poka fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Trzeba kliknąć "zaawansowana edycja" i niżej "zarządzaj załącznikami" i tam usunąć. Dziękować udało się i kolejna sprawność na forum zdobyta:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mąż mi polewa i polewa....a ja już zdania buduję pięknie.........."Chociaż już cię widziałam, to jest mi miło znowu oglądać cię" hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 gudosiu Wrocław to moje ukochane miasto - kiedyś chciałam bardzo tam mieszkać... nie wyszło... tak chciałam, ze dwóch facetów pod rząd miałam z Wrocławia - mama moja mnie pyta, co ci sie w nich najbardziej podobało - że byli z Wrocvławia? a ja na to NOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka...laska jak 150!!!!!! Chociaż już cię widziałam, to jest mi miło znowu oglądać cię:) chociaż się przejęłam usuwaniem zdjęć, to zdążyłam zobaczyć...te nogi:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A ja przegapiłam Karolka, była u mnie i jej nie widziałam, czy to przez wiśniówkę? :cry::cry: Ja też chcę zobaczyć nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts