karolek59 01.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) :cry::cry: nieee widziałammmmmm Ilutku to jeszcze raz specjalnie dla Ciebie;) na sekundkę Edytowane 1 Lutego 2013 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 01.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 O matko jaka stara baba,to zdjecie jest za wyrazne,ale prawdziwe oblicze moje bo świeżusieńkie wlosy rudo jakies tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 01.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No ja też już zmykam Normalnie to już na drugi bok bym się pewnie przewracała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.02.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Piękne panie.. dziękuję za miłe komentarze cieszę sie że mogłam Was zobaczyć mąz mnie zadrecza na skype wiec uciekam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 01.02.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A ja przegapiłam Karolka, była u mnie i jej nie widziałam, czy to przez wiśniówkę? :cry::cry: Załuj:)Fajna laska! Jezu ide spać bo padam!A jeszcze mąż mi winko nalał pod tą sprzedaż;)PA dziewczyny:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolek co tam nogi (są super) ale jakie Ty masz piękne oczy... Jesteś jak z obrazka A dzieci urodę dostały po mamusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 vesila...miło było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 gudosiu Wrocław to moje ukochane miasto - kiedyś chciałam bardzo tam mieszkać... nie wyszło... tak chciałam, ze dwóch facetów pod rząd miałam z Wrocławia - mama moja mnie pyta, co ci sie w nich najbardziej podobało - że byli z Wrocvławia? a ja na to NOOOOO a ja nigdy chłopaka z Wrocławia nie miałam... hmmm... muszę to przemyśleć Wrocław uwielbiam, jest kameralny i oswojony ale i tak plan na emeryturę jest jeden- wiejski. Śmieję się, że powinnam w służbach mundurowych robić, przynajmniej kilka lat bym tylko miała do przejścia, a tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dziewczęta, jak fajnie jest się tak spotkać. Prawdziwy babski wieczór, chaotyczny, gwarny i wesoły... Bardzo się cieszę, że przyjęłyście moje zaproszenie. Było mi niezmiernie miło Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 gudosiu my teraz też na wsi - choć to taka wieś umiastowiona mocno a do Wrocławia do przyjaciółki jeżdżę co jakiś czas... za rzadko zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A ja byłam kiedyś we Wrocławiu na kolonii z dziećmi....a tak sobie wspominam....bo wy tak o Wrocławiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A ja przegapiłam Karolka, była u mnie i jej nie widziałam, czy to przez wiśniówkę? :cry::cry: Załuj:)Fajna laska! Dziękuję i wzajemnie Jezu ide spać bo padam!A jeszcze mąż mi winko nalał pod tą sprzedaż;)PA dziewczyny:* Dziękuję i wzajemnie Karolek co tam nogi (są super) ale jakie Ty masz piękne oczy... Jesteś jak z obrazka A dzieci urodę dostały po mamusi... Ilutku dziękuję za komplimenty choć w realu nie jest tak dobrze:no: a chłopaki to chyba jeden jest mój drugi tatusiowy choć różnie mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dziewczęta, jak fajnie jest się tak spotkać. Prawdziwy babski wieczór, chaotyczny, gwarny i wesoły... Bardzo się cieszę, że przyjęłyście moje zaproszenie. Było mi niezmiernie miło Was poznać a co już czas żegnac się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Fajna baba:) Wczoraj cię chyba już miałam okazję spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 jak mi to wyszlo he he ze pod Karolkiem sie wpisalam,a moje zdjecie jest wyzej,to nie do Ciebie Karolku to o sobie tak napisalam spoko ja przeca tez nie najmłodsza A ty jesteś fajna kobitka zadbana i ładna widać ze z charakterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 nazwa ja tam żadnej starej baby nie widze, tylko fajną kobitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No konkurencja spora....zrzekam się tej korony...bo nie wiem jak ty obdzielisz tyle pięknych , ślicznych dziewczyn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 oooo...i to jest wyjście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 laseczki koffane miło Was było zobaczyć modeleczki piękne:wiggle: ja już zmykam po woda w wannie stygnie baju bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 miło was poznać i zobaczyć buźki same fajne laseczki tutaj zmykam spac bo drineczek usypia papap:bye: Iviy, Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts