bogumil 01.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja też już zmykam...miło było niezmiernie was wszystkie zobaczyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tom przyszła po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dziewczęta, jak fajnie jest się tak spotkać. Prawdziwy babski wieczór, chaotyczny, gwarny i wesoły... Bardzo się cieszę, że przyjęłyście moje zaproszenie. Było mi niezmiernie miło Was poznać to ja dziękuję za gościnę i przygarnięcie tak mi z Wami wino smakuje, że (nie żeby zazwyczaj mi nie smakowało;)) i próbuję sobie Was poukładać, ale chyba bez szans... vesila, czy to Ty zodiakalna lwica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mam tak samo, nie cierpię swoich zdjęć, może ze 100 jedno wybiorę, które nadaje się do pokazania. Roma, Co Ty kobieto opowiadasz, może powinien ktoś inny te zdjęcia wybierać,bo Ty na maxa krytyczna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tom przyszła po fakcie buuuu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 01.02.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mój rocznik 66 heh najstarsza jestem,ale trudno jakos to przezyje,ja tez już idę spać,bo jutro do pracki,wpadnę do Was zaraz po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a miały być rozmowy o tym co lubimy, co czytamy i oglądamy i inne takie tam babskie pierdolki Kamilcia, Ano miały, ale to przecież nic straconego. Dzisiaj była uczta dla oczu a za jakiś czas skrzykniemy się żeby pogadać o książkach, filmach, jak lubimy odpoczywać i co lubimy jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 01.02.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tom przyszła po fakcie Żałuj bo takie cudne dziewczyny tu były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kamilcia, Ano miały, ale to przecież nic straconego. Dzisiaj była uczta dla oczu a za jakiś czas skrzykniemy się żeby pogadać o książkach, filmach, jak lubimy odpoczywać i co lubimy jeść... no tak własnie sobie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 gudosiu my teraz też na wsi - choć to taka wieś umiastowiona mocno a do Wrocławia do przyjaciółki jeżdżę co jakiś czas... za rzadko zdecydowanie a to widzisz, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma ja mimo tego, że świetnie się tu czuję, chyba bym wolała już wieś. A tu bym sobie na kawkę wpadała, zakupy i inne, bez ktorych ciężko żyć A daleko teraz do tego Wrocławia masz? przepraszam, jutro mam wolną sobotę, to nadrobię też Twój wątek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mąż mi polewa i polewa....a ja już zdania buduję pięknie.........."Chociaż już cię widziałam, to jest mi miło znowu oglądać cię" hahaha Dobrego masz męża. Mój po tygodniu wrócił do domu o 20:00 a ja do niego w biegu, kochanie tu jest kolacja... opowiedz mi szybko jak ta było, co załatwiłeś, bo o 22:00 mam imprezę. Powiedział, że to się o szlaban na kompa prosi, ale wiśniówkę otworzyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 gudosiu Wrocław to moje ukochane miasto - kiedyś chciałam bardzo tam mieszkać... nie wyszło... tak chciałam, ze dwóch facetów pod rząd miałam z Wrocławia - mama moja mnie pyta, co ci sie w nich najbardziej podobało - że byli z Wrocvławia? a ja na to NOOOOO Nie znam Wrocławiaków... Wrocławiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ilutku to jeszcze raz specjalnie dla Ciebie;) na sekundkę Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Gudosiu ja sie wątku nie dorobiłam ja tu dochodząca jestem, hehe. a do Wrocławia 200 km z kawałkiem -trochę jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No ja też już zmykam Normalnie to już na drugi bok bym się pewnie przewracała Roma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Piękne panie.. dziękuję za miłe komentarze cieszę sie że mogłam Was zobaczyć mąz mnie zadrecza na skype wiec uciekam:bye: Vesi, Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tosiaczku dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Heyka Illu i reszta girls:bye: ja też się nie wyrobiłam i prawdę powiedziawszy kompletnie zapomniałam o tej dzisiejszej imprezce Dobrze, ze niektóre Wasz buźki już znam, bo bym sobie nie darowała... Luby coś mi się pochorował, ma prawie 38 stopni, więc gorzej niż z dzieckiem... Pięknie nam się weekend zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.02.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ja tez juz oddalę się - dzięki Ilu za imprezkę i miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a ja nigdy chłopaka z Wrocławia nie miałam... hmmm... muszę to przemyśleć Wrocław uwielbiam, jest kameralny i oswojony ale i tak plan na emeryturę jest jeden- wiejski. Śmieję się, że powinnam w służbach mundurowych robić, przynajmniej kilka lat bym tylko miała do przejścia, a tak... gudosiu my teraz też na wsi - choć to taka wieś umiastowiona mocno a do Wrocławia do przyjaciółki jeżdżę co jakiś czas... za rzadko zdecydowanie A ja byłam kiedyś we Wrocławiu na kolonii z dziećmi....a tak sobie wspominam....bo wy tak o Wrocławiu... Ja we Wrocławiu na rynku byłam 3 razy. Jest przepiękny, proszę żeby warszawianki mi wybaczyły, ale warszawski do wrocławskiego moim skromnym zdaniem się nie umywa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts