Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczęta,

jak fajnie jest się tak spotkać. Prawdziwy babski wieczór, chaotyczny, gwarny i wesoły...

Bardzo się cieszę, że przyjęłyście moje zaproszenie. Było mi niezmiernie miło Was poznać :p

to ja dziękuję za gościnę i przygarnięcie :) tak mi z Wami wino smakuje, że DrunkAgain.gif (nie żeby zazwyczaj mi nie smakowało;))

i próbuję sobie Was poukładać, ale chyba bez szans...

vesila,

czy to Ty zodiakalna lwica?

a miały być rozmowy o tym co lubimy, co czytamy i oglądamy i inne takie tam babskie pierdolki ;)

Kamilcia,

Ano miały, ale to przecież nic straconego.

Dzisiaj była uczta dla oczu a za jakiś czas skrzykniemy się żeby pogadać o książkach, filmach, jak lubimy odpoczywać i co lubimy jeść... :p

gudosiu my teraz też na wsi - choć to taka wieś umiastowiona mocno ;) a do Wrocławia do przyjaciółki jeżdżę co jakiś czas... za rzadko zdecydowanie

a to widzisz, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma :) ja mimo tego, że świetnie się tu czuję, chyba bym wolała już wieś. A tu bym sobie na kawkę wpadała, zakupy i inne, bez ktorych ciężko żyć;)

A daleko teraz do tego Wrocławia masz? przepraszam, jutro mam wolną sobotę, to nadrobię też Twój wątek:rolleyes:

Mąż mi polewa i polewa....a ja już zdania buduję pięknie.........."Chociaż już cię widziałam, to jest mi miło znowu oglądać cię" hahaha

Dobrego masz męża.

Mój po tygodniu wrócił do domu o 20:00 a ja do niego w biegu, kochanie tu jest kolacja... opowiedz mi szybko jak ta było, co załatwiłeś, bo o 22:00 mam imprezę.

Powiedział, że to się o szlaban na kompa prosi, ale wiśniówkę otworzyl... :lol2:

gudosiu Wrocław to moje ukochane miasto - kiedyś chciałam bardzo tam mieszkać... nie wyszło... tak chciałam, ze dwóch facetów pod rząd miałam z Wrocławia - mama moja mnie pyta, co ci sie w nich najbardziej podobało - że byli z Wrocvławia? a ja na to NOOOOO

Nie znam Wrocławiaków... :no: Wrocławiaków

Heyka Illu i reszta girls:bye:

ja też się nie wyrobiłam i prawdę powiedziawszy kompletnie zapomniałam o tej dzisiejszej imprezce :o :confused:

Dobrze, ze niektóre Wasz buźki już znam, bo bym sobie nie darowała...:mad:

Luby coś mi się pochorował, ma prawie 38 stopni, więc gorzej niż z dzieckiem...:sick:

Pięknie nam się weekend zaczął:spam::bash:

a ja nigdy chłopaka z Wrocławia nie miałam... hmmm... muszę to przemyśleć:rolleyes:

Wrocław uwielbiam, jest kameralny i oswojony ;) ale i tak plan na emeryturę jest jeden- wiejski. Śmieję się, że powinnam w służbach mundurowych robić, przynajmniej kilka lat bym tylko miała do przejścia, a tak...:sick:

gudosiu my teraz też na wsi - choć to taka wieś umiastowiona mocno ;) a do Wrocławia do przyjaciółki jeżdżę co jakiś czas... za rzadko zdecydowanie

A ja byłam kiedyś we Wrocławiu na kolonii z dziećmi....a tak sobie wspominam....bo wy tak o Wrocławiu...:)

Ja we Wrocławiu na rynku byłam 3 razy. Jest przepiękny, proszę żeby warszawianki mi wybaczyły, ale warszawski do wrocławskiego moim skromnym zdaniem się nie umywa.. :no: