Kamilcia 01.02.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja we Wrocławiu na rynku byłam 3 razy. Jest przepiękny, proszę żeby warszawianki mi wybaczyły, ale warszawski do wrocławskiego moim skromnym zdaniem się nie umywa.. moim skromnym też nie jeszcze gdańską starówkę lubię bardzo ale już bez tego sentymentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 nazwa ja tam żadnej starej baby nie widze, tylko fajną kobitkę Nazwa jest kokietka a nie stara baba ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 laseczki koffane miło Was było zobaczyć modeleczki piękne:wiggle: ja już zmykam po woda w wannie stygnie baju bawcie się dobrze Dobrej nocy Karolku i było mi miło poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Dobrego masz męża. Mój po tygodniu wrócił do domu o 20:00 a ja do niego w biegu, kochanie tu jest kolacja... opowiedz mi szybko jak ta było, co załatwiłeś, bo o 22:00 mam imprezę. Powiedział, że to się o szlaban na kompa prosi, ale wiśniówkę otworzyl... nie zdziwił się jak na imprezę pobiegłaś przed komputer? Nie znam Wrocławiaków... Wrocławiaków kilku poznałam, ale jakoś żadnego bliżej:rotfl: Ja we Wrocławiu na rynku byłam 3 razy. Jest przepiękny, proszę żeby warszawianki mi wybaczyły, ale warszawski do wrocławskiego moim skromnym zdaniem się nie umywa.. moim skromnym też nie jeszcze gdańską starówkę lubię bardzo ale już bez tego sentymentu pełna zgoda:yes: już wcześniej miałam coś nt. stolyyycy napisać, ale nie wypadało, skoro impreza zorganizowana właśnie tam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja też już zmykam...miło było niezmiernie was wszystkie zobaczyć:) Boguś, Ty lasencjo no z głowy mi wyjść nie możesz, a co dopiero mężczyźni na Twój widok myślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No aż musiałam wrócić....Ilutku....w moim wieku??????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tom przyszła po fakcie Dropku, Na to wygląda, ale za jakiś czas powtórzymy babiniec. Jesteś oczywiście zawsze zaproszona i serdecznie widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mój rocznik 66 heh najstarsza jestem,ale trudno jakos to przezyje,ja tez już idę spać,bo jutro do pracki,wpadnę do Was zaraz po pracy Nazwa, dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Nie znam Wrocławiaków... Wrocławiaków No... Co wiśniówka z człowiekiem robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Gudosiu ja sie wątku nie dorobiłam ja tu dochodząca jestem, hehe. a do Wrocławia 200 km z kawałkiem -trochę jest... Oj to kawałek jednak jest... Dobrze , ze masz tam przyjaciółkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Heyka Illu i reszta girls:bye: ja też się nie wyrobiłam i prawdę powiedziawszy kompletnie zapomniałam o tej dzisiejszej imprezce Dobrze, ze niektóre Wasz buźki już znam, bo bym sobie nie darowała... Luby coś mi się pochorował, ma prawie 38 stopni, więc gorzej niż z dzieckiem... Pięknie nam się weekend zaczął Agawi, bardzo się ciesze ze jednak wpadłaś Spokojnej nocy, bo wiadomo chory człowiek w domu, Ci życzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ja tez juz oddalę się - dzięki Ilu za imprezkę i miłej nocki Kamilcia, bardzo dziękuję, że znalazłaś czas i byłaś tu z nami dzisiaj. Miło było Cie poznać. Spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 nie zdziwił się jak na imprezę pobiegłaś przed komputer? On wie, że ja zachorowałam na FM. Ma nadzieję, że wraz z przeprowadzką nastąpi cudowne ozdrowienie... pełna zgoda:yes: już wcześniej miałam coś nt. stolyyycy napisać, ale nie wypadało, skoro impreza zorganizowana właśnie tam:p Ja nie jestem Warszawianka z urodzenia to po pierwsze primo, a po drugie primo to jest autentyczny fakt z ta starówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No aż musiałam wrócić....Ilutku....w moim wieku??????:) Kobieta jest jak wino... Podejrzewam, że tego sloganu kobiety same nie wymyśliły A zresztą, to sobie jeszcze raz popatrz na te swoje fotki. Z synami na dyskotekę Ci chadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ilutku...mój syn 19 lutego kończy 26 lat:) Samobójstwo popełnię chyba.... Gospodyni za tak uroczy wieczór zostawiam moje wyhodowane róże ...z lata:) http://img803.imageshack.us/img803/4339/dsc09826v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ej dziewczynki, a Wy nadal plotkujecie? Piękne te róże Beatko! Ale mi się zachciało lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 01.02.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) illusjon odmeldowuję się! dziękuję za imprezę i możliwość poznania dziewczyn:rolleyes: a ponieważ królowa może być tylko jedna, to korona oczywiście należy się Tobie:yes: gdzie my byśmy się spotkały, gdyby nie Twój wątek...? paa:bye: edit no, nie pójdę stąd... Bogumil, róże Edytowane 1 Lutego 2013 przez gudosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Boguś, nikt Ci na słowo, że masz takiego syna nie uwierzy. Musiasz metrykę przy sobie nosić A za róże pięknie dziękuje. Przepiękne są i maja niesamowity kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Hej Aga...ja już tak tęsknię za wiosną, że doła chyba załapuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 illusjon odmeldowuję się! dziękuję za imprezę i możliwość poznania dziewczyn:rolleyes: a ponieważ królowa może być tylko jedna, to korona oczywiście należy się Tobie:yes: gdzie my byśmy się spotkały, gdyby nie Twój wątek...? paa:bye: Gudosi, Było mi niezmiernie miło, że znalazłaś czas i wpadłaś do mnie. Mam nadzieję, że spędziłaś przyjemnie czas. A co do królowej to się nie zgadzam... ta cała etykieta... Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts