Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja we Wrocławiu na rynku byłam 3 razy. Jest przepiękny, proszę żeby warszawianki mi wybaczyły, ale warszawski do wrocławskiego moim skromnym zdaniem się nie umywa.. :no:

moim skromnym też nie :) jeszcze gdańską starówkę lubię bardzo :) ale już bez tego sentymentu ;)

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrego masz męża.

Mój po tygodniu wrócił do domu o 20:00 a ja do niego w biegu, kochanie tu jest kolacja... opowiedz mi szybko jak ta było, co załatwiłeś, bo o 22:00 mam imprezę.

Powiedział, że to się o szlaban na kompa prosi, ale wiśniówkę otworzyl... :lol2:

nie zdziwił się jak na imprezę pobiegłaś przed komputer? :p

Nie znam Wrocławiaków... :no: Wrocławiaków

kilku poznałam, ale jakoś żadnego bliżej:rotfl:

Ja we Wrocławiu na rynku byłam 3 razy. Jest przepiękny, proszę żeby warszawianki mi wybaczyły, ale warszawski do wrocławskiego moim skromnym zdaniem się nie umywa.. :no:

moim skromnym też nie :) jeszcze gdańską starówkę lubię bardzo :) ale już bez tego sentymentu ;)

pełna zgoda:yes: już wcześniej miałam coś nt. stolyyycy napisać, ale nie wypadało, skoro impreza zorganizowana właśnie tam:p

Heyka Illu i reszta girls:bye:

ja też się nie wyrobiłam i prawdę powiedziawszy kompletnie zapomniałam o tej dzisiejszej imprezce :o :confused:

Dobrze, ze niektóre Wasz buźki już znam, bo bym sobie nie darowała...:mad:

Luby coś mi się pochorował, ma prawie 38 stopni, więc gorzej niż z dzieckiem...:sick:

Pięknie nam się weekend zaczął:spam::bash:

Agawi, bardzo się ciesze ze jednak wpadłaś :p

Spokojnej nocy, bo wiadomo chory człowiek w domu, Ci życzę.. :bye:

nie zdziwił się jak na imprezę pobiegłaś przed komputer? :p

On wie, że ja zachorowałam na FM. Ma nadzieję, że wraz z przeprowadzką nastąpi cudowne ozdrowienie... :lol2:

pełna zgoda:yes: już wcześniej miałam coś nt. stolyyycy napisać, ale nie wypadało, skoro impreza zorganizowana właśnie tam:p

Ja nie jestem Warszawianka z urodzenia to po pierwsze primo, a po drugie primo to jest autentyczny fakt z ta starówką... :rotfl:

Ilutku...mój syn 19 lutego kończy 26 lat:) Samobójstwo popełnię chyba....:)

Gospodyni za tak uroczy wieczór zostawiam moje wyhodowane róże ...z lata:)

http://img803.imageshack.us/img803/4339/dsc09826v.jpg

illusjon odmeldowuję się! dziękuję za imprezę i możliwość poznania dziewczyn:rolleyes:

a ponieważ królowa może być tylko jedna, to korona oczywiście należy się Tobie:yes: gdzie my byśmy się spotkały, gdyby nie Twój wątek...?

paa:bye:

edit

no, nie pójdę stąd...

Bogumil,

róże :o

Edytowane przez gudosia

illusjon odmeldowuję się! dziękuję za imprezę i możliwość poznania dziewczyn:rolleyes:

a ponieważ królowa może być tylko jedna, to korona oczywiście należy się Tobie:yes: gdzie my byśmy się spotkały, gdyby nie Twój wątek...?

paa:bye:

Gudosi,

Było mi niezmiernie miło, że znalazłaś czas i wpadłaś do mnie. Mam nadzieję, że spędziłaś przyjemnie czas.

A co do królowej to się nie zgadzam... ta cała etykieta... :no:

Dobrej nocki :bye: