illusjon 01.02.2013 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ej dziewczynki, a Wy nadal plotkujecie? Piękne te róże Beatko! Ale mi się zachciało lata... Agawi, Ano, a ja jutro o 10:00 już na mieście jestem umówiona... Czekam na przeprowadzkę jak na zmiłowanie. Chcę w końcu weekendy mieć faktycznie wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Hej Aga...ja już tak tęsknię za wiosną, że doła chyba załapuję.... Ja już dawno złapałam dola Batko, a końca zimy nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ej dziewczynki, a Wy nadal plotkujecie? Piękne te róże Beatko! Ale mi się zachciało lata... Hej Aga...ja już tak tęsknię za wiosną, że doła chyba załapuję.... We mnie te mikrony genów po chorwackich przodkach są silniejsze niż te nieliczne po niemieckich i całe 99,99% genów polskich, bo ciągnie mnie do ciepła jak żabę w błoto... Nie lubię zimy, chyba że przez okno i na zdjęciach Zojki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jak jesteście jeszcze dziewczynyto pokażę wam jeszcze tego mojego małego synka na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Agawi, Ano, a ja jutro o 10:00 już na mieście jestem umówiona... Czekam na przeprowadzkę jak na zmiłowanie. Chcę w końcu weekendy mieć faktycznie wolne... Illu doskonale Cię rozumiem, bo ja tez miałam w czasie budowy 2 lata wycięte z życiorysu:sick: Mnie też jutro wypadło jakieś spotkanie - wieczorem się dowiedziałam, ale spotkanie dopiero po południu. Jak Ty masz być o 10 na mieście to śmigaj do łóżeczka, bo nie wstaniesz:no: I mocno trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ciągnie mnie do ciepła jak żabę w błoto.... Mnie też :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A ja jutro dalszy ciąg 18-tki mojej córy....bo goście niedobitki dopiero w niedzielę...więc jutro w kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) na chwilkę Edytowane 2 Lutego 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Illu doskonale Cię rozumiem, bo ja tez miałam w czasie budowy 2 lata wycięte z życiorysu:sick: Mnie też jutro wypadło jakieś spotkanie - wieczorem się dowiedziałam, ale spotkanie dopiero po południu. Jak Ty masz być o 10 na mieście to śmigaj do łóżeczka, bo nie wstaniesz:no: I mocno trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę Ja już jestem przyzwyczajona do spania po 4,5 - 5 godz. na dobę. Tak mam po tacie. późno chodzimy spać, wcześnie wstajemy. Tylko, że mój ojciec coś z tego wczesnego wstawania ma, a ja mam powolny rozruch, kawka, wiadomości tvn, pogoda, prysznic, kawka pogoda (bo może powiedzą, ze jednak cieplej będzie). jak zaśpię i się spieszę (w moim przypadku oznacza wyjście z domu w ciągu 1,5 godz od wstania - wiem, że podobno to długo) to jestem zła i mam dzień do no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Boguś, To jest to przystojne maleństwo 186? A ile ono ma latek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Illumocno trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę Agavi, Wielkie dzięki, przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 26 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.02.2013 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mam jeszcze 21 latka i 18 - tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 pogoda (bo może powiedzą, ze jednak cieplej będzie). :rotfl: Ja mam dokładnie tak samo- z pogodą, z wstawaniem i całą resztą Dobrze, ze do pracy nie muszę iść na określoną godzinę, bo byłaby tragedia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 A ja jutro dalszy ciąg 18-tki mojej córy....bo goście niedobitki dopiero w niedzielę...więc jutro w kuchni:) Bogus, Ja dzisiaj pochodziłam sobie w pracy po Twoim wątku i jak zobaczyłam te pyszności tak pięknie przybrane to mało nie zaczęłam ekranu lizać.. Nie miałam czasu nic zjeść, a tu nagle takie papu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Beatko ten twój synuś, to niezłe ciacho:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.02.2013 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Też tak myślę....ale jestem z nich dumna....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 26 lat:) Mam jeszcze 21 latka i 18 - tkę BOGUŚ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Ale Wy macie geny, nic tylko pobrać próbkę, rozmnożyć i jako eliksir młodości... sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 :rotfl: Ja mam dokładnie tak samo- z pogodą, z wstawaniem i całą resztą Dobrze, ze do pracy nie muszę iść na określoną godzinę, bo byłaby tragedia;) Ja mam 2-godzinny przedział czasowy - muszę się "stawić" między 7:30 a 9:30 w pracy. Tez mnie to ratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Beatko ten twój synuś, to niezłe ciacho:rolleyes: To samo chciałam powiedzieć, ale na 26 lat, to on długo jeszcze wyglądał nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts