Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ej dziewczynki, a Wy nadal plotkujecie?:p

Piękne te róże Beatko! Ale mi się zachciało lata...:rolleyes:

Hej Aga...ja już tak tęsknię za wiosną, że doła chyba załapuję....

We mnie te mikrony genów po chorwackich przodkach są silniejsze niż te nieliczne po niemieckich i całe 99,99% genów polskich, bo ciągnie mnie do ciepła jak żabę w błoto... Nie lubię zimy, chyba że przez okno i na zdjęciach Zojki...

Agawi,

Ano, a ja jutro o 10:00 już na mieście jestem umówiona... Czekam na przeprowadzkę jak na zmiłowanie. Chcę w końcu weekendy mieć faktycznie wolne...:rolleyes:

Illu doskonale Cię rozumiem, bo ja tez miałam w czasie budowy 2 lata wycięte z życiorysu:sick:

Mnie też jutro wypadło jakieś spotkanie - wieczorem się dowiedziałam, ale spotkanie dopiero po południu.

Jak Ty masz być o 10 na mieście to śmigaj do łóżeczka, bo nie wstaniesz:no::p

I mocno trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę:hug:

Illu doskonale Cię rozumiem, bo ja tez miałam w czasie budowy 2 lata wycięte z życiorysu:sick:

Mnie też jutro wypadło jakieś spotkanie - wieczorem się dowiedziałam, ale spotkanie dopiero po południu.

Jak Ty masz być o 10 na mieście to śmigaj do łóżeczka, bo nie wstaniesz:no::p

I mocno trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę:hug:

Ja już jestem przyzwyczajona do spania po 4,5 - 5 godz. na dobę.

Tak mam po tacie. późno chodzimy spać, wcześnie wstajemy.

Tylko, że mój ojciec coś z tego wczesnego wstawania ma, a ja mam powolny rozruch, kawka, wiadomości tvn, pogoda, prysznic, kawka pogoda (bo może powiedzą, ze jednak cieplej będzie). jak zaśpię i się spieszę (w moim przypadku oznacza wyjście z domu w ciągu 1,5 godz od wstania - wiem, że podobno to długo) to jestem zła i mam dzień do no... :no:

A ja jutro dalszy ciąg 18-tki mojej córy....bo goście niedobitki dopiero w niedzielę...więc jutro w kuchni:)

Bogus,

Ja dzisiaj pochodziłam sobie w pracy po Twoim wątku i jak zobaczyłam te pyszności tak pięknie przybrane to mało nie zaczęłam ekranu lizać..

Nie miałam czasu nic zjeść, a tu nagle takie papu...[dblpt]mina[dblpt].gif