bogumil 02.02.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No coś ty...nie przesadzaj... Ale miło .... Ale wam zazdroszczę tego wstawania jak wam się chce....ja na 7 albo 6 mam do pracy zazwyczaj, więc nie mam czasu rano na relaksik. Ale już sie przyzwyczaiłam, tyle lat....teraz miałam tydzień wolnego, więc laba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 illusjon odmeldowuję się! dziękuję za imprezę i możliwość poznania dziewczyn:rolleyes: a ponieważ królowa może być tylko jedna, to korona oczywiście należy się Tobie:yes: gdzie my byśmy się spotkały, gdyby nie Twój wątek...? paa:bye: edit no, nie pójdę stąd... Bogumil, róże Po co było tak szybko uciekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.02.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dobra kobietki....fajnie się gada, ale trzeba się ewakuować Miło było i jeszcze raz dzięki Ilutku:) Pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2013 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dziewczynki, ja zmykam, bo coś czuję, ze juto ciężki dzień mnie czeka... Nie ma nic gorszego niż marudzący i chory mąż http://emoty.blox.pl/resource/scream.gif Dobrej nocki miłe Paniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-170093.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dobra kobietki....fajnie się gada, ale trzeba się ewakuować Miło było i jeszcze raz dzięki Ilutku:) Pa:) Dziewczynki, ja zmykam, bo coś czuję, ze juto ciężki dzień mnie czeka... Nie ma nic gorszego niż marudzący i chory mąż http://emoty.blox.pl/resource/scream.gif Dobrej nocki miłe Paniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-170093.gif Bogusiu i Agawi, Miło mi było bardzo. Dziękuję za urocze towarzystwo. Dobrej nocy Paniom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 02.02.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ja wczoraj wyslam po angielsku, bo dzisiaj na rano do pracy. Jednak serdecznie dziękuję za gościnę było miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 02.02.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ech mogłam nie czytać... strasznie lubię oglądac zdjęcia. niosą ze sobą inne życia, inne sprawy...podkręcają wyobraźnię teraz to mi dopiero żal, jak odkryłam Wasze opisy i nic nie zobaczyłam to nie będzie miły poranek ps. dziś jadę do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 02.02.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 dzień dobry u Was też listopad za oknem? mieliśmy jechać na narty, a skończy się chyba na oglądaniu Justyny w tv:D Ilutku...mój syn 19 lutego kończy 26 lat:) Samobójstwo popełnię chyba.... hmmm... ja nie wiem, ale...Ty masz maks. 40, syna ma 26 i będzie miał coraz więcej. Żyć, nie umierać! Chociaż nie wiem, jak tgo dokonałaś Po co było tak szybko uciekać? no po co, po co za trudne to pytanie, kawa jeszcze nie działa. Następym razem wychodzę ostatnia Miłego dnia. również, udanego spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 02.02.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ps. dziś jadę do Wrocławia oooo, a tu dzisiaj pogoda i mimo wszystko, udanego dnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 02.02.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 jak jadę do wrocka, to każda pogoda jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.02.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 miłego dnia Ilu jakies nowe fotki może zapodasz z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witaj Aniu Żałuję z całego serca,że nie było mnie tu wczoraj O 8.00 położylam się usypiać młodszego synka (14 m) i jak myslisz ?jak się to skończyło ?jak zawsze zasnęłam i obudziłam się dopiero koło 3.00 małemu mleko zrobić Może jaks powtórka za kilka dni?jakies przedostatki? Podziwiam ludzi ,którzy mogą tak mało spać jak Ty ale tak maja podobno tylko ci inteligentni Pozdrawiam i miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam się z rana Ale wieczorek Co jedna laska bardziej "lasencja" od poprzedniej i odwrotnie.. Jakie Wy jesteście młodziutkie.. Ja się nie czuje na swoje lata.. energia zwykle mnie roznosi.. I dobrze, że ja wstawać nie muszę na godzinę, choć porzed 7.00 muszę codziennie.. szkoła młodego... ale przebierać i pizdrować sie nie muszę z zegarkiem w ręku, choć jak muszę to maks w 20 minut jestem wyszykowana.. łazienkę zajmuję najkrócej z całej mojej rodzinki czyli 3 chłopaków.. Wrocławia nie znam.. nie miałam okazji... Gdań ska starówka oczarowała mnie kilka lat temu.. ciekawe czy blask zniknie jak zajadę w tym toku... Za to pokochałam Kazimierz nad Wisłą.. Bożesz.. jaki cudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.02.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Przyszłam się przywitać i podziękować za uroczy wieczór wszystkim dziewczynom:) Fajnie było was zobaczyć A ja ze swojej strony dziękuję za miłe słowa....gudosiu, ja mam "trochę".... więcej i tak jak Arnika , nie czuję się na swoje lata...póki dzieci przy mnie nie ma:):) Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 02.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dzień dobry Co za wieczór Arnika uosobienie łagodności i jaki piękny uśmiech Kamilcia uosobienie spokoju, rozmarzona Beata, Nazwa12 - pozazdrościć genów, pięknie Ivy17, Gudosia, Kachna2802, Vesila, Karolek, Yokasta, Tosiaczek - jakie młode i naturalnie piękne Illutek - kobieta o 100 twarzach i w każdej odsłonie pięknie, a jaką Ty masz piękną cerę Ja mam na 8 do pracy, ale codziennie wstaję o 6. W łazience max.15 minut spędzam, ale lubię spokojnie wypić kawę i obowiązkowo jem śniadanie. Dzisiaj też już o 5:45 na nogach, bo piekłam chlebek. Nie mam problemu z rannym wstawaniem, ale za to chodzę spać z kurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 02.02.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dzięki Romana:), ja ze wstawaniem i spaniem mam dokładnie tak samo:). Tym bardziej cieszę się na przeprowadzkę do lasu, uwielbiam po nim spacerować z psem o 6 nad ranem ( no oprócz zimy;). Poranek i przyroda to coś absolutnie pięknego:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Romana... Arnika uosobienie łagodności i jaki piękny uśmiech Dooobre. to możesz się bardzo pomylić... ja choleryk i furiat bardziej.. za mną nikt nie nadąża... jak się teraz pochorowałam (rwa barkowa) i leżałam bez ducha to tak mnie to wkurzało , ta niemoc, to uzależnienie od innych, że masakra.. Mnie jest wszędzie pełno.. i wcale nie cicho;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 02.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dobry wieczór Kobiałki :cool:musiałam odespać wczorajszą imprezkę,było cudownie,forumki piękne że nie ma słów i jak jeszcze raz usłyszę,że któraś musi sie odchudzac to nie wytrzymam i będę :mad:same lasencje,idealne figurki a Wy wiecznie jęczycie,że grube :rolleyes:a ja wczoraj nie nadążałam czytać,ogladalam zdęcia a dzisiaj czytałam,ale fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ooo, a ja się na imprezę nie załapałam Bo byliśmy u znajomych, gdzie On jest hindusem - na pysznej indyjskiej kolacyjce Było pysznie:wiggle: Więc żałuję, ale tylko trochę Nieźle napaplałyście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts