Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No coś ty...nie przesadzaj...:) Ale miło ....

Ale wam zazdroszczę tego wstawania jak wam się chce....ja na 7 albo 6 mam do pracy zazwyczaj, więc nie mam czasu rano na relaksik. Ale już sie przyzwyczaiłam, tyle lat....teraz miałam tydzień wolnego, więc laba....:)

• Odpowiedzi 5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

illusjon odmeldowuję się! dziękuję za imprezę i możliwość poznania dziewczyn:rolleyes:

a ponieważ królowa może być tylko jedna, to korona oczywiście należy się Tobie:yes: gdzie my byśmy się spotkały, gdyby nie Twój wątek...?

paa:bye:

edit

no, nie pójdę stąd...

Bogumil,

róże :o

Po co było tak szybko uciekać?

Dziewczynki, ja zmykam, bo coś czuję, ze juto ciężki dzień mnie czeka...

Nie ma nic gorszego niż marudzący i chory mąż http://emoty.blox.pl/resource/scream.gif:sick:

Dobrej nocki miłe Paniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-170093.gif

Dobra kobietki....fajnie się gada, ale trzeba się ewakuować:) Miło było i jeszcze raz dzięki Ilutku:)

Pa:)

Dziewczynki, ja zmykam, bo coś czuję, ze juto ciężki dzień mnie czeka...

Nie ma nic gorszego niż marudzący i chory mąż http://emoty.blox.pl/resource/scream.gif:sick:

Dobrej nocki miłe Paniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-170093.gif

Bogusiu i Agawi,

Miło mi było bardzo. :p

Dziękuję za urocze towarzystwo. :rolleyes:

Dobrej nocy Paniom życzę :bye:

dzień dobry :) u Was też listopad za oknem? mieliśmy jechać na narty, a skończy się chyba na oglądaniu Justyny w tv:D

Ilutku...mój syn 19 lutego kończy 26 lat:) Samobójstwo popełnię chyba....:)

hmmm... ja nie wiem, ale...Ty masz maks. 40, syna ma 26 i będzie miał coraz więcej. Żyć, nie umierać! Chociaż nie wiem, jak tgo dokonałaś:rotfl:

Po co było tak szybko uciekać?

no po co, po co :p za trudne to pytanie, kawa jeszcze nie działa. Następym razem wychodzę ostatnia ;)

Miłego dnia. :-)

również, udanego spotkania!

Witaj Aniu

Żałuję z całego serca,że nie było mnie tu wczoraj :cry:

O 8.00 położylam się usypiać młodszego synka (14 m) i jak myslisz ?jak się to skończyło ?jak zawsze zasnęłam i obudziłam się dopiero koło 3.00 małemu mleko zrobić

Może jaks powtórka za kilka dni?jakies przedostatki?

Podziwiam ludzi ,którzy mogą tak mało spać jak Ty ale tak maja podobno tylko ci inteligentni

Pozdrawiam i miłego weekendu

Witam się z rana :)

Ale wieczorek :)

Co jedna laska bardziej "lasencja" od poprzedniej i odwrotnie..

Jakie Wy jesteście młodziutkie.. Ja się nie czuje na swoje lata.. energia zwykle mnie roznosi..

I dobrze, że ja wstawać nie muszę na godzinę, choć porzed 7.00 muszę codziennie.. szkoła młodego... ale przebierać i pizdrować sie nie muszę z zegarkiem w ręku, choć jak muszę to maks w 20 minut jestem wyszykowana.. łazienkę zajmuję najkrócej z całej mojej rodzinki czyli 3 chłopaków.. ;)

Wrocławia nie znam.. nie miałam okazji...

Gdań ska starówka oczarowała mnie kilka lat temu.. ciekawe czy blask zniknie jak zajadę w tym toku...

Za to pokochałam Kazimierz nad Wisłą.. Bożesz.. jaki cudny...

Przyszłam się przywitać i podziękować za uroczy wieczór wszystkim dziewczynom:):) Fajnie było was zobaczyć:)

A ja ze swojej strony dziękuję za miłe słowa....gudosiu, ja mam "trochę".... więcej i tak jak Arnika , nie czuję się na swoje lata...póki dzieci przy mnie nie ma:):):)

Miłego dnia wszystkim życzę:)

Dzień dobry :bye:

Co za wieczór :o

Arnika uosobienie łagodności i jaki piękny uśmiech

Kamilcia uosobienie spokoju, rozmarzona

Beata, Nazwa12 - pozazdrościć genów, pięknie

Ivy17, Gudosia, Kachna2802, Vesila, Karolek, Yokasta, Tosiaczek - jakie młode i naturalnie piękne

Illutek - kobieta o 100 twarzach i w każdej odsłonie pięknie, a jaką Ty masz piękną cerę :yes:

Ja mam na 8 do pracy, ale codziennie wstaję o 6. W łazience max.15 minut spędzam, ale lubię spokojnie wypić kawę i obowiązkowo jem śniadanie.

Dzisiaj też już o 5:45 na nogach, bo piekłam chlebek. Nie mam problemu z rannym wstawaniem, ale za to chodzę spać z kurami :D

Romana...

Arnika uosobienie łagodności i jaki piękny uśmiech

Dooobre. to możesz się bardzo pomylić... ja choleryk i furiat bardziej.. za mną nikt nie nadąża... jak się teraz pochorowałam (rwa barkowa) i leżałam bez ducha to tak mnie to wkurzało , ta niemoc, to uzależnienie od innych, że masakra..

Mnie jest wszędzie pełno.. i wcale nie cicho;)

Dobry wieczór Kobiałki :cool:musiałam odespać wczorajszą imprezkę,było cudownie,forumki piękne że nie ma słów i jak jeszcze raz usłyszę,że któraś musi sie odchudzac to nie wytrzymam i będę :mad:same lasencje,idealne figurki a Wy wiecznie jęczycie,że grube :rolleyes:a ja wczoraj nie nadążałam czytać,ogladalam zdęcia a dzisiaj czytałam,ale fajnie było :yes: