illusjon 02.02.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam wieczorową porą Dziewczyny moje kochane! Wygląda na to, że skrystalizowała mi się sypialnie - chyba (?) wybrałam tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Którą? A tak poza tym dobry wieczór. Wczoraj zostałam brutalnie wyrwana sprzed komputera celem oglądnięcia filmu. I nic nie udało mi się zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ech mogłam nie czytać... strasznie lubię oglądac zdjęcia. niosą ze sobą inne życia, inne sprawy...podkręcają wyobraźnię teraz to mi dopiero żal, jak odkryłam Wasze opisy i nic nie zobaczyłam to nie będzie miły poranek ps. dziś jadę do Wrocławia KasiaTS, Następnym razem obecność obowiązkowa, a dzień nie może być stracony skoro pojechałaś do Wrocławia dzień dobry u Was też listopad za oknem? mieliśmy jechać na narty, a skończy się chyba na oglądaniu Justyny w tv:D no po co, po co za trudne to pytanie, kawa jeszcze nie działa. Następym razem wychodzę ostatnia również, udanego spotkania! Gudosia Odpowiadam późno, ale lepiej tak niż wcale Jest w W-wie listopad wręcz książkowy. Przykro mi, że Wasze plany przez te anomalie pogodowe nie wypaliły. Zobaczymy następnym razem kto będzie ostatni. ... miłego dnia Ilu jakies nowe fotki może zapodasz z budowy? Kamilcia, Dzisiaj na budowie nie byłam to i fotek nie mam. Jutro tam będę, to jak będzie co to obfocę. Za to dzisiaj podpisaliśmy umowę na szafy do przedpokoju i sypialni i chyba wybraliśmy tapetę do sypialni i biblioteki Witaj Aniu Żałuję z całego serca,że nie było mnie tu wczoraj Może jaks powtórka za kilka dni? jakieś przedostatki? Podziwiam ludzi ,którzy mogą tak mało spać jak Ty ale tak maja podobno tylko ci inteligentni Pozdrawiam i miłego weekendu Bionda Żałuj, kochana, żałuj... Było na co popatrzeć... Jężeli tylko będą chetni na poprawiny to bardzo chetnie Mam nadzieję, że z tym wczesnym wstawaniem to prawda Witam się z rana Ale wieczorek Co jedna laska bardziej "lasencja" od poprzedniej i odwrotnie.. Gdań ska starówka oczarowała mnie kilka lat temu.. ciekawe czy blask zniknie jak zajadę w tym toku... Za to pokochałam Kazimierz nad Wisłą.. Bożesz.. jaki cudny... Arnika Cieszę się, że spotkanie się podobało Gdańsk mi się szalenie podoba, ale całe wieki już tam nie byłam, a Kazimierz kochamy z M miłością wielką i nawet tam latem na obiady jeździmy, żeby sobie posiedzieć, na piękny rynek popatrzeć i wrócić.... Przyszłam się przywitać i podziękować za uroczy wieczór wszystkim dziewczynom:) Fajnie było was zobaczyć A ja ze swojej strony dziękuję za miłe słowa....gudosiu, ja mam "trochę".... więcej i tak jak Arnika , nie czuję się na swoje lata...póki dzieci przy mnie nie ma:):) Miłego dnia wszystkim życzę Boguś i ciebie miło było widzieć, chociaż od wczoraj zazdrość mi jeszcze nie przeszła... Jak można być wiecznie młodym.. A z tym samopoczuciem przy dzieciach i zdziecmi mam dokładnie tak samo... Dzień dobry Co za wieczór Arnika uosobienie łagodności i jaki piękny uśmiech Kamilcia uosobienie spokoju, rozmarzona Beata, Nazwa12 - pozazdrościć genów, pięknie Ivy17, Gudosia, Kachna2802, Vesila, Karolek, Yokasta, Tosiaczek - jakie młode i naturalnie piękne Pełna zgoda - dziewczyny są rewelacyjne Illutek - kobieta o 100 twarzach i w każdej odsłonie pięknie, a jaką Ty masz piękną cerę Romana To od lampy błyskowe, splaszczyła obraz ... i zmardszcki Dobry wieczór Kobiałki :cool:musiałam odespać wczorajszą imprezkę,było cudownie,forumki piękne że nie ma słów i jak jeszcze raz usłyszę,że któraś musi sie odchudzac to nie wytrzymam i będę :mad:same lasencje,idealne figurki a Wy wiecznie jęczycie,że grube :rolleyes:a ja wczoraj nie nadążałam czytać,ogladalam zdęcia a dzisiaj czytałam,ale fajnie było Nazwa, Wychodzi na to, że tu same skromniutkie panienki są co to w lustro nawet nie spojrzą albo wytrawne kokietki... Ooo, a ja się na imprezę nie załapałam Bo byliśmy u znajomych, gdzie On jest hindusem - na pysznej indyjskiej kolacyjce Było pysznie:wiggle: Więc żałuję, ale tylko trochę Nieźle napaplałyście:lol2: MagdaZZZ, Jak się lata po kominach to tak jest. Z drugiej strony ty miałaś ucztę dla podniebienia a my dla oczu... Kochane, Jeszcze raz chciałam Wam podziękować za wczorajszy wieczór, który myślę powinnyśmy za jakiś czas powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Którą? A tak poza tym dobry wieczór. Wczoraj zostałam brutalnie wyrwana sprzed komputera celem oglądnięcia filmu. I nic nie udało mi się zobaczyć Hej Dorka, Stare przysłowie mówi - Kto na film odchodzi - sam sobie szkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 02.02.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Nie było mnie przez dłuzszy czas,bo ogładałam Dyskoteki 1992,no ubaw miałam po pachy,jak tańczyli,jakie ubiorki śmieje się a sama w takich kołnierzykach chodziłam :cool:a jaka szpana ja miałam chyba z 5 takich zawiązywanych,klipsy duże czerwone :lol2:i tak mnie te filmiki wciągnęły,że ogladałam i oglądałam :cool:fajne czasy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.02.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Illu ,dawaj te tapety , ów co i jak ?? Kwiaty,gładkie?jaki kolor gdzie i czemu tak drogo: Popcorn:: Popcorn:: Popcorn:: Popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Nazwa, Ja niestety też pamiętam, jak się wtedy ubieram... Zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Nie ów tylko mów i emoty mi nie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 : Popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.02.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Buuu... No nic, może następnym razem się uda A teraz pokazuj te tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dziewczyny, jak wiecie będę miała w sypialni takie mebelki: Pamiętacie też może, że co do tapet to wciąż nie wiedziałam czy gładka, czy w pasy, geometryczna czy może w kwiaty i stałam w rozkroku (prawie jak premier) do dzisiaj (chyba?!), bo jeszcze nie zapłacone i za tydzień, jeszcze raz tam pojadę zobaczyć czy nadal mi się podoba… Wiedziałam jedno, że wszystkie wersje angielskich sypialni mi się podobają i w każdym kolorze, o ile zestaw kolorów to pudrowy róż, śliwka, beż i szary… Od jakiegoś czasu bardzo podobały mi się kwiaty na tapetach, takie subtelne, rozmyte jak z obrazów impresjonistów, ale broniłam się przed nimi jak mogłam. Dzisiaj w sklepie też najpierw zaczęłam oglądać tapety w pasy i gładkie, tłoczone i w jakieś takie subtelne geometryczne wzory … ale wzrok uciekał mi cały czas w kierunku katalogu kwiatowego. Mąż mi zadał 1 pytanie (i za to go kocham, że nastawia mnie na tory… ) : - Misiek a tak zwyczajnie, które ci się najbardziej podobają, tak teoretycznie… No to ja mówię – tamte, w takie rozmyte kwiaty, jak freski na starych spękanych ścianach… - To dlaczego ich nie oglądamy? - Bo nikt takich nie ma - Ale to nasza sypialnia, mnie taka tapeta w sypialni nie będzie przeszkadzała, bo nawet mi się podoba, a jak się znudzi za jakiś czas to zmienimy… Możesz mieć sypialnię jaką chcesz, nawet jeżeli tylko na 2-3 lata, tylko musisz się sama zdecydować…. I tak oto będę miała sypialnię w tapetę kwiatową połączoną z gładką i oddzielającą ja sztukateryjną listwą…. Tadammm... Moja tapeta (chyba, raczej na pewno?!?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 02.02.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam wieczorową porą [ATTACH=CONFIG]167098[/ATTACH] Dziewczyny moje kochane! Wygląda na to, że skrystalizowała mi się sypialnie - chyba (?) wybrałam tapety czekamy:popcorn: Cieszę się, że spotkanie się podobało Gdańsk mi się szalenie podoba, ale całe wieki już tam nie byłam, a Kazimierz kochamy z M miłością wielką i nawet tam latem na obiady jeździmy, żeby sobie posiedzieć, na piękny rynek popatrzeć i wrócić.... wstyd się przyznać, ale w Kazimierzu nie byłam...jakoś nigdy nie jest po drodze a podskórnie i na odległość czuję, że to moje klimaty:yes: Wychodzi na to, że tu same skromniutkie panienki są co to w lustro nawet nie spojrzą albo wytrawne kokietki... no ba:P i bez kokieterii, też się nie czuję na swój wiek, zatrzymałam się na 24 i tak trwam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Illu masz mądrego męża i piękne tapety :yes:czego chcieć więcej od życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Aniu, no i dobrze będzie To chyba o to w urządzaniu chodzi, żeby dobrze się czuć we własnych wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Tę tapetę planuję położyć w ten sposób, że od góry i od dołu będą pasy gładkie a środkiem między listwami będzie położona ta w kwiaty. Do tego chce uszyć z 2 warstw półprzezroczystych gładkich tkanin (szarej i w pudrowym różu) takie zasłonki: Zasłonki będą chyba w bardziej prosty sposób uszyte i zebrane chwytakiem do zasłon. Edytowane 2 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ładny układ tapet ale taki zachowawczy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Jednak trochę się boisz tych kwiatów co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 02.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Illusjon, po pierwsze Mąż mi zadał 1 pytanie (i za to go kocham, że nastawia mnie na tory… ) : - Misiek a tak zwyczajnie, które ci się najbardziej podobają, tak teoretycznie… No to ja mówię – tamte, w takie rozmyte kwiaty, jak freski na starych spękanych ścianach… - To dlaczego ich nie oglądamy? - Bo nikt takich nie ma - Ale to nasza sypialnia, mnie taka tapeta w sypialni nie będzie przeszkadzała, bo nawet mi się podoba, a jak się znudzi za jakiś czas to zmienimy… Możesz mieć sypialnię jaką chcesz, nawet jeżeli tylko na 2-3 lata, tylko musisz się sama zdecydować…. medal dla męża po drugie Tadammm... Moja tapeta (chyba, raczej na pewno?!?) przypomina mi stare ryciny, jest spokojniejsza niż te, które pokazywałaś wcześniej. I bardzo fajna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Buuu... No nic, może następnym razem się uda Narendil, kto nie przychodzi sam sobie szkodzi. Następnym razem Ci nie odpuścimy A teraz pokazuj te tapety Już pokazuje... Ja nie jestem Profesor i zebranie myśli trochę mi zajmuje... czekamy:popcorn: Gudosia Otóż już pokazałam wstyd się przyznać, ale w Kazimierzu nie byłam...jakoś nigdy nie jest po drodze a podskórnie i na odległość czuję, że to moje klimaty:yes: Ja o wstydzie znam jedna wierszowana teorie, ale ona inaczej idzie... no ba:P i bez kokieterii, też się nie czuję na swój wiek, zatrzymałam się na 24 i tak trwam... I to jest najważniejsze. Mi metryka stanęła na 27 Illu masz mądrego męża i piękne tapety :yes:czego chcieć więcej od życia? bionda Dzięki, ale raczej mu nie powtórzę... Aniu, no i dobrze będzie To chyba o to w urządzaniu chodzi, żeby dobrze się czuć we własnych wnętrzach. Narendil, Wiesz pewnie jak z dylematami... Ale faktycznie co mi szkodzi sorbować czegoś innego, najwyżej za kilka lat kwiaty znikną raz na zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ładny układ tapet ale taki zachowawczy:p Jednak trochę się boisz tych kwiatów co? Bionda, Nie, to nie to, mnie się takie połączenia od zawsze podobały. Ponadto, nasza sypialnia jest mała, i same kwiaty spowodowałyby, że z sypialni zrobiłby się małpi gaj. Poza tym, mąż mi dał wolna rękę, ale muszę pamiętać, że to i jego sypialnia. No i po czwarte zawsze na angielskich filmach podobały mi się łączone tapety albo tapeta wzorzysta połączona z panelami białymi na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts