wyanna 03.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ha, właśnie od 2 czy 3 godzin się zastanawiam, gdzie jesteś, I miałam nawet wysunąć teorię, że albo karnawałujesz się, albo coś niezłego wykończeniowo czarujesz:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Już jest jutro... Wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 04.02.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Na imprezę niestety nie dotarłam.... Chore dziecię w domu=wiadomo co:( Tapeta baaardzo romantyczna:yes:, pasuje do całej reszty, i sypialni i mieszkania:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ha, właśnie od 2 czy 3 godzin się zastanawiam, gdzie jesteś, I miałam nawet wysunąć teorię, że albo karnawałujesz się, albo coś niezłego wykończeniowo czarujesz:stirthepot: Wyanna, No było trochę karnawałowania... bo w końcu od czasu do czasu trzeba się poruszać... Ale zanim zabawa to było trochę pracy Czy wyjdzie nieźle to się okaże i pewnie będziesz mogła ocenić (ale to jeszcze chwilę... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Witam się z koleżankami poniedziałkowo, trochę mroźnie, ale, i to najfajniejsze, słonecznie. Prawie marzec u mnie Już jest jutro... Wpadłam się przywitać Hej Arnika, miłego dnia Na imprezę niestety nie dotarłam.... Chore dziecię w domu=wiadomo co:( Angy, Oj to współczuję. Teraz taki okres. Mam nadzieję, że już dzisiaj lepiej. Dużo zdrowia dla pociechy Tapeta baaardzo romantyczna , pasuje do całej reszty, i sypialni i mieszkania Fajnie, że Ci się podoba. Dziękuję. Edytowane 4 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Oto relacja z wczorajszych dokonań. Zostały wybrane farby do poszczególnych pokoi i łazienek. Niestety na monitorze wyglądają zupełnie inaczej - są dużo ciemniejsze Edytowane 4 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Zastanawiam się nad tapetą do biblioteki. Nie może być inwazyjna, bo będzie to moje miejsce pracy w domu. Tapeta będzie widoczna tylko na ścinie na, której są drzwi i na szer 2,5 tam, gdzie będzie stało biurko. Edytowane 4 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.02.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Mój typ to ta, piękna jest! [ATTACH=CONFIG]167503[/ATTACH] A w ogóle gratuluję farb! Ja też już mam, joliska wkleiła MagdyZZZ swoje ściany i to będzie właśnie to A te twoje to na jakiej bazie zamierzasz robić? My liczyliśmy, że z mieszalnika na Beckersie wychodzi nam jakieś 2,80 za m2 a chyba chcemy efekt satynowy, bo mat może sie wybłyszczać od czyszczenia. A że będę czyścić, to mam jak w banku. W ogóle co to za wzornik farb? Edytowane 4 Lutego 2013 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Hej Ilutek mi też ta tapeta najbardziej pasuje [ATTACH=CONFIG]167503[/ATTACH] aż sobie ją zapisze, bardzo mi sie podoba i kolory farb fajne wybraliście, tylko ten gabinetowy na ekranie wygląda sraczkowato , mam nadzieję że na żywo to inny odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gudosia 04.02.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam się, dla mnie też ta lub ta więcej nie napiszę, bo mi %@#$#!!! migrena odebrała zupełnie możliwość konstruowania dłuższych, zrozumiałych zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Mój typ to ta, piękna jest! [ATTACH=CONFIG]167503[/ATTACH] A w ogóle gratuluję farb! Ja też już mam, joliska wkleiła MagdyZZZ swoje ściany i to będzie właśnie to A te twoje to na jakiej bazie zamierzasz robić? My liczyliśmy, że z mieszalnika na Beckersie wychodzi nam jakieś 2,80 za m2 a chyba chcemy efekt satynowy, bo mat może sie wybłyszczać od czyszczenia. A że będę czyścić, to mam jak w banku Wyanna, Też mi się ta tapeta podoba My wszystkie próbki mieliśmy z Fluggera. Niestety nic nie wiem o matach i satynach. Właśnie miałam się kogoś o to zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam się, i %@#$#!!! migrena odebrała zupełnie możliwość konstruowania dłuższych, zrozumiałych zdań Gudosia, Trzymam kciuki, żeby sobie jak najszybciej poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Do większej łazienki, tej ogólnodostępnej, zamówiłam w UK takie akcesoria: Wieszaki na duże ręczniki ew. szlafroki i wieszak bidetowy Uchwyt na ręcznik przy umywalce I akcesoria WC Chociaż początkowo chciałam zamówić taki uchwyt na papier: (Gdyby mocowanie uchwytu było po środku, to ten by został. Nie podobało mi się, że jest z boku.) Cały czas szukam do tej łazienki oświetlenia. Potrzebuję "coś" pod sufit i 4 kinkiety. Edytowane 4 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Zamówiłam też w UK klamki do drzwi pokojowych i łazienkowych: oraz uchwyt do suszarki do włosów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Do mniejszej łazienki mam już wszystko: Kolor ścian: Edytowane 4 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) O, tą tapetę lubię. Ona jest brązowa? Bo ja ją w black&white znam. Tą Pani bierz, tą Do większej łazienki, tej ogólnodostępnej, zamówiłam w UK takie akcesoria: Zamówiłam też w UK klamki do drzwi pokojowych i łazienkowych: oraz uchwyt do suszarki do włosów: Fiu, fiu Akcesoria ładne, tapety ładne, ale chcę jakieś zdjęcia z mieszkania Edytowane 4 Lutego 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 04.02.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ilu tapeta - ta szara niby postarzana z ornamentem - super ! ja bym taka chciała w delikatnym turkusie... do sypialni. Tylko u mnie rolę gra tez cena, to raz, a dwa - to plan na 'nieco' później - teraz pilniejsze rzeczy czekają... kinkiet Brenna - rozwazam go tez do cegiełkowej łazienki. czekam NIECIERPLIWIE na jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ilutku super wybór Też obstawiam tę królewską do biblioteki, jest zgaszona i na pewno nie przytłoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.02.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tapeta ze starymi samochodami i inne z tej serii, m.in. gazety, są w LM Zrobiłam sobie wkładkę do ramki nawet: Zakupy łazienkowe masz cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 2 wersje tej samej tapety (obie są Castoramie, cz-b w LM) Farba będzie kolorystycznie dobrana do tej pożółkłej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts