feniks2003 21.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam Jestem tutaj nowy, w moim kominku z górnej części spadło takie coś jak na zdjęciu. Szukałem na allegro i sklepach, ale nie mogę namierzyć. Co to może być i gdzie to dostać? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 21.11.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Rozumiem, że to cóś było w wkładzie w górnej części. Prawdopodobnie deflektor ceramiczny.Jaki to wkład kominkowy?Tutaj na forum są znawcy znający wszelakie wkłady kominkowe dostępne w Polsce i nawet nieraz poza Polską.Łatwiej będzie jednak jak napiszesz co za producent i jaki model.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks2003 22.11.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Takie dane udało mi się odkopać: kominek: KV 025.LNR 025LN00088 2/19241 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 22.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam.Dlaczego nie zwrócisz się z tym do kogoś od kogo kupiłeś palenisko, tylko porady w internecie szukasz?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.11.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Witam Jestem tutaj nowy, w moim kominku z górnej części spadło takie coś jak na zdjęciu. Szukałem na allegro i sklepach, ale nie mogę namierzyć. Co to może być i gdzie to dostać? [ATTACH=CONFIG]149949[/ATTACH] Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Sebastian Jakiś czeski "koń-struktor" wymóżdżył deflektor w postaci kilkucentymetrowego paska szamotu długości zaś kilkudziesięciu, podpierając go tylko na krótkich końcach. Jest to ewidentna wada paleniska. Dzwoń do sprzedawcy (dystrybutora). Takie coś musi spaść prędzej lub później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts