syjam23 22.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Prosze komentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drejku 02.02.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Czekamy na więcej! A co do firm, my rozmawialiśmy z trzema wykonawcami i wszyscy byli w stanie określić cenę po przejrzeniu projektu w rękach. Robienie dodatkowego kosztorysu to naciąganie ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syjam23 03.02.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Teraz już wiem że to naciąganie i znalazłem firmę wreszcie, która od razu po przejrzeniu projektu powiedziała cenę. A wszyscy , którzy nie byli w stanie określić ceny bez kosztorysu nie rozmawiałem dalej. Budowę zaczynamy w czerwcu, materiały zamówione, jak się zacznie budowa bedę zdawał relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drejku 05.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No to powodzenia! I pamiętajcie - zaczynają się poranne spotkania z kulturą na budowie: jak to się mówi "Pańskie oko konia tuczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts