ozzie 20.05.2005 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Opal, dziekuje za zaproszenie. Bardzo chetnie spotkamy sie z wami, tylko musimy znalezc jakas wolna chwilke... Ten weekend mamy caly zajety, moze w okolicach Bozego Ciala, lub pozniej? Mozemy wybrac sie na jakis spacer, poznac was i Etne, no i zobaczyc jak moje dzieciaki (chlopiec ma 6 lat, dziewczynka prawie 10) zachowuja sie przy psie Dajcie znac kiedy i gdzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 27.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 To ja też sie pochwalę moja Rafią Estilo:) http://www.hovawart-pl.com/indexpl.html w dziale wnuki Miot R Rafia:)) Pozdrawiam hov-ciarzy:). p.s. Mnie sie teraz marzy 2 - druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 27.05.2005 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sliczna ta twoja Rafia Jak sie chowa? Jaki ma charakter? Napisz cos wiecej, prosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 30.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Sliczna ta twoja Rafia Jak sie chowa? Jaki ma charakter? Napisz cos wiecej, prosze! Witam Jestem bardzo zadowolona z posiadania hovawar-tki Rafii ) Spełniła moje najskrytsze oczekiwania: 1. Przyjaciel rodziny i dzieci, ale nie kanapowiec 2. Stróżująca - obronna:) stróżuje faktycznie, swoim wyglądem stawia na równe nogi, obronność - nie rzuciła się nigdy na nikogo, ani na dzieci, ludzi, psy 3. Może przebywać na ogrodzie 4. Nie potrzebuje bardzo długich spacerów ( jak gończe psy:)), sama potrafi zając się zabawą. 5. Nie brudzi się - nie potrzebuje czestych kąpieli, czesanie. 6. Jest posłuszna ( chodzimy z nią do psiego przedszkola:)) 7. Pilnuje się w terenie, sama jest cudowna. Zdrowa i mądra:)) po Mamie Ankorze i Tatusiu Jambo:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 09.06.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 MAM MAŁĄ HOVAWARTKĘ !!!! PRZYWIOZŁAM JĄ DZISIAJ DO DOMU JEST CUDOWNA CZARNA PODPALANA - NO ŚWIETNA . JAK KTOŚ CHCE DOBREGO HOVAWARTA TO POLECAM HODOWLĘ, Z KTÓREJ JĄ WZIEŁAM . SZCZENIAKI MAJĄ 13 TYGODNI. MOGĘ PRZESŁAC FOTKI SWOJEJ MAŁEJ - PADNIECIE Z ZACHWYTU SZCZENIAKI SĄ W MIARĘ TANIE BO BEZ POŚREDNIKÓW 1500ZŁ A PO CHAMPIONACH I TO JAKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witaj Lusia wśród hovomaniaków! Z jakiej hodowli masz sunię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania.mor 16.06.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No właśnie z jakiej hodowli masz swoją sunię? Bo ja szukam szczeniaka hovawarta do kupienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania.mor 16.06.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No właśnie z jakiej hodowli masz swoją sunię? Bo ja szukam szczeniaka hovawarta do kupienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 16.06.2005 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Aniu, Ty podobnie jak ja szukasz hovka Wczoraj urodzily sie male hovki w hodowli Animagus, a w Palacowych Pieknosciach sunia Eshi jest w ciazy i male maja urodzic sie ok. 6 sierpnia. Jest wiec w czym wybierac Hodowla Animagus jest w Lomiankach pod Wwa, a ta druga na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.06.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 W Animagusie urodziło się właśnie 9 szczeniaków: 3 podpalane sunie i dwie blond oraz 3 podpalane pieski i jeden blond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 16.06.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 mam suczkę z hodowli cień laurowiśni. link do strony http://www.hovawarty.pl szczeniaki naprawdę piękne i dorodne. moja mała widać ,że nauczona załatwiania na dworzu . teraz jest po szczepieniach więc trochę siedzi w domu - ale wybrała jedno miejsce ( pod drzwiami toaety i tylko tam się załatwia ) rodowody rodziców dostępne na stonie klubu hovawarta http://klub.hovawart.pl/ho/su/nikita.php tu akurat pod tym linkiem dane mamusi astry - nikity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 16.06.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 http://astrahovka.republika.pl/index.jpg to moja mała astra. ona ma jeszcze siostrę i braci którzy sa do kupienia. jej siostra wygląda dokładnie jak ona. to zdjęcie mojej małej zrobione 8 dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Lusia - Astra wygląda na prawdziwą gwiazdę Nasza Etna to już kawał psa: http://www.enter.net.pl/www/phantom/mix/etna_maj2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 17.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 ładna ta wasza etna, podrap ją za uchem od astry etna z jakiej jest hodowli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 17.06.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 już wyśledziłam etna jest z pałacowych piękności prawdziwa z niej piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Dobrze Lusia wytropiłaś. Na pewno Astra Ci pomogła . A zdjęcia małych hovków z Animagusa na pewno będą lada dzień na stronie domowej hodowli: http://www.animagus.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 17.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 strasznie dużo ostatnio(rok) czytałam i przeglądałam . wiedzialam ,że gdzieś już słyszałam to imię . może nie z pamięci ,ale po krótkim poszukiwaniu chyba każdego hovak w polsce, o którym coś napisano potrafię znaleźć to się nazywa mieć świra na punkcie rasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 17.06.2005 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Lusia,twoja Astra jest sliczna, ckwadrat, a z Etny to dopiero gwiazda Tylko pozadroscic (no w milym tego slowa znaczeniu ) My jednak zdecydowalismy sie na sunie, ktora urodzi Eshi Ale miot z Animagus mamy zobaczyc w przyszlym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 lusiu,ona jest śliczna!Będzie z niej niezła laska wystawowa (będziesz wystawiać?),a teraz jest tak słodka,że....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 21.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 To ja tez wrzucę zdjęcie mojego blondasa: Wiking Estilo -ma już 3 lata http://foto.onet.pl/upload/3/45/_431886_n.jpg Pozdrawiam, Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts