bettka 22.11.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witajcie, jestem umówiona na rozliczenie (prawie końcowe) z moim kierownikiem budowy, co mogę sprawdzić w dziennku budowy jako laik na pierwszy rzut oka? Podpowiedzcie proszę, bo dziennik był do tej pory u niego i go na oczy jeszcze nie oglądałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 22.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 http://www.ciop.pl/5541.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.11.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 "u niego" - rozumiem że prowadził go na miejscu mojej budowy i był na budowie do wglądu, ale nie musiałam do niego zaglądać i tego nie robiłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts