Charlie 23.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Założyłem wątek TYLKO w celach UŁATWIENIA komunikacji pomiędzy forumowiczami. Ideą tego rankingu w.g mnie jest przede wszystkim WIEDZA TECHNICZNA w danym produkcie i usłudze z nim związanym oraz AKTYWNOŚĆ na Forum Muratora. Myślę, że podając TYLKO swój NICK i REGION działania unikniemy kryptoreklamy ale jeśli REDAKCJA uważa inaczej to proszę o skasowanie tego wątku. Proponuję dopisywanie się do listy na zasadzie kopiowania dotychczasowej + pilnowanie numeracji. 1. JAREKO -- Warszawa 2. finlandia -- Siedlce 3. IVO 333 -- brak danych 4. slaku -- brak danych 5. stary -- brak danych 6. _FIX_ -- okolice Warszawy 7. bwojtek -- brak danych 8. witek 86 -- Zielona Góra 9. MMichał -- Bydgoszcz Z góry przepraszam jeśli nie dopisalem kogoś ale bazuję tylko na mojej wiedzy. Jeśli czujesz się na siłach spełnić te 2 proste zasady to dopisz się sam ale najpierw błyśnij wiedzą/doradztwem w odpowiednich wątkach Pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2012 przez Charlie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 23.11.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 1. JAREKO -- Warszawa2. finlandia -- Siedlce3. IVO 333 -- brak danych4. slaku -- brak danych5. stary -- brak danych6. _FIX_ -- okolice Warszawy7. bwojtek -- brak danych8. witek 86 -- Zielona Góra9. MMichał -- Bydgoszcz10.ClNEK -- Tarnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.11.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) 1. JAREKO -- Warszawa2. finlandia -- Siedlce - /z założenia nie robi ofert / edit finlandia3. IVO 333 -- Siedlce (ale inna firma) 4. slaku -- brak danych5. stary -- Warszawa 6. _FIX_ -- okolice Warszawy7. bwojtek -- brak danych - tego nie wie nikt... ?8. witek 86 -- Zielona Góra9. MMichał -- Bydgoszcz10.ClNEK -- Tarnów11. Charlie -- Łódź - najlepszy spec ds szkła i konstrukcji szklanych Edytowane 23 Listopada 2012 przez finlandia uzupeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 30.11.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Czy ja Wam muszę przypominać o promocjach zimowych ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 30.11.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja jeszcze żadnej istotniej promocji nie widziałem. Te które jak dotąd do mnie dotarły są "symboliczne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.12.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 VAT 25% coraz bliżej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 11.12.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Oj tam, nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.12.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 1. JAREKO -- Warszawa 2. finlandia -- Siedlce - /z założenia nie robi ofert / edit finlandia 3. IVO 333 -- Siedlce (ale inna firma) 4. slaku -- brak danych 5. stary -- Warszawa 6. _FIX_ -- okolice Warszawy 7. bwojtek -- brak danych - tego nie wie nikt... ? 8. witek 86 -- Zielona Góra 9. MMichał -- Bydgoszcz 10.ClNEK -- Tarnów 11. Charlie -- Łódź - najlepszy spec ds szkła i konstrukcji szklanych Nie sądzę, że od 01 stycznia 2013 ale myślę, że po I kwartale. Dziura w budżecie wielkości Rowu Marjańskiego a wpływy mizerne. Mgr Rostowski ma zesraną minę w TVN-enie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 11.12.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Nie sądzę, że od 01 stycznia 2013 ale myślę, że po I kwartale. Dziura w budżecie wielkości Rowu Marjańskiego a wpływy mizerne. Mgr Rostowski ma zesraną minę w TVN-enie jak podniosą to (kur...a) przysięgam że sam wezmę kose na ramię i idę na stolice!!! oddajesz prawie połowę tego co zarabiasz i jeszcze i mało! Ostatnio był klient i mówi że był w grecji i hiszpani .Mówi że taki kryzys jak oni mają to by chciał by był w Polsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 11.12.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 SLD znów twierdzi, że stać państwo na dopłaty w wysokości 7 tyś zł do zakupu nowych aut wyprodukowanych w naszym kraju. Albo to kolejna zagrywka piarowska albo nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.12.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 SLD znów twierdzi, że stać państwo na dopłaty w wysokości 7 tyś zł do zakupu nowych aut wyprodukowanych w naszym kraju. Albo to kolejna zagrywka piarowska albo nie jest tak źle Żeby dać samochodówce to innej branży trzeba zabrać. Najłatwiej Służbie Zdrowia i szkolnictwu. Kiedyś dodtukowywali kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwson 17.12.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Witam, Poszukuję sprawdzonego sprzedawcy i montażysty z Piotrkowa Trybunalskiego i okolic, kogo możecie polecić? Potrzebuję okna na cały do jednorodzinny! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.12.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ...QUOTE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 18.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 1. JAREKO -- Warszawa2. finlandia -- Siedlce - /z założenia nie robi ofert / edit finlandia3. IVO 333 -- Siedlce (ale inna firma)4. slaku -- brak danych5. stary -- Warszawa6. _FIX_ -- okolice Warszawy7. bwojtek -- brak danych - tego nie wie nikt... ?8. witek 86 -- Zielona Góra9. MMichał -- Bydgoszcz10.ClNEK -- Tarnów11. Charlie -- Łódź - najlepszy spec ds szkła i konstrukcji szklanych 12 Sikorb -- Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.12.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ...QUOTE] hahahaah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 19.12.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 takie fury poszły z dymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 20.12.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ja pierdziele do mnie jechał;/ gaśnic jak był mały ognień jeszcze nie można było użyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 20.12.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Witam ja pierdziele do mnie jechał;/ gaśnic jak był mały ognień jeszcze nie można było użyć ? typowe - gaśnicę trzeba by dokupić potem (chyba tych małych się nie napełnia) a śnieg był obok i to darmowy, ale autek szkoda :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.12.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 1. JAREKO -- Warszawa 2. finlandia -- Siedlce - /z założenia nie robi ofert / edit finlandia 3. IVO 333 -- Siedlce (ale inna firma) 4. slaku -- brak danych 5. stary -- Warszawa 6. _FIX_ -- okolice Warszawy 7. bwojtek -- brak danych - tego nie wie nikt... ? 8. witek 86 -- Zielona Góra 9. MMichał -- Bydgoszcz 10.ClNEK -- Tarnów 11. Charlie -- Łódź - najlepszy spec ds szkła i konstrukcji szklanych 12 Sikorb -- Katowice Panowie od ROLET, BRAM, BALUSTRAD - dopisujcie się w.g schematu - zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 20.12.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 boże by tak Charlie uzupełnił swój pierwszy post i by się poprosiło moda o skasowanie reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts