manwithnoname 17.03.2018 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Jestem teraz przed zakupem folii. Doradźcie, COROTOP SECCO 0,50mm bedzie dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 17.03.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Gruba. Ciężka w ułożeniu, trzeba pilnować ekipę rozkładającą styropian, żeby ją dobrze przy ścianie ułożyli i w rogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 23.03.2018 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Kupowałam w firmie IZOKPOL, wszystko załatwialiśmy telefonicznie oraz emailem. Przysyłano mi folię 1,2 mm na paletach, kurierem.Pierwszy raz w 2012r, a potem w 2013r.Folia jest w rolkach, ciężka potwornie, 1m x na 20 mb; układała się dobrze, w rogach lekko nacinałam i robiłam zakłady. Resztki leżą testowo ponad 5 lat pod płotem na słońcu, deszczu, mrozie i na razie zachowują się i wyglądają jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts