TypeR 23.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Cześć,pewnie jest mało użytkowników reku tej firmy ale może komuś się przyda taka informacja.Mam model 270 econo (z nagrzewnicą wstępną wodną), komplet filtrów G3 i F7 kosztuje u naszych przedstawicieli ~180 zł netto + koszt wysyłki. Poszperałem w necie i znalazłem fiński sklep gdzie komplet kosztuje 11,38 Euro brutto, taka malutka różnica, napisałem do nich, dodali obsługę wysyłki do PL,koszt wysłania ok. 23 Euro.Zamówiłem 2 komplety z kosztami wysyłki zapłaciłem 197 zł (obsługują płatności Visa i Mastercard), po 3 dniach paczka w domu.Tak więc za mniejsze pieniądze można kupić dwa komplety filtrów.Troszkę nasi przedstawiciele przeginają, różnica w cenie ok. 50 zł brutto tam a 220 zł brutto u nas to lekka przesada.Adres sklepu: http://www.puhtaampi-ilma.fi (sklep dostępny w języku angielskim)Pozdrawiam - Daniel Ps. cenę podnieśli na 14 Euro ale i tak się opłaca. Edytowane 23 Listopada 2012 przez TypeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts