gosia-goja 24.11.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) Witam, przestrzegam przed nieuczciwym wykonawcą: Fifma MOSAICO s.c. A.ZBICIAK M.MISZTALLUBLIN UL. NOWY SWIAT 32STANOWCZO NIE POLECAM !!!! KOMPLETNA PORAŻKA, nie potrafili poradzic sobie z niczym, mysle ze nie nadaja sie kompletnie do prowadzenia firmy w tej branzyMam setki zdjec ich fuszerek w kazdym pomieszczeniu, pełna kompromitacja.Po fakcie od kilku osob dowiedzialam sie jaka o nich opinia wsrod klientow krazy - ze oszukuja wszystkich, ze maja robotnikow z lapanki, bo nikt u nich nie chce pracowac bo nie chca kasy placic i ze w ogole robia byle jak za duza kase, nie pilnuja zadnej budowy i swoich podwykonawcow. I ze juz kilku klientow mialo z nimi niezle przejscia i ze na pewno nie jestem pierwsza w tym temacieBARDZO nieuczciwi, wredni i niemili.Po wizytach u prawnika NARESZCIE ROZWIAZALISMY Z NIMI UMOWE Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez gosia-goja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.11.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witam się Zapowiada się ciekawie, wnętrza jakie lubie:yes: Co do drzwi to ja wole jednokolorowe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) przepraszam-to dziennik czy galeria? Chyba galeria, więc witam się i ja! Edytowane 25 Listopada 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.11.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Wow -jesli na zywo wyjdzie tak jak na wizualizacjach to gratuluje!!!Dla mnie odwaznie z ta turkusowa mozaika i limonkowa kuchnia,alel z pewnoscia dodaje "pazurka". Jesli pozwolisz bede podgladac i oczywiscie zycze powodzenia!!! Co do drzwi-widzialam takie lakierowane na"zywo" i wygladaly bardzo ladnie ,ale te z szybkami przezroczystymi tez piekne....Ach te wybory:lol2: No i mnie sie oczywiscie najbardziej podoba wersja 2 lazienki gornej-pewnie dlatego ze to chyba "moje " kafelki:lol2: Edytowane 25 Listopada 2012 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Zajrzałam do Twojego domku i faktycznie kafelki Twoje oczywiscie na zywo bardzo ładne. Ja raczej zostane przy czarno białej łazience bo mozaika kosztuje majątek No to strasznie fajna lazienke bedziesz miec:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.11.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Helloł! Zapowiada się ciekawie... Ta mozaika w dolnej łazience to coś konkretnego czy przypadek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.11.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam sie gosia-goja w Twoim wątku Sypialnie będziesz miała bardzo glamour,firanki ITALISSIMA HOME EVA MINGE-tez mi się podobają,ale bielutkie-z tym,że cena pewnie zbójcza Jeśli chodzi o łazienkę górną to jestem za czarno-białą ,turkusowa łazienka nie przypała mi do gustu.U mnie tez będzie na dole łazienka czarno-biała z brązem Drzwi podobają mi się najbardziej białe z szybami białymi matowymi:yes:A i zapomniałbym projekt holu jest genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.11.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Super ta mozaika! A te białe płytki my też będziemy mieli u siebie, już są zamówione czekamy na dostawę. Nie widziałam ich na żywo więc trochę w ciemno kupowane, mam nadzieję że się nie rozczaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Witaj Gosiu Pięknie się zapowiada Będę kibicować Pozdrawiam:bye: EDIT: Widziałam na żywo łazienkę w tych kaflach. Ciekawie wyglądają. Też się nad nimi zastanawialiśmy, ale w rezultacie wybór padł na inne Edytowane 27 Listopada 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 27.11.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witaj Gosiu:)Twoje wnętrza zapowiadają się suuuuper:) Na pewno będę u Ciebie częstym gościem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cześć Gosia! Fajnie, że będą płytki w romby. Przepiękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.11.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 więc jeszcze raz przejrzałam twoje wizki i bardzo mi się podoba: Twój salon z mniam limonkową kuchnią, przedpokój, sypialnia jakaś zbyt ciemna, a wersja z turkusem jak dla mnie pstra.Zgaduję, ze wybrałaś łazienkę nr 2, i tu znów ten turkus mi nie leży. ciekawie sie zapowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.11.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Gosiu Inspiracja goni inspirację Ja mam jakąś tam "wstępną" koncepcję pomieszczań, ale znająć moją zmienność jeszcze wszystko się może zdarzyć U nas też przestój w wykończeniówce, więc nawet nie zakładam swojego wątku Życzę Ci aby wszystkie Twoje zamierzenia zostały w 100% zrealizowane Pozdrawiam ciepło Edytowane 29 Listopada 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 29.11.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dla zainteresowanych, już wiem ile osztuja firanki Evy Minge za metr Nie ma dramatu - 220 zł cena do przeżycia O dzięki za info,dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam się u Ciebie Piękne inspiracje ,w moim stylu ,będę podglądać Tapety booooooooooooskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.12.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.12.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Gosiu http://i2.fmix.pl/fmi607/68ac8e97002171c750d7924a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 02.01.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 witam:welcome: chyba częściej będę tu zaglądać super inspirację, my jesteśmy dopiero na początku wykończeniówki ale w momencie kiedy zamontowaliśmy kominek zrobiło się tak przyjemniej , domowo wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 07.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam, przyszłam do Ciebie żeby nie zaśmiecać wątku Gumisiowej u mnie schody dywanowe odpadają mamy już wylane betonowe trzeba je tylko białym kamieniem obłożyć i chcemy calutkie białe nawet z podstopniami. Niestety najgorsze jest to że nie wiem jakim kamieniem to obłożyć przeczytałam co pisałyście u Gumisiowej i muszę trochę o tym teraz poczytać, bo na inspiracji, którą wkleiłam pisało, że te moje schody są z corianu, ale ja już u dwóch kamieniarzy byłam i obaj mi powiedzieli, że niestety u nich tego nie mają no i nadal jestem w kropce. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts