Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzisiaj znalazlam kolejny fotel do gabinetu, co sadzicie :-)

nadaje sie i bedzie pasowal do bialych mebli, lakierowanego bialego biurka i kanapy pluszowej typu Chesterfield?

bd1de0d1e20864c91231ffb662c40b8c.jpg

witam się u Ciebie po raz pierwszy. Trafiłam tutaj z ciekawości bo znajomi wybudowali i właśnie wykańczają Dąbrówki. Ale nie o tym chciałam..... Interesuje mnie namiar na to krzesełko. Baaardzo mi się podoba a szukam właśnie cos w tym stylu do mojego gabinetu, który właśnie powstaje. Czy mogę liczyć na pomoc? Może być na priva

Z góry dziękuję i pozdrawiam

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Gosiu, miałam pisać ze Karolcia miała taki zyrandol, u niej w sypialni pieknie sie prezentował .

Do salonu wzielabym raczej stara, poczciwa caboche ktora pasuje do każdych wnętrz :)

nie jestem jakoś specjalnie zakochana w różowym - ale ta garderoba :jawdrop: pięknie ten kolor gra z bielą :)

siedzisko to było właśnie tak pasami montowane?? wygląda czadowo!!!! //zdradzisz cenę? (czy jest sens marzyć) - nawet na pw//

niezmiennie czekam na kuchnię... zachwyca mnie kolor! ciągle się zastanawiam czy nie dać u siebie i biję się z myślami... może Twoja realizacja pozwoli mi dokonać wyboru :)

Od dawna podglądam Twoje wnętrza i jestem zachwycona:) Właśnie jestem na etapie tapet do sypialni i nie mogę się zdecydować. Mogłabyś zdradzić jakie masz tapety w sypialni? I czy w dotyku przypominają tkaninę? Z góry dzięki za info! Pozdrawiam

Kurcze nie było Cie zaledwie kilka dni, a w domu tak się zmieniło!!!!!!!!!!

I wszystko gotowe do zamieszkania.

Gratuluję, jest cudownie!

Oczywiście witamy nowego człowieczka. Domyslam się że to dziewczynka.

Ciesz się najwspanialszymi chwilami w życiu, dziewczynki są cudowne i tak szybko rosną :cry:

wszystkiego dobrego dla WAS

ciesze sie ze wrocilas:) gratulacje z okazji narodzin Coreczki!

jestem pelna podziwu, jak pieknie wyszly Wasze wnetrza. z niecierpliwoscia czekam na fotki kuchni-u nas to kwestia przyszlego roku, ale wahamy sie miedzy zielona a amarantowa:) Twoje zdjecia nam pomoga w podjeciu decyzji. pozdrawiam!!

Mi jak pamiętasz ani 1 ani 2 nie pasuje do Twojego gabinetu ;) najchętniej wstawilabym tam różowe krzesełko z górnego holu :) ale wiem, ze chodzi Ci o wygodę . Zrób zdjecie z perspektywy tak aby było widać biurko i sofke, bedziemy dumac :) Jesli miałabym wybrać pomiędzy tymi dwoma to chyba wzielabym 1 :)

Gosia gdy całkiem dojdę do siebie, bo zachwytach nad prawie każdym zdjęciem to napiszę coś więcej...

ale teraz błagam!!!! odpowiedz mi:

- pod prysznicem masz podtynkowy zestaw - co to??

powiedz mi czy w komplecie od razu były te części co się chowa w ścianę czy to osobno dokupowałaś???

- czarne płytki pod prysznicem - utrzymanie w czystości bardzo ciężkie??

pytam bo masz nieregularny kształt ich (nie gładkie), wycierasz po każdym kąpaniu do sucha???