koza79 26.01.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Numer 3 o ile mogę swoje wtrącić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 27.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja spośród podanych obstawiam bramkę nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 27.01.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja głosuję na 3 1 mi tez się podoba ale może być faktycznie mało wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.01.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja tez na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 28.01.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Stojak świetny Gosiu mam pytanie jakiej średnicy masz Caboche nad stołem i jakiej jest długości stój? Pytam bo nie wiem jak rozmieścić lampy a chcę zamówić i nie wiem czy 2 czy 3 sztuki? http://www.agatahome.pl/3-Promocje/44-Oswietlenie/49-Lampy,wiszace/19832-lampa,wiszaca,3,clear,thea.html?lp=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.01.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 mi sie najbardziej podoba 1 ale chyba 4 najbardziej w stylu krzesel w jadalni, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 29.01.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ja juz zglupialam. Jedynie nr 2 odpada bo nie ma oparcia na nogi Nad reszta mysle i nadal nic A krzeselka nr4 ale biale ma Radzio Majdan - widzialam w necie o tak: http://polki.pl/work/privateimages/formats/V5_MT_LIFE/103760.jpg One faktycznie wyglądają rewelacyjnie na tych fotkach są zajebi.....e i po przeczytaniu Waszych postów Kobity nakręciłyście mnie na nie.... Gosiu jeśli mogę wtrącić to ja zdecydowanie głosuje na te hokery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 29.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 A zegar rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 29.01.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No 1;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 29.01.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ja też jestem za 1 te na 3 fotce jakieś takie przyciężkie się wydają do Twojej kuchni a 2 faktycznie takie zwyczajne 1 i jeszcze raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 29.01.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Naprawde biale? a nie zgina na tle bialego barku? Myslslam ze czarne, tylko z kolei na czarnych kurz bedzie masakrycznie Dobrze jak biale sie w tlo wkomponuja? Gosia, podglądam nieśmiało, i mi najbardziej podoba się 3. Pasują do blatów, a kurzu nie będzie jak będziesz często na nich siadać Bieli bym się bała pod względem odcienia, biel - bieli nie równa, niestety jak się okaże, że są lekko kremowe to wówczas klapa! 2 odpada faktycznie nic ciekawego, poza tym skórka. Jednak decyzja ostatecznie należy do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karina6 29.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 jeśli można jeszcze oddawać głos w sprawie hokerów to ja stawiam na czarne, będą fajnie komponować się z blatem i przede wszystkim będą widoczne, białe mogą zlać się z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes26 30.01.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Zegar w klimacie tapety więc na tak. Gosia słuchaj męża bo dobrze mówi . Zegar jest super i super mu tam, kupuj i wieszaj A ja się przychylam do Owcaania mąż dobrze mówi Pasują i do białych Pantonów i do czarnych oraz do czarnego blatu Nie wiem czy Ci jeszcze czasem nie namieszam Remika2 napisała że biel nie równa bieli i faktycznie może być tak że te hokery Radzia zamówisz białe i okaże się doopa bo będzie jakiś ciulowy odcień. Po przemyśleniu i przekonaniu czytając post o kolorze bieli ja bym kupiła albo te które podobają się mężowi albo Radzia ale czarne Już nie mieszam Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Agnes26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.01.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Zegar pasuje:yes:Mnie się najbardziej podoba hoker opcja 3. Na takim, jak nr 1 siedziałam nie raz i powiem tylko tyle - miałam ochotę zaraz usiąść na czymś wygodnym;)Z drugiej strony przy blacie siedzi się przeważnie krótko - ot tyle, żeby coś zjeść..Żeby nie było - 1 bardzo ładna ale olałabym siedzieć na trójce:) Edytowane 30 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 03.02.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Na allegro dostępne są pikowańce ale takie całe (siedzisko z oparciem połączone) w okolicach 250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronowianka 05.02.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Gosia "samiec twój wróg" Przekabacisz go... Mój dłuuugo upierał się, że nie chce czarnego blatu granitowego w kuchni...do czasu jak go zobaczył na jednej z wystaw:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.02.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Gosia szybie pytanie jaki Wy macie umywalki,chodzi o model i producenta.Podoba mi się ten wzór ale zastanawiam się czy nie są za.płytkie i tym samym woda nie chlapie wokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 a cóż to za fajna tapeta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam się Bardzo, bardzo udana realizacja garderoby \ A ja się cieszę, że tu trafiłam, bo właśnie u mnie zmagania z garderobą. Czy mogłabyś podać na jakiej wysokości masz drążki do wieszania w tej dłuuuuuuuuuuuugiej szafce ? Jakie odległości pomiędzy półkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 08.02.2014 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 gosia rewelacyjne połączenie kolorów w garderobie, drewno/szare elementy zabudowy, białe drzwi i ta tapeta. Dla mnie bomba Zapisuje w swojej bazie swoją drogą sami montowaliście garderobe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts